24.03.09
16:48
Добър вечер ! :) От известно време една кост над гърдата ми пука при едно движение, ще поставя снимка и ще ви помоля да ми кажете има ли за какво да се притеснявам няма болка, просто пука при едно движение.Предполагам че е коста.
ПС. на 16 години съм дали може от растежа да е :)
Благодаря предварително :)
24.03.09
17:06
Това е ключицата.Загрявай много добре и ако усетиш голям натиск в нея, по добре спри и смени начина на изпълнение и/или килограмите.
От личен опит
ахам благодаря :) а може ли да ми кажеш как по точно да я разгрявам нея и тебе правила ли ти е проблеми ?
Прави кръгове с рамената. Нещо като повдигане на рамена за трапец, но да не е само повдигане а цели кръгове.
Благодаря ви много :) а това трудно може да ми докара лоша травма нали :) и ще почна да ги права тези разгрявки.
Костадин, много рядко немога и аз точно да кажа, но мисля че при лежанката в някои случаи при избутване.
24.03.09
18:09
Значи може да поработиш над техниката си или да се замислиш дали не слагаш малко повече килограми.Да имал съм проблем- чупил съм я( не по време на тренировка ) Та сега е малко по-капризна
14.04.09
07:57
на мен ми пука дясното рамо постоянно,от около година и колената щракат.каквото и да е не вярвам да има начин за оправяне.споко не си сам.
16.04.09
18:56
претоварил си ги може би , ако си имал стари контузии сега от времето може малко да се пообаждат с пукане , аз също имам проблеми с колеете и раменете , купи си глюкозамин и хрущял от акула за профилактика и загрявай преди работните серии добре за да раздвижиш ставата
а по темата за ключицата прави кръгове с разперени ръце с леко темпо и после със прибрани ръце кръгове на раменете напред и назад, виждам че пука когато праиш лежакна изпуква, загрявай добре преди сериите , ам навярно пука само в началото, или се лъжа , ако е така сиг си я претоварил и се получава триене , което изчезва като я раздвижиш малко
Мнението беше редактирано от mikrogon на 16.04.09 19:00.
аха да и на мен при леженака с по-тежко ми пука,защото си я счупих преди 3-4 години,скочих от 2-рия етаж :Д