Възможно ли е с естроген да се премахне окосмяването на лицето при мъж

Темата е заключена.
RE

12.04.09
10:34

Възможно ли е с естроген да се премахне окосмяването на лицето при мъж
Но без да се увредят половите жлези.

Темата беше редактирана от emzo на 12.04.09 13:05.

Стига глупости. Който си играе с природата, рано или късно бива наказан от нея.

RE

12.04.09
10:44

Е на тебе ще ти хареса ли да имаш брада.
Мен не ме кефи и винаги расте. Писнало ми е. Изникват ми пъпки, лицето ми се изпришва. Гадост.

казано от register на 12.04.09, 10:44:

Е на тебе ще ти хареса ли да имаш брада.

Аз имам брада и косми и то много повече и по брутални от твоите, в това можеш да бъдеш сигурен. Има си методи за обезкосмяване и то не един сигурно са десетки. Чрез хормони е най лошата идея.

DI

12.04.09
10:46

Знам, че не е много възпитано да се задават въпроси относно сексуални наклонности, но.. Ти да не си хомосексуалист?
Ти да не си расъл в терариум?? Всеки мъж, момче 15-16+ години е напълно в реда на нещата да има окосмяване по лицето! Би било ненормално да няма.

Мнението беше редактирано от DiscoveryCold на 12.04.09 10:48.

RE

12.04.09
10:48

казано от DiscoveryCold на 12.04.09, 10:46:

Знам, че не е много възпитано да се задават въпроси относно сексуални наклонности, но.. Ти да не си хомосексуалист?
Ти да не си расъл в терариум?? Всеки мъж, момче 15-16+ години е напълно в реда на нещата да има окосмяване по лицето! Би било ненормално да няма.

Не съм хомосексуален. Аз съм хетеро. Имам си приятелка. Дори и тя смята че ще изглежда по добре без брада.

DI

12.04.09
10:57

Повечето жени мислят така, да.
На колко години си? А приятелката ти?

MA

12.04.09
10:58

казано от Иван Шишманов на 12.04.09, 10:42:

Всички умират рано или късно мой човек  >:-(

Автора - Бръсни се бе пич !

Мнението беше редактирано от Mamularin на 12.04.09 10:58.

RE

12.04.09
11:00

казано от DiscoveryCold на 12.04.09, 10:57:

Повечето жени мислят така, да.
На колко години си? А приятелката ти?

Аз на 20, а приятелката ми е на 18
Наскоро брадата ми се заформи и ми е малко тъпо така.

DI

12.04.09
11:04

Ако не ти харесва да се бръснеш всеки ден, прави го през ден. Ако на приятелката ти това, че ти набива брадата и е проблем, а не е с теб заради същноста ти - Драскай :)

RE

12.04.09
11:08

Аааааааа не.
А пък и аз съм навит да нямам брада заради нея. Всичко даваме за жените си само и само за да ги направим шастливи.
А как стоят нещата с фотоепилацията

DI

12.04.09
11:14

Ако я е страх да не забременее, ще си направиш ли Вазектомия... Не се занимавай с глупости. Подкрепям всякакви видове епилации по цялото тяло, БЕЗ ЛИЦЕТО.

12.04.09
11:14

Хах някой се чудят защо на 18 още им  е редичка брадата, ти обаче изби рибата :) Чесно това като го прочетох си помислих че си травестит и искаш да анулираш брадата си от репертоара :D .

RE

12.04.09
11:20

Травеститите не си махат брадата. Те имат брада, но просто си я бръснат супер добре.
Аз искам да нямам брада заради приятелката ми

казано от Mamularin на 12.04.09, 10:58:

казано от Иван Шишманов на 12.04.09, 10:42:

Всички умират рано или късно мой човек  >:-(

Като всички ще умрем дай да не живеем така или иначе ще умрем. Дай да спрем да ядем така или иначе ще умрем. Дай да станем Азис то един път се живее. Стига с идиотските изказвания по темата. Пича едвам брада му пораснала и се шашка. Да се бръсне цял свят си бръсне брадите и няма проблем с това. Не му трябват други методи както и на въпросната 18 годишна приятелка не и трябват други методи.

12.04.09
11:37

казано от register на 12.04.09, 11:20:

Травеститите не си махат брадата. Те имат брада, но просто си я бръснат супер добре.
Аз искам да нямам брада заради приятелката ми

Ми именно че гледат да я скрият и сигурно биха се лишили от брада ако можеха. Приятелката ти като не и изнася нормален мъж, май и тя търси нещо друго :) . Аз по темата да си кажа, че незнам начин за махане на брада освен с бръснача . С естроген, може да станете най добри приятелки, след време.

12.04.09
12:22

Тебе май те мързи да се бръснеш, а?  А приятелката ти си търси кюсе? Луда работа...

RE

12.04.09
12:28

Мъжът е мъж дори и да няма брада.
Важното е онази работа да ти се вдига нагоре. Пък и няколко жени наоколо си е добра работа

ER

12.04.09
12:35

К’ва е тая пробита тема, бе?
Сериозно ли си губите времето да му отговаряте на тоя ... ?!

12.04.09
12:47

ЛОЛ цял живот ли искаш да си голобрадко :D Бръсни се по посока на косама , слагаи много пяна и ползваи  афтършейв и ше спрът да ти излизат пъпчици ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1