12.04.09
00:06
Мислех си да си взема този продукт + animal PAK+ протеин..точно в най-пиковият период за зала бях контузен и пропуснах,преди емсец пак започнах.Идва лятото и не ми се почва някаква сериозна система.Анимала го имам,това е под 70 лева + 1,5 кило протеин би трябвало да стане малко интересно до лятото...преди да дойде и да изсъхнем доста(когато 4овек бачка и яде по 2 филии на ден така е ,поне на черноморието и когато си тиин.Както и да е..отнесох се доста...кажете мнение за каквото искате=изсъхването лятото,комбинацията от добавки,самите добавки и...некакви странични ефекти от трибестана и въобще нещо за този така интересен за мен продукт на Софарма.
Благодаря предварително.
Трибестана на Софарма е много хубав да не кажа най-добрия може би. В твоя случай обаче не ти трябва :D Сам каза, че си тийн и в този случай нивата ти на тестостерон са високи и без трибестана. С 1,5 кг протеин не те знам какъв ефект очакваш, но ще останеш разочарован ми се струва. Анимал пака немога да го коментирам не съм пил, но най-добре си оправи храненето. С 2 филии хляб на ден и за 1000 лева добавки да пиеш ефекта ще е нулев.
12.04.09
08:32
казано от Zlatin на 12.04.09, 00:06:
Мислех си да си взема този продукт + animal PAK+ протеин..точно в най-пиковият период за зала бях контузен и пропуснах,преди емсец пак започнах.Идва лятото и не ми се почва някаква сериозна система.Анимала го имам,това е под 70 лева + 1,5 кило протеин би трябвало да стане малко интересно до лятото...преди да дойде и да изсъхнем доста(когато 4овек бачка и яде по 2 филии на ден така е ,поне на черноморието и когато си тиин.Както и да е..отнесох се доста...кажете мнение за каквото искате=изсъхването лятото,комбинацията от добавки,самите добавки и...некакви странични ефекти от трибестана и въобще нещо за този така интересен за мен продукт на Софарма.
Благодаря предварително.
Не ми е ясно 18 годишен , какво очаква от Триеабестана?? Или пък от Анимал Пак? Само не ми казвай, че очакваш мускулна маса или килограми :)
Така е,аз съм на 20 и бях пробвал трибестан, но не качих килограми. Имаше ефект върху сексуалното желание, направо откачаш :)
Не се поясних много ясно...нямам никакви нереални очаквания да се налея мега много,просто искам да се пооформя (допълнително),2-3 кила макс(познавам си тялото и толкова ми стига).
ПС:добавките не са за 1000 лева ,а за 100,пака идва 1 вид безплатно :)
ПС2:това за филиите е ,че лятото няма да се тренира при всички положения и няма смисъл сега да хвърлям максимални усилия
Някакви странични ефекти да кажете от трибестана евентуални,защото аз не намирам никаква информация?
Могат ли да възникнат проблеми с бъбреците ако се взимат към 15 хап4ета дневно?(пак + трибестан)
12.04.09
15:37
Няма да имаш странични ефекти от трибестана. То всъщност няма да имаш никакви... :-)
казано от todo на 12.04.09, 15:37:
Няма да имаш странични ефекти от трибестана. То всъщност няма да имаш никакви... :-)
да,като се замисля,си прав.Миналата година взимах TestoGrow а не усетих нищо.Май само Пак+ протеин..пак ще стане работата :coolsmile:
Само да вмъкна, че за Tribulusa на NOW
се ползва БГ суровината на Sopharma…
казано от tonu на 13.04.09, 15:46:
се ползва БГ суровината на Sopharma…
Не съм много сигурен в това, но дори и така да е никъде не пише дали съдържа протодиосцин, който е реално действащата съставка на трибулуса.
Владо очаква 15 кила +,стиа се дъви на сяка тема ,а ако си компетентен (в което се съмнявам) си даи мнението :)
07.10.09
15:14
казано от Hvanatema на 13.04.09, 16:40:
казано от tonu на 13.04.09, 15:46:
се ползва БГ суровината на Sopharma…Не съм много сигурен в това, но дори и така да е никъде не пише дали съдържа протодиосцин, който е реално действащата съставка на трибулуса.
И мен ме съмнява, понеже разликата в цената е огромна.
Българският е много по - скъп от този на НАУ в световен мащаб.
за теб е без значение кой Трибестан е по-качествен
и без това няма да го пиеш
хората ти казаха - на тази възраст е безмислено , казвам ти го и аз и то от личен опит ;-)
единствено ще усетиш засилено либидо
Анимал Пак-а са витамини
доста силни и доста полезни според мен, но все пак са си само витамини
и от тях няма да качиш килограми и сила, но все пак са доста по-добра инвестиция от Трибестана
за покачване на килограми и сила се насочи към някои други продукти
като основен, естествено се явява протеина
вземи си някаква суроватка на американска марка, няма да съжаляваш
огледай се за някакви ВСАА или креатин...
и основното е храненето!!!
месо, мялко, яйца...
наблягай на храни богати на белтъци, а ако имаш проблем с качването на килограми и на такива богати на въглехидрати (ориз, картофи, овесени ядки ...)
Успех!