08.12.04
18:05
Модерирано от Емил http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=35107#35107
Има ли някои от форума,които го е опитвал и как деиства.Гледах статията,но да видя вие как мислите.Има ли много,които го ползват и как варират цените?Пак да повторя,не мисля да го взимам,просто питам.
Имаше едно момче ,което влизаше във форума и в канала и беше го пробвал ,но се загуби и не е влизал повече. :) Цените представа нямам преди имаше един от сайтовете го предлагаше но вече не. Сигорно пак може да се намери от хората ,които внасят. Суматотропина доколкото съм чел е сравниелно опростен без добавени аминокиселини ,което е добре .
по-здрави
Но тоя хормон не се употребява от много хора,и от новаци,штом досега никои не ми е писал схеми на прием и така нататак.
Да хормона на растежа трябва да се съхранява много внимателно и трябва да се пие с инсолин в повечето случеи и може да бъде опасен. Тъкче новаците не трябва да го използват и трябва да се исползва под лекарски контрол.
по-здрави
09.12.04
20:05
чувал съм не много добри мнения за соматотропина.тои се използва в комбинация с инсулин.и двете химиики се инжектират подкожно.дава много добри резултати между другото -незадържа вода и след това не се отдуваш но страничните ефекти....накратко има вероятност от развитие на рак (не че при употребата на стероиди няма) понеже много силно влияе на клетъчния метаболизъм.това е хормона който отговаря за растежа на тялото в толкова големи количества обаче има голяма вероятност да настъпят изменения на генетично ниво.в същото време в тялото на всеки постоянно има ракови клетки които не се развиват достатъчно бързо и биват унищожавани от организма соматотропина им влияе много по силно и те ще започнат да имат много по голям брой.също така предизвиква трайни изменения на костите особенно на тези по крайниците и главата в по малка степен.да не говорин за измененията в тъканите които също хипертрофират и се наблюдава уголемяване на езика и груги органи.а уврежданията които нанася инсулина :roll: не са съвсем безобидни аз небих си играл с панкреаса си нежелая да съм бъдещ диабетик или мъртвец.
10.12.04
01:25
Един от фитнеса ми ( много приятен човек, на кратко пич ) беше взимал това чудо. Пръстите на ръцете бяха му се издължили яко, обаче какво тяло има :shock: . Значи той тренира от около 3 години преди около 1 е почнал да зобка, и май от хормона е получил този ефект. Гърдите в момента са му нечовешки големи, дори някои се плашат кат го видят, ръката му е 46см. , абе кво да ви говоря като мога да го кажа с една дума - ЖИВОТНО :!:
:) Е сега, това е относително. За някои малка, за други голяма ;)
10.12.04
12:22
:lol: малка :lol: Еми като се има на предвид, че е 100% чист и ръката му е нечовешки релефна. Далеч не е малко според мен. :wink:
Профитата го ползват това (в комбинация с инсулин) между стероидните цикли или в така наречената фаза за изчистване на андрогенните рецептори - за да могат след това стероидите отново да действат без да се превишава опасна за здравето дозировка.
Преди около година направих курс само със СТХ и мисля че цената на този препарат не оправдава ефекта.
Накратко казано продукта е скъп и за любители не си заслужава парите.
BTW: До момента в медицинската литература няма нито един описан случай при здрав човек /при болните от диабет ситуацията е различна/ на закърняла функция на задстомашната жлеза при инжектиране на инсулин. Чудя се откъде ли се появяват тези слухове че инсулина ще те направи диабетик, като такова нещо просто не се случва! Виж да умреш от висока доза инсулин се случва, /последния път като четох случайте бяха 4000/годишно за САЩ/ но там механизъма на действие е съвсем друг.
Приятел, за да мога наистина да ти бъда от полза искаш ли да отговориш на следните въпроси. Така ще знам, че не съм си загубил времето да отговарям на някой, който всъщност не се интересува.
- Тегло
- Ръст
- % съдържание на мазнини
- Цел и ефект който търсите
- Тренировъчен опит
- Цикли или опит със стероиди или други вещества
- Какви са финансовите ограничения за системата за която питате
- Какъв е вашия отговор на зададения въпрос. (за да съм сигурен че сте мислили по въпроса)
От сега искам да те предупредя че GH е много чувствително вещество! Съхранява се между 2 и 8 градуса /долния рафт на хладилника/ Ако го забравиш в стаята /на 23 градуса/ за един ден се съсипва около 80% от веществото. Пряката слънчева светлина го разрушава. Ако при смесването на ампулите тръскаш силно /вместо плавно да поклащаш/ късаш мостовете между пептидните вериги на препарата и после се чудиш защо това нещо не работи и нямаш никакъв ефект.
Аз лично не бих ползвал друг GH освен Нордитропин или Джинтропин.
[quote author=“svetlio87”]Ти си го приемал така ли,но без инсулин?Някъкви нежелани ефекти има ли?
12.12.04
11:48
Само ще предупредя, че първият, който публикува цикъл с това чудо за тийнейджър без да го е видял и без да е минал преглед при лекар, ще получи изтрит без предупреждение пост. Ако имате такива мераци, по - добре ползвайте ЛС !!!!!!
14.12.04
02:37
на твое място не бих взимал това по добре е да правиш 2 стироидни цикли на година(ако искаш да си прецакаш здравето).аз лично не бих искал да МУУУУУтирам.дори безплатно да ми го дават пак небих боцнал подобно нещо.както писах това води до сериозни изменение на костите и не само на тях.а и между другото опасноста от рак при ползването на соматотропин е по голяма в с напредване на възраста.
спомням си за една жена която така си играе с природата тя е в напреднала възраст и бие растежния хормон за подмладяване(без инсулин) в краина сметка килограмите и(мазнините) се стопили и отново се чувствала като момиче(нейно мнение).нямам информация какво е станало по нататък с нея може би трябва да гледате филмите на ВВС ако успеете да ги намерите.понякога там има интересни неща.
Не съм се втрурнал да го приемам,просто исках да видя дали някои го е приемал и как деиства,но някои ден може би :lol: Не,на такива силни медикаменти няма да се хвърля просто еи така,ако прая някога цикъл ште е с по меки препарати.Но има доста време. :lol:
аз съм взимал хормон на растежа.мога само да ти кажа че действа много добре но на спортисти където състезанията са им по 3 4 часа .стръва много скъпо не е за всеки един кърс е 1000 лева бияце всеки ден по 1 ампъла и така 2 месеца ампълата стръва 20 лева :Д
Моля пишете на кирилица! Моля спазвайте правилата!
Емил
всеки ентусиаст почна да си мисли че профитата са толко големи заради ГН не е така анадрол и дуратест зобят яко сички за да пораснат
Според мен няма как да идеш на състезание с анадрол! Освен ако състезанието не е за най-големи балони примерно. :)
Всъщност достатъчно е да забележиш как с годините се променят челюстите, коремите и ръцете им за да разбереш че дозите hGH са големи и се взимат целогодишно ...
[quote author=“Sunder”]всеки ентусиаст почна да си мисли че профитата са толко големи заради ГН не е така анадрол и дуратест зобят яко сички за да пораснат