Какво мислите за протеиновата вафличка P&B Labs Pro Whey Bar

15.04.09
18:43

Искам да питам за мнението ви за този бар:

silabg.com/bg/product/detail/cid/20/order/2/id/2246/na/P&B%20Labs%20-%20WHEY%20PRO%20BAR

# само 3 г мазнини
# 20 г суроватъчен протеин
# 50 г въглехидрати

Интересува ме за хранене в училище. В момента качвам маса, така че не мисля, че тези 50г въглехидрати ще ме съборят. Изглежда ми доста добре като вариант? Какво мислите? Някой опитвал ли я е и какво мисли как е като вкус?

Цената не те ли притеснява

15.04.09
19:41

ами именно затова пуснах темата, защото цената е изненадващо ниска. Сещам се преди бях ял за 80ст. протеинов бар на Explode, които пак бяха с доста въглехидрати, но не се сещам грамаж на протеините. Чудя се какво бих могъл да ям в училище, защото не ми е удобно да ям филета, да си нося храна от вкъщи, пък протеиновите барове на Нутрим са скъпички като за съдържанието им.

15.04.09
20:11

Ял съм ги. Нищо хубаво не можеш да очакваш от този бранд. Впечатленията ми са, че се разцепих да пърдя. Направо издишах през задната шпионка. Ужас!!! Цената е ниска, но и качеството също. Не си заслужават. Две кисели млека (хубави) ще ти свършат същата работа.

има едни на нутрим(знам, че не е предпочитана марка) но за 2,35 до 2,65 лв. би трябвало да не е кой знае какъв боклук

Колега недей се занимава с тия вафли фълшиви са си от всякъде, а за БГ марките мнението във форума е общо. Защо не си вземеш някакъв протеин на прах, и един от тия обикновенните пластмасови шейкъри. Слагаш сутринта вътре прахчето носиш си го в торбата цял ден и като дойде момента за хранене отваряш слагаш вода раздрусваш и пиеш. За мен това е най добрия заместител на хранене и аз така правя на работа. Дори понякога в шейкъра освен протеин на прах слагам и финно смляни овесени ядки, така става едно чудесно хранене хем с протеин хем с въглехидрати.

16.04.09
07:22

И мен това ми хрумна като вариант. А ако примерно го разтворя вкъщи сутринта и го сложа в шишенце дали би му станало нещо ако го пия към 10ч., 3ч. след приготвянето му.

16.04.09
07:25

казано от Raster на 16.04.09, 07:22:

И мен това ми хрумна като вариант. А ако примерно го разтворя вкъщи сутринта и го сложа в шишенце дали би му станало нещо ако го пия към 10ч., 3ч. след приготвянето му.

Не става, понеже се окислява 30 минути след разтварянето му.
Слагаш го в шише и като стане време да го пиеш,
отиваш сипваш си вода и го разтваряш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1