Да попитам нещо :)

20.04.09
19:14

Здравейте , значи до 2-3 дена ще си купувам велоергометър , нали събрал съм пари , всичко ... Целта ми е да си изчистя корема краката , абе като цяло да се изчистя , само че не знам нищо :D имам предвид че не знам колко трябва да тичам и дали повече от 2 часа примерно е полезно ... дали крие някакви рискове и така . Така че ако може някой да ми каже колко дни в седмицата на карам и по колко време (време имам :D) . За някакво насочване - 15 години (навършени преди 2 седмици) гръдна обиколка 110см ръка 38см прасец 45см 88килограма съм в момента 181см висок съм . от лежанка повече от 100килограма не мога да отлепя ... също искам да попитам , ще отслабна ли физически като сваля 8-10 килограма ? Благодаря предварително .

ЦЕ

20.04.09
19:18

Вероятно ще ти падне силата със падането на килограмите. 40-50 мин 3 пъти в седмицата прави кардиото.

20.04.09
19:24

ясно , защото аз се бях надъхал всеки ден по два часа някфи такива работи ... сигурно е вредно . Начи понеделник сряда и петък по един час е перфектно ?

ЦЕ

20.04.09
19:25

След силова тренировка е най - добре според мен, но аз лично след като съм си свършил тренировката със тежести едвам гледам, та когат ти е удобно си го прави 3 пъти седмично.

Мнението беше редактирано от Цеков на 20.04.09 19:26.

20.04.09
19:31

ясно мерси много за бързия отговор

21.04.09
04:34

прави интервално ,ако ти се занимава,за мен е най-натоварващо

21.04.09
11:47

Здравей. Карай сутрин на гладно или след тренировка по 20-30 минути (не повече, за да не “гориш” мускул). Трябва не да въртиш като бесен, а да си следиш пулса и да го поддържаш в зоната за топене на мазнини. Това за различните възрасти е различен heart rate, потърси из нета за тези стойности,

21.04.09
17:24

аха ясно ще потърса . мерси много

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1