Избор на бърнър

18.04.09
12:32

Помогнете ми да си избера бърнър.Вмомента съм висок 173 и тежа 67-68 кила но не съм във същата форма,в която бях.Дадох го яко мързел съм се омазнил и сега реших да се стегна.Трябва ми продукт да не се налага повече от 1 опаковка да пия.Комбиниран с НВД и силови/кардио тренировки да се изчистя тотално за 25-30 дена или за колкото стигне продукта(възможно е,когато се стегна и тренирам здраво имам диета и с химична помощ).Засега съм се спрял на тези:

1.Nutrex Lipo-6 - доста добри отзиви чувам за него

2.Anabolic Xtreme Stimulant X - на обяснението в Силата пише много хубави думи,някой може ли да ги потвърди?

Бърнъра на EST съм го изключил,защото знам че трябва да се комбинира с едно друго и трябва по доста капсули на ден да взимам,а не е ефтино.Thermonex на BSN е 50/50 чувам и добри и лоши отзиви,но най ме притеснява,че някои хора се оплакват от здравословни проблеми от него.Моля да ме упътите какво да взема :)

Без коментари от рода на /не ти трябват добавки/ събрал съм лични пари,кеф ми е за  това да ги дам :)

18.04.09
12:36

казано от pHr34K на 18.04.09, 12:32:

Без коментари от рода на /не ти трябват добавки/ събрал съм лични пари,кеф ми е за  това да ги дам :)

Ти имаш да свалиш 2-3 кг, не повече. Колко да си се омазнил? Нали тренираше БИ, дето бяха мн интензивни и изморителни. Как така се омързеливи? И да не искаш такива коментари, това не променя факта, че не ти трябва фет бърнър... Ако искаш вземи л-карнитин, диетата и кардиото и друго не ти трябва...

18.04.09
14:18

Ако това на снимката си ти , мисля че ти трябва гейнър не бърнер

18.04.09
14:19

Според мен и без бърнер можеш да минеш, ти си достатъчно малко килограми.

18.04.09
14:45

Мартине,да вярно че тренирам БИ,но 2 седмици бях с травма и абсолютно нищо не правех.Плюсках си вкъщи и гледах филми -=> предполагам знаеш какво стана :) На снимката съм аз,още когато тренирах фитнес..нека го кажа така - доволен съм от себе си,но не достатъчно,защото знам че има още да се желае.Просто искам за 1 месец като почна с диетата,тренировките и бърнъра да стопя това и повече да не се занимавам с диети(разбира се ще се храня здравословно,просто няма да е с ниски въглехидрати) и бърнъри.Надявам се че вече разбра :)

18.04.09
15:16

Това, което разбрах, го разбрах още от предишния ти пост. Всички мнения дотук са, че не ти трябва бърнър. За тея 2 седмици колко може да си се омазнил? Да не си качил 10 кг я... За 2-3 кг карнитина ти е предостатъчен, за месец си ги свалил... Слушай понякога какво ти говорят хората...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1