19.04.09
19:26
Добър вечер!Някой може ли да ми препоръча хранителен режим за подрастващи,ето и малко информация за мен:
-ръст-180см.
-тегло-62кг.
-възраст-15г.
-гръдна обиколка-93см.
-талия-71см.
-ханш90см
-бицепс-31см.
-обиколки на китка и глезен-17 и 21см.
-спортувате ли (ако да, то какво, колко често, с каква интензивност)-5 пъти в седмицата фитнес
-спазали ли сте досега хранителни режими-Не и от това се притеснявам,дали ще я спазвам.
-имате ли моментни, хронични заболявания или предразположеност към такива-Не.
-в какво се състои работата Ви (активно физически натоварена ли е или се занимавате с интелектуален труд)-Ученик.
-одобрявате ли употребата на спортни добавки (ще употребявате ли и какви ще ползвате)-Абсолютно против всякакви добавки.
-каква сума сте готови да отделите за хранене и спортни добавки за месец-Парите не са проблем.
-употребявате ли (употребявали ли сте) стероиди и други хормонални препарати (вкл. Инсулин)-Не.
-желаете да понижите подкожните мазнини, да покачите мускулна маса или да оформите (преформирате) тялото си (с колко и за колко време, желаете ли траен ефект)-Да оформя тялото си за траен ефект
Благодаря предварително на всеки,който ми помогне!Ако имате въпроси питайте :)
Темата беше редактирана от Радослав Симеонов на 20.04.09 10:41.
тренирай 3 пъти в седмицата определено време,докато свикнеш и после повече.Обиколка на китката-17?
20.04.09
08:31
7 бе :D
20.04.09
09:55
Коя част на китката трябва да измеря?
Обиколката и. Тя китката е една - там, където свършва предмишницата и започва дланта.
20.04.09
10:41
Грешката е моя,17см е :)