Отново за овесени ядките :(

14.04.09
15:10

Знам, че тоеа е тема един милион за овесените ядки и ви уверявам, че съм изчел да не кажа всички други... Както много от вас навлизам в период на чистене и не знам дали киселото мляко всяка сутрин с ядките не ме спъва. Но понеже ямо по около 70гр ядки в тренировъчни дни и по 50 в нетренировъчни, ако си ги направя само с вода на три хапки и съм ги изял, което е крайно незасищащо...Как е по-добре, повече ядки (т.е. въглехидрат) или да си слагам млякото ?? Да добавя че съм на някакъв вид постоянно нвд,но не правя зареждащ ден, и вече май да действа диетата...Дали ако включа зареждащ ден ще се отрази положително ?
По-здрави !

14.04.09
18:03

финни овесени ядки - 150-200гр. с минерална вода и малко канела зв вкус...и 4-5 намачкани белтъка(това ти е идеалната закуска)
ако искаш сериозно да се орелефиш, остави млякото...

14.04.09
18:16

Нали все пак се изчисляват въглехидратите на кг телесно тегло :( Аз като съм 70кг тия 150-200г овес няма ли в повечко да ми идват ?

15.04.09
13:22

Моля, нека който има някакво мнение или препоръка да пише, щото съм се вкарал в доста як филм и не намирам покой ! Тренирам през ден в зала, а другите дни тичам, не си давам почивка, а имам чувство, че се замазвам вместо да чистя и се чудя защо така става. Преди като закусвах от ония хляб с пресованите ядки и белтъци май по-добре се отразяваше от овесените ядки, знам ли и аз вече :(

15.04.09
13:54

Хубаво е да имаш зареждащ ден, иначе просто ще зациклиш на едно място и нищо нема да постигнеш. освен това трябва и да почиваш- невинаги максимата “колкото повече- толкома повече” е валидна :-)  ;-)

SE

15.04.09
17:10

Според мен не е чак такъв проблем млякото. Прави си ядките с мляко щом ти е по-вкусно и те засища не е нужно да се вманиячаваш чак толкова.
Вкарай задължително зареждащ ден.. така само се измъчваш и си внушаваш, че се замазняваш. Все пак както ти казах вече не са ти нужни чак такива лишения, важна е и психическата нагласа.

15.04.09
17:36

яж си ядките с мляко,ако ти се занимава може да си земеш обезмаслено.ПРАВИ ЗАРЕЖДАЩ ДЕН!

15.04.09
18:02

Благодаря за бързите отговори ! То млякото дето купува муж е 0,1% ама това не е гаранция при нас, както си знаем всички... За зареждащия все ме беше страх да почна, за да не се освиня нещо, но ще го пресметна внимателно и ще го вкарам в програмата ! Мерси :)

15.04.09
20:12

не е важно това, че е 0.1%, лактозата е това което трябва да те притеснява...
belchohristov.com….зачети малко из статиите...

15.04.09
21:04

Знам кое е важно и затова и лично аз не съм споменал з маслеността на млякото нищо.. А на питона сайта го чета редовно и пиша там ама той е много пестелив откъм отговори...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1