14.04.09
11:44
silabg.com/bg/product/detail/bid/106/id/2867/na/NUTREND%20-%20WINNER%2014 моля ви даите ми няколко менения за тоя протеин или геинар незнам какво е точно благодаря ви предварително
Ами това е с 75% Въглехидрати и само 14% протеин, т.е. е финансово доста не изгодно .. Защо си се спрял точно на този гейнър ?
И като цяло какво търсиш, какво целиш ? Имай на предвид че куп други фактори оказват по-голямо значение отколкото един продукт...
Защо да не е изгодно бе човек 6 кг за 120 лв. .Обаче не разполагам с мн кинти и сме решили да си го цепим със един приятел.Исках просто да знам долу горе има ли поне малка фаида то я ясно че със един смотан протеин или геинар няма да стана Рони Колман просто искам да знам дали ще има някакъв ефект.Поне при мене се надявам да има ефект защото аз не съм някъв голям аз съм 75кг защото то е ясно че при 120 килограмовите няма да покаже нищо.Апък какво искам.Искам да кача колкото се може по чисто :) 10x де ;)
1.Този продукт е крайно НЕизгоден.
2.Когато купуваш каквато и да е добавка си правиш сметката да НЕ я пестиш!
3.Щом ще го делите с приятел =2x3000g.В тези 3кг имаш едва 420гр протеин!!!
Ами ако не можеш да отделяш средства не си го купувайте. В такива случай просто си ги вложете в белтъчни храни и повярвай ми ще получиш по-голям успех ! Ако искате си го вземете разделете и ефекта ще е нулев :)
Моя съвет е да се храниш здраво и евентуално може да си вземете един креатин.
14.04.09
14:48
Никакъв ефект няма да има, не прави глупости. Това е най-неизгодния продукт, защото има 5-6 пъти по-малко протеин от нормалното, а е 2 пъти по-евтин. Тоест е 2-3 пъти, ПЪТИ по-неизгоден. Ясно ли е?
Ако търсиш просто маса, дори и да омазниш в известно количество - дайте по 45-48лв с приятелия ти и си купете 10 кила 80% суроватка на Пик.Ко. Може да е боклук, но кила ще качите. А впрочем дали е боклук ще разберем след изследванията.
казано от Георги Николаев на 14.04.09, 14:48:
Ако търсиш просто маса, дори и да омазниш в известно количество - дайте по 45-48лв с приятелия ти и си купете 10 кила 80% суроватка на Пик.Ко. Може да е боклук, но кила ще качите. А впрочем дали е боклук ще разберем след изследванията.
Бих те посъветвал да не го предлагаш тоя протеин на ляво и на дясно. Изобщо не си наясно със съдържанието му (дори и в склада), но въпреки всичко решаваш че е за всеки ! Тоя протеин е с предназначение за ХВП и няма никаква връзка с протеина който е за пиене.
14.04.09
16:11
казано от tonu на 14.04.09, 15:18:
Бих те посъветвал да не го предлагаш тоя протеин на ляво и на дясно. Изобщо не си наясно със съдържанието му (дори и в склада), но въпреки всичко решаваш че е за всеки ! Тоя протеин е с предназначение за ХВП и няма никаква връзка с протеина който е за пиене.
Виж сега, жал ми е за момченца, които тръгват да купуват уж евтини продукти а няма да направят нищо с тях. На тях не им трябва качество, трябва им ядене, и ако може да друснат още нещо от на мама и тате джобните, може и да качат някое килце. Пил съм вече килограми от въпросния - НЯМА странични ефекти, единствения който се сещам е лактозна непоносимост, но това не важи само при него а за всеки суроватъчен и млечен. При мен нямаше това, защото нямам тази непоносимост, но не е имало и никакъв друг проблем. Същеврменно последния 1 см на ръката си го качих от него. И тъй като е за ХВП, тези момчета имат нужда ама точно от ХВП.
Така че бих те посъветвал да си гледаш работата.
казано от Георги Николаев на 14.04.09, 16:11:
казано от tonu на 14.04.09, 15:18:
Виж сега, жал ми е за момченца, които тръгват да купуват уж евтини продукти а няма да направят нищо с тях. На тях не им трябва качество, трябва им ядене, и ако може да друснат още нещо от на мама и тате джобните, може и да качат някое килце. Пил съм вече килограми от въпросния - НЯМА странични ефекти, единствения който се сещам е лактозна непоносимост, но това не важи само при него а за всеки суроватъчен и млечен. При мен нямаше това, защото нямам тази непоносимост, но не е имало и никакъв друг проблем. Същеврменно последния 1 см на ръката си го качих от него. И тъй като е за ХВП, тези момчета имат нужда ама точно от ХВП.
Така че бих те посъветвал да си гледаш работата.
Не бих искал да влизам в спорове особено с такъв ръб като теб. НО Това че ръката ти е пораснала нищо не говори за протеина(доста лекомислено си се изказал), другото което е че именно като е предназначен за ХВП му липсват куп неща амино профил, азотен баланс и т.н. Пак ти казвам не го препоръчвай на всеки, защото е доста опасно.
Спирам да коментирам понеже явно изобщо не си наясно.
имаш ли изследване ,че му липсват количествата аминокиселини или просто гадаеш ? айде покажи ми сертификат от изследване ? както не можем да твърдим че протеина е супер , така и не можем да твърдим че протеина е пълен боклук без да има някакво изследване , нали ? тия дни съм убедил над 10 лапки от залата ,че е по добре да си дават последните стотинки за протеина на ПИК отколкото за тези на БГ производителите , понеже на практика качеството явно е същото, но поне е по евтин . лапките искат да пият нещо , но нямат лев за хамериканските добавки ... като пият нещо се надъхват от това , хапват повече , тренират по упорито ... имат още един стимул с 2 думи ... а вече дали протеина става или не .. след изследването може да се каже