Въпрос относно ДНП

Темата е заключена.

19.04.09
15:35

Здравейте, имам следния въпрос...проблем...или незнам как точно да го нарека....
От 15 дни пия ДНП и от всичко, което знам...което съм чела и слушала, до момента трябваше да съм отслабнала доста...Аз, обаче, съм само 1 кг надолу:(
Всички странични ефекти почти са налце, което ме кара да мисля, че медикамента действа, но защо не свалям :(
Някой има ли представа на какво се дължи :(:(:(

П.С.
Не пускам темата, за критика, така че моля тези, които просто искат да кажат “Абе много си зле”...нека ми го спестят :)

Темата беше редактирана от emzo на 19.04.09 16:53.

19.04.09
15:56

Ами, от Рънътъ ще да е проблема.

Иначе си избрала интересен медикамент...

Мнението беше редактирано от morley1 на 19.04.09 15:58.

19.04.09
16:03

казано от morley1 на 19.04.09, 15:56:

Ами, от Рънътъ ще да е проблема.

Иначе си избрала интересен медикамент...

За съжаление не е Рънътъ... :(

19.04.09
16:24

Хмм, интересно...
До каква температура си достигала ?
Как стоят нещата с храненето ?
Както знаеш( поне би трябвало ) един от страничните ефекти на ДНП е задръжката на вода, така че не очаквай голяма разлика в теглото.

П.С : Не мисля, че въпросът ти беше за този форум..

Мнението беше редактирано от Толио на 19.04.09 16:26.

19.04.09
16:27

За температурата - вдигам моментно, но не е постоянна...Храня се умерено. И определено задържам вода, но незнам колко ще се редуцира след това теглото...

19.04.09
16:29

Един съвет от мен : Спирай го!

19.04.09
16:38

Да... това беше и моят деликатен намек.

21 век сме, има стотици по-съвременни(и безвредни) неща, които можеш да приемаш.

Консултирала ли си се с лекар преди да го взимаш това, или си го започнала по идея на приятели/познати или си чела някое издание за ДНП?

19.04.09
16:53

www.gohard.org - там въпроси от такова естество.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1