Качване и после сваляне на килограми

14.04.09
15:18

Здравейте.Преди малко се огледах в огледалото и каточели имаше някаква разлика и реших да се премеря.И какво да видя ( -3кг.).Направо побеснях ебаси!!Мерих се преди около седмица 73-4 сега 70кг. А и не само това то даже си и личи.Хранителен режим нямам,а и не съм имал (опитвам се да ям колкото се може повече),но ето как изглежда горе доло менюто ми за деня :

7:15 ставане (училището ми е близко :) ) в нетренировъчен ден пия протеин,а в тренировъчен го пия след тренировка.
10:00 голямото междучасие си взимам почти винаги 1 корни или кебапче с хлебче
13-14:00 обядвам каквото има (в повечето случаи има месо,но не винаги).Ако няма какво си правя айца (3 бъркани).
16-17:00 в тренировъчен ден ям айца ( 3 ) ,а в не тренировъчен някакви сандвичи или каквото набарам..
18:00 тренировка
19:00 протеинов шейк с мляко (около 400-450мл.)
21-22:00 вечеря (най-често пържени картофи & кюфтета (в по-добрия случай пилешко филе ) & домати)
23:00 100-150 гр. извара с около 200-300мл. вода

Последната седмица не съм намалявал храненето и незнам защо съм свалил тези 3 килограма!Имате ли някакви предложения?Месо не мога да си набавям всеки ден,а яйца да ям всеки ден не е хубаво (гледам поне през ден)..Кажете си критиките към този “режим” и ако може дайте някакви съвети..

17 год. (от днес :) ) стаж малко повече от 1 година.

Темата беше редактирана от -=REFLEX=- на 14.04.09 15:18.

14.04.09
19:10

Ами какво искаш
-да поддържаш?
-да качваш?
пък и това подобие на хранителен режим... от корни до кебапче с хляб разлика огромна, също не знам доколко Айцата са вредни всеки ден ама пържените картофи...
Чети хубаво статиите и си направи някакъв що годе режим.

14.04.09
19:29

Чакай да видим:
- не закусваш - най-зле от цялата работа е това. Ставай 20 минути по-рано и яж храна. Това с протеина от време на време е вятър работа, все едно нищо не правиш.
- до обяд също не ядеш нищо - не, корнито не е храна, кебапчето също ;)
- обядът ти е слаб - 3 яйца са много малко, предполагам ако има друго ядеш подобно количество... а и каквото има често включва доста олио и неща, които нямаш работа да ядеш (знам, понеже и вкъщи се готви)
- “каквото набарам” звучи гадно, иначе сандвичи И яйца звучи по-добре, на 3 яйца да тренираш си е все едно на гладно
- пържени картофи... гадна работа

Не било хубаво да ядеш яйца всеки ден  :lol: Яйцата са от малкото свестни неща, които ядеш - давай поне от тях. Нищо няма да ти стане, не се притеснявай... виж, корнитата, кебапчетата, пържените картофи и там каквото “набарваш” (хареса ми как звучи това :) ) - тези неща наистина по-добре не ги яж всеки ден, дори всяка седмица е много. Преосмисли храненето си и може да има положителни резултати, иначе не виждам как ще стане нещо. Това, което си описал тук е хем малко, хем боклучаво..

15.04.09
05:27

нормално с тва ядене да свалиш.ИИИ бтв какво означава месо не мога да си набавям всеки ден ,а яйца не е полезно всеки ден-с това мислене,според мен,до никъде няма да стигнеш...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1