Дайте съвет-прецаках си режима!

14.04.09
04:38

До скоро се отнасях доста сериозно към режима ми, и оспях да кача доста маса и сила. Но от 1-2 седмици през карам нощни смени и си прецаках всякакви режими. Преди до обяд бях ял 3 пъти а са до 13:00 не мога да си отвора очите... някои зблъсквал ли се е с подобен проблем? Основният ми въпрос е какво да ям през нощта?

14.04.09
05:30

през ноща яж предимно белъци,въглехидрати не са ти нужни,и салатки :)

14.04.09
08:00

казано от mario g на 14.04.09, 04:38:

До скоро се отнасях доста сериозно към режима ми, и оспях да кача доста маса и сила. Но от 1-2 седмици през карам нощни смени и си прецаках всякакви режими. Преди до обяд бях ял 3 пъти а са до 13:00 не мога да си отвора очите... някои зблъсквал ли се е с подобен проблем? Основният ми въпрос е какво да ям през нощта?

1. В какво се изразява нощната ти смяна? Много е важно какво точно вършиш. Освен това е нормално, когато съня не достига да се получава това.
2. На колко години си?
3. Проблема може и да е точно във въглехидратите, но ако натоварването ти нощем не е свързано с физически труд е много възможно наистина да нямаш нужда от тях и да е достатъчно белтъчините и салатите - пресни по възможност.
4. Ако караш нощни смени е добра просто да преразгледаш режима и да го нагодиш на новия ти денонощен такъв. Няма пречка за притеснение. Промени нещата около нощните смени, като нагодиш и тренировките така, че да са в унисон с тези смени.
Ако са нещо временно смените - промени дните и часовете на тренировка така, че да паснат на нощните смени!
Това мисля, че са основните отправни точки за това!

14.04.09
11:25

казано от Велин Иванов на 14.04.09, 08:00:

казано от mario g на 14.04.09, 04:38:

1. В какво се изразява нощната ти смяна? Много е важно какво точно вършиш. Освен това е нормално, когато съня не достига да се получава това.
2. На колко години си?
3. Проблема може и да е точно във въглехидратите, но ако натоварването ти нощем не е свързано с физически труд е много възможно наистина да нямаш нужда от тях и да е достатъчно белтъчините и салатите - пресни по възможност.
4. Ако караш нощни смени е добра просто да преразгледаш режима и да го нагодиш на новия ти денонощен такъв. Няма пречка за притеснение. Промени нещата около нощните смени, като нагодиш и тренировките така, че да са в унисон с тези смени.
Ако са нещо временно смените - промени дните и часовете на тренировка така, че да паснат на нощните смени!
Това мисля, че са основните отправни точки за това!

Ми общо взето нищо не върша, само си стоя, на 22 съм и маи ше съм постоянно така половината ден ми минава в сън...

Мнението беше редактирано от mario g на 14.04.09 11:26.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1