15.04.09
18:43
Искам да питам за мнението ви за този бар:
silabg.com/bg/product/detail/cid/20/order/2/id/2246/na/P&B%20Labs%20-%20WHEY%20PRO%20BAR
# само 3 г мазнини
# 20 г суроватъчен протеин
# 50 г въглехидрати
Интересува ме за хранене в училище. В момента качвам маса, така че не мисля, че тези 50г въглехидрати ще ме съборят. Изглежда ми доста добре като вариант? Какво мислите? Някой опитвал ли я е и какво мисли как е като вкус?
15.04.09
19:25
Цената не те ли притеснява
ами именно затова пуснах темата, защото цената е изненадващо ниска. Сещам се преди бях ял за 80ст. протеинов бар на Explode, които пак бяха с доста въглехидрати, но не се сещам грамаж на протеините. Чудя се какво бих могъл да ям в училище, защото не ми е удобно да ям филета, да си нося храна от вкъщи, пък протеиновите барове на Нутрим са скъпички като за съдържанието им.
Ял съм ги. Нищо хубаво не можеш да очакваш от този бранд. Впечатленията ми са, че се разцепих да пърдя. Направо издишах през задната шпионка. Ужас!!! Цената е ниска, но и качеството също. Не си заслужават. Две кисели млека (хубави) ще ти свършат същата работа.
15.04.09
20:44
има едни на нутрим(знам, че не е предпочитана марка) но за 2,35 до 2,65 лв. би трябвало да не е кой знае какъв боклук
16.04.09
06:24
Колега недей се занимава с тия вафли фълшиви са си от всякъде, а за БГ марките мнението във форума е общо. Защо не си вземеш някакъв протеин на прах, и един от тия обикновенните пластмасови шейкъри. Слагаш сутринта вътре прахчето носиш си го в торбата цял ден и като дойде момента за хранене отваряш слагаш вода раздрусваш и пиеш. За мен това е най добрия заместител на хранене и аз така правя на работа. Дори понякога в шейкъра освен протеин на прах слагам и финно смляни овесени ядки, така става едно чудесно хранене хем с протеин хем с въглехидрати.
И мен това ми хрумна като вариант. А ако примерно го разтворя вкъщи сутринта и го сложа в шишенце дали би му станало нещо ако го пия към 10ч., 3ч. след приготвянето му.
16.04.09
07:25
казано от Raster на 16.04.09, 07:22:
И мен това ми хрумна като вариант. А ако примерно го разтворя вкъщи сутринта и го сложа в шишенце дали би му станало нещо ако го пия към 10ч., 3ч. след приготвянето му.
Не става, понеже се окислява 30 минути след разтварянето му.
Слагаш го в шише и като стане време да го пиеш,
отиваш сипваш си вода и го разтваряш.