21.04.09
11:54
Според вас добра ли е комбинацията на Lipo 6 + Mhp Anadrox + BCAA 1000 на Оптимум + Animal Pak ? Стремя се главно към изчистване на излишните мазнини, със стремеж за запазване на мускулната маса. Ако ще помогне с нещо висок съм 183см и тежа 91кг.
Поздрави!
Липото добре става като липотропен. Анадрокса запознат ли си с него понеже е доста специфичен, не е точно бърнър и е доста скъп. БЦАА си вземи на прах което е, понеже дозата е висока (20-30гр. на ден), и формулата на капсули свърша за отрицателно време. А колкото до анимал пак - това са си витамини.
Мнението беше редактирано от tonu на 21.04.09 12:03.
21.04.09
12:08
казано от tonu на 21.04.09, 12:02:
Липото добре става като липотропен. Анадрокса запознат ли си с него понеже е доста специфичен, не е точно бърнър и е доста скъп. БЦАА си вземи на прах което е, понеже дозата е висока (20-30гр. на ден), и формулата на капсули свърша за отрицателно време. А колкото до анимал пак - това са си витамини.
Мерси за съвета колега! Държа да кажа, че съм запознат добре със всички гореспоменати продукти, просто питането ми е във връзка с тяхното комбиниране? Давайте съвети и мнения! :)