тестоболан

14.04.09
18:16

Добър вечер. Какви са вашите мнения за хранителната добавка тестоболан (ако е такава) ? Плюсове, минуси. Доколкото ми казаха това е смес от натурални вещества и има добър и бърз ефект. 
До сега не съм взимал добавки, стаж 5 месеца и половина, 16 години , 73 кг. Това ми е първата тема ако съм пропуснал нещо питайте :)

ГН

14.04.09
18:33

Това “тесто” в началото е възможно най-лошия избор за начинаещ, и още повече за 16 годишен. Чуваш ли? НЕ я взимай. Ефект НЯМА да имаш. Първата ти добавка трябва да Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО И НИЩО ДРУГО ОСВЕН протеин.

14.04.09
18:52

Един приятел ми го препоръча, но понеже не знаех нищо за него реших тук да попитам. Най-вероятно ще си взема протеин за 60тина лева. Да не пускам нова тема ще ми препоръчате ли г/д хубав протеин за тези пари.
От любопитство защо няма да има ефект ако пия тестоболан?

14.04.09
19:41

Защото си още малък ;)

14.04.09
20:06

Такъв тип добавка след 21, или поне след 18.
За тази цифра най - изгодните ти протеини са :
Nutra Force, American Whey и Bargain whey.
Който да избереш, няма да сбъркаш. Успех.

15.04.09
05:46

няма смисъл от такава добавка за теб айеде не след 21 ,но след 18 може.Иначе протеин си пии спокойно

15.04.09
07:15

казано от ilko на 15.04.09, 05:46:

няма смисъл от такава добавка за теб айеде не след 21 ,но след 18 може.Иначе протеин си пии спокойно

Ако мен питате неслучайно на всички, прохормонални и в случая работещти с нивата на тестотерона, добавки в описанието се препоръчват за употреба от лица НАД 21 години. Това е възръстта за тези добавки. Преди това ефекта ще е нулев. Имам много причтели на моята възраст (18) които не ме послушаха и си купиха трибестани и т.н. ... както се досещате ефекта беше точно никакъв.

15.04.09
08:51

по твойта логика ,ако пия стероиди и съм на 18 няма да има ефект така ли?:Д

ГН

15.04.09
09:46

казано от ilko на 15.04.09, 08:51:

по твойта логика ,ако пия стероиди и съм на 18 няма да има ефект така ли?:Д

По неговата логика, реши да се направиш на умен ама не се получи. Разликата межшду трибестан и андрогенен стероид е от земята до небето. Когато тестостерона ти е на 99% на 18 години, трибестана ще го направи на естествения му максимум от 100% и ти тоя 1 % няма да го усетиш никога. Когато на 40 години ти е на 50% (тия проценти са изцяло произволни, просто за показно) и трибестана ти го вдигне на 80%, тогава ще гу осетиш твърде ясно, макар пак да е по-малко в абсолютна стойност отколкото като си бил на 18.
Андрогенните стероиди вдигат тестостерона много над тези 100%, често в пъти. Затова ще гу усетиш на всяка възраст, но ще си направи невероятна анти-услуга ако бързаш да го усетиш сега.

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 15.04.09 09:50.

15.04.09
12:04

Много благодаря на отзовалите се :) . Ще взема протеин на някоя от предложените марки.

15.04.09
12:55

Жорка на колко си години и пил ли си трибестан?

ГН

15.04.09
13:49

казано от Калоян Георгиев на 15.04.09, 12:55:

Жорка на колко си години и пил ли си трибестан?

24 пил съм, но смятам да не пия вече, защото като се замисля, може наистина да беше само внушение.
Нещо нередно в поста ми ли забелязваш?

15.04.09
16:06

Не - просто това което казваш за трибулуса не е съвсем вярно. Наистина продукта определено не е най-доброто което може да се препоръча на 16 годишен и то за маса. Но действието на трибулуса се усеща и при 18 годишни и то много здраво. Сега зависи и от продукта - но примерно трибулусите на НАУ, Софарма и Ултимат се усещат много добре - казвам го от личен опит (това са продукти които съм пил и съм давал на други хора). Казвам ти действието им е чук. И тук имаше коментари за трибулуса от хора ползвали го и останали много доволни.

15.04.09
17:00

казано от Калоян Георгиев на 15.04.09, 16:06:

Не - просто това което казваш за трибулуса не е съвсем вярно. Наистина продукта определено не е най-доброто което може да се препоръча на 16 годишен и то за маса. Но действието на трибулуса се усеща и при 18 годишни и то много здраво. Сега зависи и от продукта - но примерно трибулусите на НАУ, Софарма и Ултимат се усещат много добре - казвам го от личен опит (това са продукти които съм пил и съм давал на други хора). Казвам ти действието им е чук. И тук имаше коментари за трибулуса от хора ползвали го и останали много доволни.

Значи в случая както обикновенно всичко е малко относително. Тъй като ти казваш, че на тази възраст ти си усетил ефект, но аз както споменах по-горе имам приятели (3ма) които опитаха и ефекта беше нулев. Всичко си е до човека, но аз продължавам да твърдя, че на тази възраст това е излишно.

15.04.09
18:58

Нещата винаги са относителни. Разкажи какъв трибулус си пил? Как си го приемал и какви резултати си очаквал?

Има определени хора които не са чувствителни към определени добавки - сами виждате има негативни коментари дори за комбинации като креатиновите матрици и азотни буустери на ГАСПАРИ.

15.04.09
19:33

Както казах, аз лично не съм приемал, но мой приятели са. Мога да кажа само за единия тъй като за него знам със сигурност, че пи на НАУ Терестриса 1000мг. .. разбира се очакваше покачване на сила/маса, в крайна сметка нямаше ефект, само дето обясняваше, че много се напомпвал по време на тренировка, но това няма нищо общо.

15.04.09
20:14

Извинявам се много - но това което говориш е малко измислено. Точно от трибулуса на НАУ имаме супер много доволни клиенти и ни е един от най-продаваните продукти защото като качество е страхотен, а е по-евтин от българският на Софарма. И има доста хора от този форум които могат да го потвърдят.

Нека споделяме опит само от добавките за които имаме преки впечатления, така малко се получава като историята с циганчето и кебапчето. Не виждам как някой би се напомпал от трибулус - по скоро твоите приятели не са знаели как да приемат продукта и въобще не са наясно как действа и т.н.. Още повече не знам каква сила и маса може да се очаква от прием само на един продукт независимо дали той е трибулус, протеин, аминокиселини или глутамин.

А това относно приема на хормонални препарати те не се препоръчват на лица под 21 години не защото няма да имат ефект, а заради законови съображения. Бъди сигурен че момче което тренира от 16 годишен, тренира сериозно, храни се правилно и когато е на 19-20 години направи цикъл с прохормони определено ще има осезаем ефект.

Също така е важно да се разграничават прохормоните от билки като трибулуса защото макар и двете да правят там нещо с тестостерона ;) разликата между тях не е малка.

До титуляра на темата - вземи си една кофа протеин + креатин монохидрат - това са първите добавки които трябва да вземат начинаещите + здраво хранене.

15.04.09
20:33

Значи не искам да споря, тъй като не смятам, че съм по-начетен и по-разбиращ от теб. Само мога да повторя това което ти каза малко по-нагоре “Има определени хора които не са чувствителни към определени добавки”. Другото което е - за напомпването - аз изрично казах, че това няма нищо общо с продукта.
Не казвам нищо лошо за НАУ фуудс. Аз съм им един от феновете. Споделям просто това което съм видял. Пък това кой ми вярва и кой не, не е от значение...
Не оставай с грешно впечатление.

15.04.09
20:36

Не искам темата да е за или против трибулуса на НАУ - който го е пил знае. Това на което искам да обърна внимание е че за да има добър ефект една добавка е желателно да се комбинира с други продукти и да е съчетана с правилен хранителен режим.

Съгласен съм с теб - винаги има случай в които на някой нещо не му действа - нормално е :)

16.04.09
13:11

Търсих American Sports Nutrition - Bargain Whey, но в магазина, в който ходих нямаше та  си взех протеин и на етикета пише  MUSCLE JUICE 2544 - Ultimate Nutrition Weight Gain 2,25кг за 53 лв. Казаха ми да го пия в тренировъчен ден сутрин след закуска, 30 мин преди трен. и след трен. и в нетренировъчни дни сутрин след закуска. Въпроса ми е това дали е протеин или гейнер и дали избора ми е бил добър? Също така в кутията има мерителна лъжица, но ми се струва прекалено ГОЛЯМА мисля, че е някъде около 200 грама няма скала, една доза колко грама, трябва да е? 
Благодаря :)

SE

16.04.09
16:51

Това е гейнър и се пият големи дози..

16.04.09
17:03

Цял ден се рових в нета оказа се, че е гейнер микс, при това Български някой казват, че е хубав други не и съм объркан. Дозата каква е? Колко пъти се приема дневно в тренировъчни дни и в нетренировъчни дни и ако дозата е 250гр, както прочетох някъде то значи,че гейнера ще ми стигне само за 9 дози ?!
Стрива ми се, че “малко” съм се прецакал пък и не знам как се пие, ако може някой да ми вдъхне малко надежда няма да е лошо ;(

ГН

16.04.09
17:12

Кви 9 дози бе човек? 19! От там нататък тая доза, макар и препоръчителна, е малко изсилена - не ми се вярва на начинаещ да му трябват 55 грама протеин в едно хранене, едва ли ще усвои над 40 в оптимистичния вариант. Пий по 200 гр - само сутрин след ставане в нетренировъчен и само веднага след тренировка в тренировъчен. Така ще ти стигне точно за 3 седмици. По 2.50 лв на ден. По-разумно от това с добавка от този клас трудно ще намериш.

16.04.09
17:16

казано от Георги Николаев на 16.04.09, 17:12:

Кви 9 дози бе човек? 19! От там нататък тая доза, макар и препоръчителна, е малко изсилена - не ми се вярва на начинаещ да му трябват 55 грама протеин в едно хранене, едва ли ще усвои над 40 в оптимистичния вариант. Пий по 200 гр - само сутрин след ставане в нетренировъчен и само веднага след тренировка в тренировъчен. Така ще ти стигне точно за 3 седмици. По 2.50 лв на ден. По-разумно от това с добавка от този клас трудно ще намериш.

Забеляза ли, че разфасовката е 2,25 кг?

ГН

16.04.09
17:38

казано от Martin Tomov на 16.04.09, 17:16:

казано от Георги Николаев на 16.04.09, 17:12:

Забеляза ли, че разфасовката е 2,25 кг?

Оуууу... Ми за десетина дена мой човек, по 5 лв на ден. Така много много не е добре. А дори ти препоръчвам малко под декларирания прием. Само не изпадай в крайности да приемаш по 100 гр - това е гейнер и разпреден по този начин няма да има ефект. Изпий го за 10 дена, ефект ще има, с хубаво ядене можеш да качиш едно хубаво кило, ама след това си избери нещо друго.

16.04.09
18:28

Донякъде си заслужавам изобщо не трябваше да прибързвам :( ами първо да се консултирам с бб-тийм :) .Продавача толкова го хвали този продукт :D . Намерих още информация “Приемайте  1 порция 2 пъти дневно” като една порция е 250гр, ще приемам по 200гр  порция като единия път ще е сутрин след закуска, защото съм сутрин на училище и другият път ще е след трен. за не тренировъчни дни не мога да определя, ще е следобяд м/у 2 хранения. Тези 200гр ще ги разтварям в 500мл прясно мляко, както е препоръчано и вечер ще ям извара+мед, като общия брой хранения ще са 5, ще хапвам месо и само полезни храни.

Към въпроса-  ако правя, това което написах има ли вероятност да кача 2кг, които след това няма да изчезнат?

П.П. МНОГО благодаря на хората, които ми помогнаха и се извинявам за леко простичките въпроси, но след като съм взел този гейнер, който ще ми стигне за 11 дена искам поне да извлека малко полза :) а и наще като видят колко голяма кофа съм взел и нищо не стане няма да са много позитивни към хранителните добавки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1