Мнения относно GNC Whey 100%

Купих си 3 либри такъв на цена 76 лева днес.
Препоръчаха ми го..
Според вас заслужава ли си или ???
И по добре ли е от HansaXsport.
Дайте ми мнение ... :) изглежда добре , разтваря се добре , има добър вкус ... Изглежда сносен :) а и е близо 1,5 кг което ще рече че може би ще ми стигне за около 2 седмици :)
За тези пари какво бихте ми препоръчали ? :)

QM

12.01.08
19:13

e как да не си заслужава
General Nutrion Corporation

Ще ти свърши работа.

12.01.08
20:37

Водят се качествени като марка, но не им знам показателите. Не беше ли GNC дъщерна на Оптимум?

Благодаря. Бях чел някъде се оплакваха че бил под всякаква критика и ....
Но все пак го купих защото имам голямо доверие на човека който ми го препоръча ... :)
Ще кажа резултатите заедно с него ще хапвам по 800 грама пилешко месо мисля да го взимам 2 месеца плътно.
По 100 грама от протеина на ден :) - това прави 12 либри ! дано има резултат :) днес записах мярките мисля да заложа на интензивна програма 5 пъти седмично като се надявам да кача на чисто.... (интензивна имам в предвид примерно гръб 4 упражнения по 4 серии за 35 макс 40 мин - с големи тежести смятам че ще мога да се въстановявам ) а и имам на primary nutrition някакви аминокиселини останали за около 10 дена смотани но все пак може би ще помогнат....
Ако някой има негативно мнение за този продукт на GNC нека каже.
На опаковката пише :
100 съроватъчен :)
не пише колко е като % съдържание но !
в 32 грама доза има = 20 г белтъчини !
Ако някой знае повече относно процентното съдържание на този протеин моля да сподели наистина не е написано ....
Пише всичко друго но не и колко процента е съдържанието на протеина ...

ИВ

13.01.08
09:03

100 % суроватъмен означава, че съдържанието е от 100 % суроватъчен протеин без примеси..., а не означава, че э 100 грама белтък има 100 грама протеин, което е невъзможно!

Иначе за 32 грама доза, 20 белтък си е малко, но GNC е хубава марка така че не виждам проблем. Ако трябва да сравняваме протеини, в които % съдържание на белтъчини в 100 грама е 76-78 %, то там протеинът в доза от 32 грама ще е 23-24 грама. Просто този на GNC e с по-нисък процент белтъчини 71-72 % може би. Поправете ме, ако греша, не ме бива в сметките :).

Явно си прав :) но си обясних защо е така... Защото има и доста включени аминокиселини :) което е хубаво...
Направи ми впечатление че освен че ми отвори апетита ... разредимустта във вода е невероятна стапя се направо.... Досега не съм ползвал такъв продукт ;)
Ще пиша след 2 месеца да кажа резултатите какви са :) мисля да го взимам 3 x 3 на ден което прави приблизително 100г на ден :)

13.01.08
11:31

Голяма доза (32гр.), а малко белтък (20гр.). Следвашия път заложи на нещо друго.

13.01.08
11:45

Mи то и Sintha-6 доза (44 гр) Белтък (22 гр),обаче съм много доволен от него.

Мнението беше редактирано от ........ на 13.01.08 11:46.

ИВ

13.01.08
11:50

Syntha-6 съдържа голямо количество EFA’s и някакви въглехидрати така че не се чуди защо е такъв размерът на дозата ;).

ИВ

13.01.08
11:52

казано от Nosferatu на 13.01.08, 09:03:

100 % суроватъмен означава, че съдържанието е от 100 % суроватъчен протеин без примеси..., а не означава, че э 100 грама белтък има 100 грама протеин, което е невъзможно!

Иначе за 32 грама доза, 20 белтък си е малко, но GNC е хубава марка така че не виждам проблем. Ако трябва да сравняваме протеини, в които % съдържание на белтъчини в 100 грама е 76-78 %, то там протеинът в доза от 32 грама ще е 23-24 грама. Просто този на GNC e с по-нисък процент белтъчини 71-72 % може би. Поправете ме, ако греша, не ме бива в сметките :).

Включено аминокиселини ? Не мислиш ли, че това е съдържанието на аминокиселини в доза или в 100 грама продукт, в зависимост как GNC са го обявили на етикета ? Мисля, че в случая най-много да е добавен глутамин или глутаминови пептиди ;).

http://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=2944029&cp&sr;=1&origkw=GNC+Whey+100%&kw=gnc+whey+100&parentPage=search
Ето погледни незнам :) ако знаех нямаше да питам :)

13.01.08
15:26

http://www.drugstore.com/qxp42152_333181_sespider/gnc_pro_performance/instantized_100_whey_protein_powder_chocolate.htm

Има 5гр. въглехидрати в доза + 2.5гр. мазнини, няма смисъл да се спори, в по-качествените концентрати има по 1,5гр. тотал карбо и 1-1,5гр. мазнини.

Но, това е само в името на уточнението, за непретенциозните това не е от голямо значение.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 13.01.08 15:28.

Благодаря Стоянчо за пояснението :)
Ако не е тайна ти какви добавки взимаш :) ... :)

13.01.08
16:45

В момента само протеин, аминокиселини и витамини.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 13.01.08 16:49.

15.04.09
08:49

много ми го хвалят едни познати в САЩ
:roll:

Мнението беше редактирано от karlo на 15.04.09 08:49.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1