разделяне на гърдите една от друга ???

21.04.09
18:44

Добър вечер!
Бихте ли ми казали как да разделя гърдите ми? Флайс? кросоувър? ми нестава :Д какво ли не съм пробвал просто до средата са разделени а искам до горе :S сигурно и гена играе някаква роля но ако някои е имал такъв проблем и го е разрешил моля да сподели
горна гърда тренирам постоянно редувам упражнения но.. нулев ефект :S:S

21.04.09
18:50

флайс от полулег, пек дек с акцент върху горната част -това за начините

21.04.09
18:55

казано от Milanec на 21.04.09, 18:44:

Добър вечер!
Бихте ли ми казали как да разделя гърдите ми? Флайс? кросоувър? ми нестава :Д какво ли не съм пробвал просто до средата са разделени а искам до горе :S сигурно и гена играе някаква роля но ако някои е имал такъв проблем и го е разрешил моля да сподели

Да не би да имаш един едиствен гръден мускул? Дай някоя снимка, да видим какво те притеснява, защото аз не разбрах...

21.04.09
19:08

казано от biggggy на 21.04.09, 18:55:

казано от Milanec на 21.04.09, 18:44:

Добър вечер!

Да не би да имаш един едиствен гръден мускул? Дай някоя снимка, да видим какво те притеснява, защото аз не разбрах...

И аз не разбрах всичко, но ако е това което си мисля прави полулег с тесен хват. Така ще се оформят добре ;]

21.04.09
19:31

Навярно имаш предвид канал между гърдите. Ако е така, той ще дойде с натрупването на ММ, не е до упражнения. От колко време тренираш?

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 21.04.09 19:32.

21.04.09
19:33

Подозирам, че искаш да оформиш “канала” между гърдите, тоест вътрешната им част.
Моя съвет е да правиш горен флайс 3 серии по 10 повторения и обратен флайс или водоравен , ако не харесваш обратния, пак 3 серии по 10 повторения В НАЧАЛОТО НА ТРЕНИРОВКАТА ЗА ГЪРДИ. Тоест това са 1 и 2 упражнение за гърди, после си тренирай както искаш. И това в продължение на 3-4 месеца. Явно трябва да се акцентира повече при теб, но не е непостижимо!
По този начин ще си преднатоварил вътрешната част на гърдите и тя ще се натоварва допълнително във всяко следващо упражнение за гърди. Хубаво е да имаш още две упражнения след тези. Ама не повече от две. Ако ти е тежко и едно може.
Хубаво е също така, да вкараш тези флайсове в края на още една тренировка, която е максимално отдалечена от първата за гърди. Например, ако си тренирал гърди в понеделник - прави в четвъртък или в петък пак по 3 серийки по 10 повторения на двата флайса.
Нещо много важно - подбирай си тежестите добре, така че да правиш разтварянето без да сгъваш ръцете в лактите - те да си стоят леко свити и неподвижни. Защото ако се хвърлиш на по-големи кг., ще натовариш повече рамото и трицепса, отколкото гърдите.
Успех!

21.04.09
21:44

казано от mitaka101 на 21.04.09, 19:33:

Подозирам, че искаш да оформиш “канала” между гърдите, тоест вътрешната им част.
Моя съвет е да правиш горен флайс 3 серии по 10 повторения и обратен флайс или водоравен , ако не харесваш обратния, пак 3 серии по 10 повторения В НАЧАЛОТО НА ТРЕНИРОВКАТА ЗА ГЪРДИ. Тоест това са 1 и 2 упражнение за гърди, после си тренирай както искаш. И това в продължение на 3-4 месеца. Явно трябва да се акцентира повече при теб, но не е непостижимо!
По този начин ще си преднатоварил вътрешната част на гърдите и тя ще се натоварва допълнително във всяко следващо упражнение за гърди. Хубаво е да имаш още две упражнения след тези. Ама не повече от две. Ако ти е тежко и едно може.
Хубаво е също така, да вкараш тези флайсове в края на още една тренировка, която е максимално отдалечена от първата за гърди. Например, ако си тренирал гърди в понеделник - прави в четвъртък или в петък пак по 3 серийки по 10 повторения на двата флайса.
Нещо много важно - подбирай си тежестите добре, така че да правиш разтварянето без да сгъваш ръцете в лактите - те да си стоят леко свити и неподвижни. Защото ако се хвърлиш на по-големи кг., ще натовариш повече рамото и трицепса, отколкото гърдите.
Успех!

И също може да не правиш флайс в друг ден след тренировка, а направо прави така както аз правех от начало и сега имам добре оформени гърди. Правиш 10-8-8, после пак 10-8-8, и после пак 10-8-8 (общо 9 серйи) така ще напреднеш много, но не го прави прекалено дълго време (например, прави го 1-2 месеца) защото мускула ще се претовари и вместо да става по голям той ще почне да се смалява. Този тип тренировка я прави с флайса и с лега. Вече полулега и кофички ако правиш си прави само по 3 серйи.

Мнението беше редактирано от Cholakoff III на 21.04.09 21:46.

21.04.09
22:35

от претоварване си мисля че може само да спре да расте не и да става по-малък поправи ме ако греша

22.04.09
07:41

според мен трябва да качиш ММ във вътрешната част на гърдите и канала ще стане,пек дека уж се води за канала

22.04.09
09:50

казано от Biad__ на 21.04.09, 22:35:

от претоварване си мисля че може само да спре да расте не и да става по-малък поправи ме ако греша

Може пък да не ги товари достатъчно, а така ще ги товари повече и след 2 месеца някаде пак ще почне да си прави по 3-4 серйики. :)

Мнението беше редактирано от Cholakoff III на 22.04.09 09:51.

22.04.09
18:22

от 2 години тренирам. Мерси за отговорите! Да за канала става въпрос ... мм и не не ми е 1 мускула в смисъл нормални мъжки гърди :Д просто канала не е до горе ще пробвам вашите преепоръки ако някой има какво още да каже да не го мързи да драсне :Д:Д мерси иначе :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1