Трениране на талията без да я разширяваме

Темата е заключена.
RB

16.04.09
20:50

Ако може някои с голям опит да ми помогне.Спрях да правя големи тяги и големи клякания защото знам че те правят талията широка и по месеста(вижте трибоиците).Говорих с двама балкански шампиони и знам че те не правят упражнения за страничната част на корема(косите мускули)защото макар и с мускули талията се увеличава.Аз срещам трудности с топенето на мазнини на това място.Много съм обаркан по този въпрос

16.04.09
21:30

Талията се разширява най-вече от излишните мазнини, така че просто си оправи храненето. И си прави клекове и тяги.

17.04.09
07:03

казано от Петко К на 16.04.09, 21:30:

Талията се разширява най-вече от излишните мазнини, така че просто си оправи храненето. И си прави клекове и тяги.

Подкрепям. По-добре силни и функционални мускули, отколкото само изглеждащи добре.

ER

17.04.09
07:47

Защо мъж си задава въпроса в раздела “фитнес за жени” ?

казано от eraziel на 17.04.09, 07:47:

Защо мъж си задава въпроса в раздела “фитнес за жени” ?

Може да е мъж от женски тип. Иначе това за талията са големи митове

RB

17.04.09
12:02

Последните двама дори нема да им отговоря.Митове били.Вече дори придобих представа как изглеждаш.Не съм казал че спирам клек и тяга а че спирам да ги правя с над 100.Помолих хори които и идея си нямат какво е симетрия да не ми пишат

Така ли и къде си помолил ?!?!Явно не си молил както трябва защото аз лично не съм видял такова нещо. И да това са митове за талията и тренирането, представа недей придобива защото явно ти е бедна фантазията. А за това, че темата ти е в погрешния раздел категорично няма спор, което ми събужда представата за мозъчния ти потенциал, за правописните грешки НЕ коментирам.

17.04.09
14:53

казано от Rocco Barocco на 17.04.09, 12:02:

Последните двама дори нема да им отговоря.Митове били.Вече дори придобих представа как изглеждаш.Не съм казал че спирам клек и тяга а че спирам да ги правя с над 100.Помолих хори които и идея си нямат какво е симетрия да не ми пишат

Знаеш ли,че си адски дразнещ тип? От няколко дена в форума си, и само като ти чета ГЛУПОСТИТЕ и ме изнервяш.Ай оправи си малко поведението,а?

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 17.04.09 14:53.

17.04.09
15:18

Сдържам се да не псувам...Абе пич ще направиш голяма услуга ако спреш да пишеш в този форум.

17.04.09
16:58

Съмнявам се че си направил толко голяма талия  с клек и тяга .Ако искаш пейстни снимка ама аз ти казвам че без зоб огромен коремен мускул  не мое да стане

RB

17.04.09
17:40

Добре момчета имах въпрос относно талията а ми отговаря човек които казва че талията не се разширява при положение че от снимките виждам че има сериозно наднормено тегло.

казано от Rocco Barocco на 17.04.09, 17:40:

Добре момчета имах въпрос относно талията а ми отговаря човек които казва че талията не се разширява при положение че от снимките виждам че има сериозно наднормено тегло.

Ти наистина си много ама много кухо парче (извинявам се на модераторите за употребените нецензурни думи и цялата серия правила които наруш в последните месеци). Пич само едно изречение ще ти кажа и дано хубавичко да си го набиеш в очевадно кухата глава. Ще си позволя да цитирам книги учени, диетолози и квото се сетиш “Надномерно тегло НЕ СЕ (повтарям НЕ СЕ) прави от тренировки каквито и да са”. Какво значение има какъв човек ти отговаря като така или иначе е по интелигентен от теб, може да е нисък, дебел, може да е висок или слаб може да е с криви зъби може да е красив ??!?!? Хайде сега отивай гледай снимки където колкото си искаш, но  би било много много хубаво да послушаш съвета на Владимир92.

17.04.09
18:05

Ти наистина ли мислиш, че е той на снимката?

RB

17.04.09
18:11

Сашо говоря за Иван Шишманов.

17.04.09
18:27

казано от Aleksandar Marinov на 17.04.09, 18:05:

Ти наистина ли мислиш, че е той на снимката?

Същност Дан Колов не е бил с надномермено тегло ,просто неговото е абсолутна категория.

18.04.09
09:07

Rocco Barocco си замина от форума.Голямо Благодаря на админите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1