21.04.09
18:14
Изказвам своето възмущение от факта че Белчо Христов цензурира неудобни за него коментари в блога си. Публикува само тези, който са му удобни и го изкарват велик. Не е наясно с много неща от персоналните тренировки който той изражда в бодибилдинг тренировки до мениджъмнта на фитнес клубове.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 22.04.09 11:58.
21.04.09
18:51
Това е негово право блога си е негов ще го управлява и менаджира както си реши.
21.04.09
20:02
Дали е наясно или не не мога да коментирам - има посочен мейл и т.н там му кажи каквото искаш.
И аз да имах сайт за моя реклама и аз нямаше да ви давам да ме плюете.
Като ти гледам предишните постове ми е ясно какъв си
В този случай според мен, другите му постове нямат значение.
Това е негово право блога си е негов ще го управлява и менаджира както си реши
Е да, ама не е съвсем така. Детинско е и крайно непрофесионално да цензурира чужди писаници. Вярно е, че има и досадници които оплюват и осират (без извинение) наред, където се регистрират и съответно ги БАН-ват от всякъде, но може случая да не е точно такъв.
Аз съм изпадал в люти спорове със собствениците на форуми и в някои от случаите ми триеха мненията, в други се опитваха да ме оборят. И в тези форуми от първия тип останаха май само собствениците :) - изгониха си посетителите с това поведение.
А във другите форуми, където спорихме ( и чат-пат и сега си спорим) все още чета и пиша, както и много други хора.
Конкретно за Блога на Белчо - не ми е интересен, правих опити да го чета, ама само до там. Всеки си има вкус, нали?
Та ако той си реже и цензурира мненията - толкова по-зле за него. Сто пъти е по-добре да забраниш въобще да ти пишат мнения, отколкото да променяш такива. Така ще си изгони посетителите и ефекта от Блога става нулев.
21.04.09
20:26
казано от Владимир92 на 21.04.09, 19:01:
Като ти гледам предишните постове ми е ясно какъв си :)
Какъв съм?
казано от burgasfreak на 21.04.09, 18:14:
Изказвам своето възмущение от факта че Белчо Христов цензурира неудобни за него коментари в блога си. Публикува само тези, който са му удобни и го изкарват велик. Не е наясно с много неща от персоналните тренировки който той изражда в бодибилдинг тренировки до мениджъмнта на фитнес клубове.
Ти да не си от конкуренцията :)
Не мисля, че недоволен клиент би написал тема с такова съдържание тука.
Нормалните хора предрпемат нормални действия - били те рекламация или оплакване или нещо подобно.
Другите плачат по форуми с неясни мотиви и цели...
22.04.09
09:52
Човека си е въвел правила за поведение, навсякъде си има такива и писани и не писани, дали е професионално или не той си решава. Дали е добър в това което прави или не, клиентите му решават те го награждават и те го наказват. Аз лично не познавам конкретната ситуация за да я коментирам по подробно, не съм и човек който разбира от неговата материя за да я коментирам. То във всеки сайт или форум или дори вестник или списание се публикуват определени неща, но това не означава, че всички сайтове форуми и т.н. са непрофесионални.
Аз не мога да разбера защо се пуска тема, по-точно каква е целта на темата. Пускаш обвинения, за които нямаш доказателства! По този начин нищо не печели, а само хулиш.
22.04.09
11:58
Без да взимам страна по темата, заключвам въпросната, тъй като не е политика на изданието да толерира подобен вид персонални нападки във форума. Оплаквания за предлагана услуга може да се направят по общоприетия начин.