кога ще започнете чистенето?

29.01.05
10:22

Понеже за пръв път ще чистя тази година, си мисля да започна в началото на май, и до края на май-началото на юни да съм в горе-долу добра “лятна” форма. Аз съм ектоморф и имам сравнително бърз мастен метаболизъм, но мислите ли че един месец ще ми е достатъчен все пак.

MI

29.01.05
11:02

Ми то много зависи в каква форма си сега и колко си мазен(ма като си ектоморф,едва ли си мазеен), трябва си сметнеш процента мазнини.Иначе аз чистенето го правя месец май и юни - 2 месеца общо.
по-здрави

29.01.05
12:59

Ми аз понеже лесно пълнея (не знам как му се викаше - все го бъркам, ендоморф май беше) ще почвам края на март, началото на април най-късно! В момента съм 13% подкожна и искам да сваля до 5-6 и 10 кг. А, дано. Пожелайте ми успех!

MI

29.01.05
13:18

Успех Йода. :lol:  :lol:

29.01.05
14:01

а как определяте колко % са ви подкожните мазнини :!:  :?:  :roll:

29.01.05
14:23

Имаше тука някъде линк към програма за измерване на подкожната в “Общи теми”!!!

29.01.05
14:45

[quote author=“YODA”]Ми аз понеже лесно пълнея (не знам как му се викаше - все го бъркам, ендоморф май беше) ще почвам края на март, началото на април най-късно! В момента съм 13% подкожна и искам да сваля до 5-6 и 10 кг. А, дано. Пожелайте ми успех!

Искаш да кажеш че смяташ да свалиш до 5-6% мазното? Доста амбициозно ми се струва, аз лично до към 8%, максимум 7% смятам да го докарам.
Успех де :)

29.01.05
14:49

Диетата ми е много строга, имам възможност да правя кардио до 4 пъти седмично, фет бърнери, пък и смятам да пробвам една предсъстезателна диета като за преди фототурнира - затова съм писал до 5-6% подкожна!

29.01.05
17:06

Аз мисля към средата на април да почна да чистя щото ми е мноо шибан метаболизма за да мога до средата на маи да съм поизчистил малко за лятото и за моренцето  8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1