13.04.09
17:00
#41
Не казвам,че не е вярна, но сам можеш да стигнеш до компромис в съотношението качество/цена ... колкото до цифрите, ако се разровим, и още по-големи различия ще намерим ...
13.04.09
17:01
#42
Благорадя, а иначе аз питам за да си обогатя общата култура, въобще не съм се засилил да пържа каквото и да било ..
13.04.09
17:04
#43
Е, то и аз пържа (по-скоро “задушавам” набързо) в екстра върджин зехтин ... сега се разрових повечко покрай твоя въпрос ... това не ми е предпочитаният начин за кулинарна обработка:)
13.04.09
17:07
#44
Проблем ли е ако се пържат примерно пилешкото
или да се бъркат яйцата на тефлонов тиган без никаква мазнина,
че няма нито фурна нито скара?
13.04.09
17:08
#45
Е-е-е-е... откъде да търся мас сега?!:)
13.04.09
17:09
#46
И аз почти “на сухо” пържа на тефлона, но капвам малко зехтин ... Пробвала съм да пържа яйца на абсолютно сух тиган и става екстра. Щом нищо не загаря и не се поврежда, защо не?
13.04.09
17:13
#47
Никаква мазнина не слагам аз, и яйца и пилешко филе или право в тигана, или на фурна или варено ...
13.04.09
17:14
#48
Аз зехтинче ползвам, защото освен от него и от суровите ядки, няма откъде другаде да ми дойдат мазнини.
13.04.09
17:20
#49
Е добре де, шо не го слагаш на салатата, примерно, а в готвеното?
13.04.09
17:24
#50
В салатата - задължително, а такива сготвени със зехтин неща правя веднъж в седмицата сигурно. Просто много рядко го подлагам на топлинна обработка.
13.04.09
17:32
#51
Ясно...
13.04.09
19:55
#52
казано от eraziel на 13.04.09, 16:03:
Ивке, ко шЪ ка’йш за пърженето в свинска мас?
Същото квото и със зехтин не четеш ли
14.04.09
05:12
#53
Не е баш същото със зехтин ...
14.04.09
06:15
#54
казано от Wrestling_pro на 13.04.09, 19:55:
казано от eraziel на 13.04.09, 16:03:
Ивке, ко шЪ ка’йш за пърженето в свинска мас?
Същото квото и със зехтин не четеш ли
Почти си помислих, че колегата не е съгласен с мен!