16.04.09
09:02
казано от vlade на 16.04.09, 08:57:
Всъшност това, че сме калпава държава е следствие от калпавата ни народопсихология.
Иване, ивинявай, знам, че не му е мястото тук, но този национален нихилизъм, който присъства във всеки втори твой пост не ти прави чест. Не го казвам за да вляза в спор по въпроса, просто ми “избодоха” очите побни изказвания напоследък...
Когато фактите говорят и Господ нищо неказва. Хайде нека не спамим темата тя е за друго.
казано от eraziel на 16.04.09, 08:51:
Адаш, що с тоя тон сега ...
На сила хубост не става е казал народа, като няма - няма ...
?! С какъв тон? Гласът ми не се чува, че да се долавят тоналности ;) НА сила още повече никого за нищо не съм карал.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 16.04.09 09:12.
16.04.09
09:11
Ми ние не сме слепи, знаем що е ирония :)
А кое интересува потребителите и какво не ги интересува няма толкова значение в случая, колкото какво могат да си позволят и какво - не ...
Темата може да се заключи, от тук нататък само дразги явно може да стават, а от това смисъл няма.
16.04.09
09:18
Аз нямам намерение с никого да се карам, а и ти едва ли имаш, виждам, че си афектиран от развитието на нещата и разбирам, може би сме те подвели в началото, но още като заговори по суми от порядъка на 50 лева от ученици малко или много стана ясно, че няма да я бъде тая ...
Не, не съм афектиран. Не съм защото, както по-горе казах, аз ползвам предимно добавки на NOW, върху които пише, че са сертифицирани (GMP), не говоря само за протеина, а за ВСИЧКО! От там нататък имах желание само да направя добро.
Относно сумите от порядъка на 50 лева, за които съм заговорил, прозвуча, сякаш в джоба ще си ги слагам. Въпросните ученици нямат приходи, това всеки го знае. Но също така всеки знае, че 95% от родителите на същите тези ученици не им дават пари за протеини, защото ги е страх от “химии”. Един такъв анализ и евентуално успокоение на родителите ще позволи на много повече школници да ползват американски протеини, а не да крият в мазето Биогейма.
Не възнамерявам повече да се обяснявам. Каквито обяснения трябваше да дам, съм ги давал относно изследванията. Още веднъж ще помоля някой да заключи темата, защото виждам накъде вървят нещата.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 16.04.09 09:37.