Моята диета за ММ

20.04.09
09:23

Здравейте! ;)

На 20г. съм, 180см, 68кг тежа със слабо развити мускули. Съжалявам за пропуснатите години за правилно хранене под въздействието на цигарите за които е всеизвестно, че залъгват организма, че е сит. От две седмици не пуша, и съм доволен от себе си - мога да хапвам повечко без да се напъвам Smile

Ще ви опиша какво ям в момента, и се надявам да критикувате и давате идеи за развиване на хранителният ми режим.

7:00-7:30 - Омлет със сирене (3 яйца), 1 кисело мляко, половин домат, 3-4 филии хляб.
10:00 - 1 банан, 1 кисело мляко, половин домат
12:00 - 4 кебапчета на скара + салата зеле с моркови + 1 питка хляб
16:00 - 100 гр фъстъци + някой и друг плод - банан,киви..
20:00 - 150 гр пилешко филе (от тези готовите на скара) + 1 кисело мляко  + 3-4 филии хляб.

Поръчал съм си BARGAIN WHEY (ASN) и в скоро време ще си набавям по 40-50гр. белтъчини от него дневно.

Забравих да кажа.. ежедневието ми е общо взето натоварено - по 4-5-6 часа шофиране на ден..

Темата беше редактирана от С. Стоянов на 20.04.09 09:28.

20.04.09
10:07

Тея кебапчета не можеш ли да ги замениш с някакъв по-добър източник но протиеин- пилешко, телешко и др. Вместо хляб, по-добре наблегни на ориза, картофи, овес. Също така ти трябва и едно хранене преди лягане- извара.

20.04.09
10:09

Не съм смятал калориите но ми се струва мъничко като цяло, плодове  не ги брои. Хляба го замени с ориз най-добре.
Смятал ли си КБ ?

Мнението беше редактирано от tonu на 20.04.09 10:10.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1