Дневник на az100yan за 2009

Темата е заключена.
AZ

28.02.09
08:38

Здравейте.От доста време не съм писал и сега реших да си направя и аз един дневник за 2009,за да се мотивирам да тренирам още по-здраво.Абе да ви кажа честно времето,което прекарвах в залата с тежки тренировки и хранене започнаха да дават резултати.За 5 месеца съм качил 5-6 килограма мм(естествено не чиста,но що-годе доволно).Знам,че не е много,но за моите години си е добре(като минат още 4-5 години тогава вече всичко ще играе роля,без зоб ест).Сантиметрите растат,като за горе-долу добри мускулни групи си определям крака,гръб,гърди,трицепс и бицепс и те горе-долу.Рамената започнаха да растат и те,като започнах да пробвам нови методи с тях.По сплит 3 дневен класически тренирам от началото,като го разнообразявам.Засега мисля да го сменя с някакъв друг,но ще видим какъв.А смених залата:Д,вече ходя в несфит(тая срещу батаклиев и пощата,за тези които са от Пазарджик).Та така-доволен съм,мисля да започна да се чистя след 2-3 месеца,колкото за форма.Това е от мен.
А един въпрос-до сега кросоувър не съм правил,но мисля да го вмъкна като оформящо упражнение,когато започна да се чистя.С кое да го заменя?
По-здрави
Едит:допуснал съм грешка,като съм писал и бях написал”бе,зоб ест”демек,че ще тренирам със зоб,имах в предвид обратното-”без”

До амнезия-мерки ще дам,но за да си сигурен не съм ти конкуренция :Д
На 15 съм почти ръст към 175(може да съм и пораснал малко),тегло 71 някъде,мерки до няколко дни,че сега ме е мързел.
П.с.Поздрави за тялото,дето вадиш-моята цел е нещо подобно за след няколко години.

Темата беше редактирана от az100yan на 28.02.09 16:14.

Може малко мерки да дадеш :) Години също.

AZ

16.04.09
15:13

оф,колко ме е мързел да си пиша в тоя дневник,ама...
така:
2 седмици бях на екскурзия в австрия и там ядохме само джънкфууф,но както и да е.Вече от една-две седмици влязах във форма и пак продължавам с тренировките.За нвд и чистене-реших да правя чак през лятото и то най-много месец,колкото за тонус,защото говорих се един фитнес инструктор и ми каза,че на този етап няма смисъл от сериозно чистене.Засега си качвам маса още и ще продължа пак,докато натрупам сериозно количество мм.Ето хран.режимът,който спазвам,като има  тук-там малко разминавания:
161гр белтъци

Закуска:овесени ядки(мюсли,корнфлейкс),кисело мляко,3-4 цели яйца.
2 закуска:някаква закуска в училище + кисело мляко.
обяд:около100 грама месо+салата+картофи(ориз)
преди трен .кисело мляко + ориз. блокчета+фъстъчено масло
след трен. нщ сладко +протеин
вечеря. 100 грама месо+салата+ориз(картофи)
преди лягане:извара

Сплитът засега е още тридневен:
понеделник:гърди+корем
сряда:гръб+трапец+рамо
четвъртък:корем
петък:ръце+крака

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1