Дневникът на Ранди

Темата е заключена.
RS

13.04.09
19:38

1

Темата беше редактирана от Rangel Stefanov на 19.04.09 01:35.

RS

13.04.09
20:22

Утре сутрин ще правя рамо и пътека 30-35 минути, вечерта ще тренирам кикбокс. Ето горе-долу тренировката ми за рамо!
1. Раменни преси от стоеж или седеж, понякога с дъмбели, понякога с лост
2.Разтваряне в страни с дъмбели. Правя по-два начина това упражнение, като единия е с 2 пъти по лека тежест.
3.За предно рамо отново с дъмбели. Повдигане пред тяло с прави ръце...Незнам наименованието на упражнението.
4. Накрая задно рамо. Понякога го правя с дъмбели леко приведен, понякога използвам наклонена лежанка, а понякога на скрипец с една ръка.
Повторенията са по-често между 10-12 и по-рядко 8. Правя по 3 серии, ако имам повече енергия и 4. Разбира се, гледам да не се претоварвам. Съобразявам се и с възможностите ми за възтановяване!
След това скачам на пътеката или тренажора.!

14.04.09
06:09

Здрасти :). Ако ти е възможно, пиши и килата, с които вдигаш, а ако може пусни и максовете, които си правил. И успех с дневника и чистенето :) .

RS

14.04.09
10:00

Благодаря за пожеланията! Попринцип винаги съм тренирал с малко килограми. Големите тежести никога не са били приоритет за мен.Не съм правил максове, но ще опитам!!!! Днес правих раменни преси с дъмбели от седеж, както първо упражнение: 1-та серия беше след загряващите 2, които  бяха с около 15 кг и доста повторения, вдигах с  22 кг  12 повторения и с  24 кг 10 повторения. Направих 3-4 работни серии.
Второ упражнение беше, разтваряне с дъмбели за средна част на рамото. Направих 3 серии с 14 кг дъмбели по 10 повторения. Старах се да правя максимално правилно и чисто упражнението, без да се клатя, кълча и т.н. Усетих добре натоварването.
Трето упражнение беше за предна част с лост. С надхват ръцете малко встрани, прави пред тялото и просто ги повдигах(незнам точното наименование на упражнението). Правих упражнението с малко килограми с лоста около 30 кг. 10-12 повторения!
След това задно рамо с дъмбели на наклонена лежанка, като аз съм по корем. С 10 кг. 8-10 повторения.
Накрая трапец с щанка 3 серии 90кг - 10 повторения и с дъмбели с 32 кг отново 10 повторения! След тази тренировка бягах 35 мин на пътеката.
За закуска след сатаване: 40 гр. суроватъчен протеин 5 амино киселини. След 30 мин л-карнитине, кофеин и аспирин.
След още 30 мин беше тренировката. След тренировката протеинова вафла и напитка исотон.
Един час след това пържоли и малко картофи и салата. Следващото хранене е след 2 часа Риба тон и царевица!

RS

14.04.09
19:52

Днес в 17.30 още 2 пържолки с зеле, в 21.30 риба тон последно хранене за деня. Нямам извара за преди лягане, но попринцип ям!
Утре Гърди, корем и Кардио.

RS

15.04.09
15:50

Режима днес беше:
9.00- 40 гр. протеин, 100 гр, овесени ядки, 200 гр. кисело обезмаслено мляко;
12.00- 2 пилешки бутчета без кожата, 150гр. варени картофи и салата;
12.30 - аминокиселини, л-карнитине, кофеин, аспирин
13.00- тренировка Гърди, корем, кардио (40 мин пътек)
след тренировката протеинова вафла, напитка исотон;
15.00 - 250 гр. пушено пуешко филе, салата
18.00- таратор, салата, малко карначе(деба малко мазно ядене! )

RS

16.04.09
19:42

16.04 Менюто днес беше:
8.00 - 5 белтъка и 1 жълтък;
10.30- 200 пилешко месо, домати и 150 гр. картофи;
13.00 преди пътуване от 3-4 часа : 1 кисело мляко и пакет солети
16:00 кисело мляко и нещо подобно на дюнер от магазина (голяма грешка);
18:00 - аминокиселини, кофеин, аспирин
18.30- тренировка. След тренировката суроватъчен протейн
20.30 - пилешко около 300 гр. домати и 40-50 гр обезмаслено сирене;
След това правих палачинки от офесени ядки и сварих една кора яйца за утре! Остана и пилешко от тази вечер. Палачинките станаха превъзходни.

Днес направих много добра тренировка за гръб и 30 мин кардио.

RS

16.04.09
20:07

Страшен ефект! Голям гръб, добри ръце и голяма загуба на сланинки! Щастлив съм и се чувствам чудесно!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1