21.04.09
17:20
Искам да ви попитам,как се отразява шоколада и другите захарни изделия на организма.В момента съм награбил една кофичка финети и набивам яко,като малко дете.Винаги съм ял по много и не съм дебел,сичко нормално.Но дилемата ми е да продължа ли да гъча и да се отдам на изкошението или да закова на 7 лажици и да го върна в хладилника.
Темата беше редактирана от emzo на 23.04.09 09:17.
няма проблем. Може да опиташ филийка бял хляб, намазана обилно с финети и отгоре малко захар за вкус ;)
21.04.09
17:50
въй ако има сладолед в фризера и ще избухна не ме ебе за нищо ще се натъпча
21.04.09
18:03
Аз си набивам сладко яко след тренировка,но само тогава,иначе само при изключителни ситуации.
21.04.09
19:10
:vampire: въй ся как ми се прияде чипс
21.04.09
19:18
Мисля че сам знаеш отговора на тоя въпрос, и май искаш да засегнеш хората с тая тема или по някакъв начин да си по интересен..
казано от Petar Cholakov на 21.04.09, 19:18:
Мисля че сам знаеш отговора на тоя въпрос, и май искаш да засегнеш хората с тая тема или по някакъв начин да си по интересен..
+1
А ако не знаеш - прочети малко за захарта. Не е нещо за ядене, във всеки случай. А това че се кефиш, а не ти е гадно, само значи че вкусовите ти рецептори са много сериозно прецакани/притъпени от тъпкане с гадости ;)
Муай, нема страшно!
И аз муам по 10 фафли на ден и съм си мазен и дебел :) (и грозен, ама не е от фафлите, а от локома)
Ама ми е гот!!!
Не ги слушай разни завистници, дето изкарват лятос некфи плочки/теракоти и т.н гадости!
Друго си е да разстелеш шкембака на плажа, нал’ тъй ???
И да не идеш локом, щот ни тъ разхубавява!
Мнението беше редактирано от mitaka101 на 21.04.09 19:40.
21.04.09
21:39
казано от mitaka101 на 21.04.09, 19:39:
Муай, нема страшно!
И аз муам по 10 фафли на ден и съм си мазен и дебел :) (и грозен, ама не е от фафлите, а от локома)
Ама ми е гот!!!
Не ги слушай разни завистници, дето изкарват лятос некфи плочки/теракоти и т.н гадости!
Друго си е да разстелеш шкембака на плажа, нал’ тъй ???
И да не идеш локом, щот ни тъ разхубавява!
Извинявам се ама Митака101 се ИЗСРА ВРЪЗ ТЕБЕ :-) Много ясно че е вредно ако ги ядеш тия работи незнам как може да се наречеш трениращ, а ако не си такъв не си за този форум.Но нали форума е и за правилно хранене,твоито не е ;)
Мнението беше редактирано от Стефан Петров на 21.04.09 21:40.
Като почнах да тренирам преди време , както всеки начинаещ ядох каквото посикам. Гига фен съм на сладкото и не се отразяваше в нищо освен в енергия ! Обаче след време ще видиш как плочките ,които си имал ( поне аз имах супер преса ) някак си се скриват !
Яж сладко , пии бира и ако ебеш като КОН фитнес не ти тря !
Извинявам се ама Митака101 се ИЗСРА ВРЪЗ ТЕБЕ
въй ся как ми се прияде чипс
тука стана надпревара за най-тъпо мнение.
22.04.09
09:54
казано от HeartCore на 22.04.09, 01:39:
Извинявам се ама Митака101 се ИЗСРА ВРЪЗ ТЕБЕ
въй ся как ми се прияде чипс
тука стана надпревара за най-тъпо мнение.
x2 :) :p
22.04.09
10:50
Аз знам великите теории за сладкото и невидимата заплаха която представляват сладките удоволствия.Но не се правя нито на интересен,нито съм тъп,просто повечето трениращи хора които познавам и съм сигурен че и вие тука от форома сте същите като тях,четат или някой им казва нещо за фитнеса,спорта,храненето и квото и да е там и новата информация влиза като просветление в мозъка на билдъра.Някой от вас имал ли е истински проблеми със захарта.Щото ако не,откаде знаете че като се набухам със сладко и ще ми е лошо,даже обратното голям кеф ми е и нищо ми няма защото съм сигурен че вие сте 1000 пъти по мързеливи от мен.Физическите ми натоварвания за 1 година съм сигурен че надхвърлят тези на 5 от вас за същия период от време,ако не и на повече.Не знам обаче дали диабета не ме пречаква или друг проблем със здравето,затова питам някой който ЗНАЕ,а не разсъждава по въпроса,да каже нормите които са в границата на безопасното за ядене на сладко.Снощи избухах половината кофичка със течен шоколад,преди 20 мин закусих с другата половина намазана на курабии,ако имаше още нещо и него щях да изям,сега се чуствам добре.Цял живот съм ял сладко,но след 20 год възраст май е друго и затова питам и също така съм имал мнооого гладни моменти в които съм се радвал и на хляб и вода,така че вашите мнения които са насочени към моя милост,а не към темата за захарта за какво са,като се правите на гъзари обяснете кво ще ми стане къв ще е ефекта и да видим ще познаете ли.А ако има някой който мисли че съм лигльо,съм готов да го пробвам на която дисциплина иска:бягане,колоездене(тука съм машина),бокс,борба,уличен бой,издръжливост на жега на студ на мръсотия на глад на ходене на големи разстояни,плуване.
22.04.09
11:48
5tuza незнам какъв си но искам да ти кажа,че сладкото не е вредно в умерени количества.Имам чувството,че зависиш твърде много от сладкото,та и да ти кажат,че не е полезно едва ли имаш воля да го откажеш.Не вярвам да си повече от 16години (поне така мисля) и кажи си ако обичаш от къде си аз мога да те пробвам на бягане,колоездене,издръжливост на жега,на студ,на глад,на ходене,на големи разстояни,плуване. Струва ми се че избиваш малко комплекси понеже тук има доста по-големи играчи от теб...И да се върнем пак на темата.За захарта незнам,но в шоколада има много примеси,който остават в кръвта,нещо подобно на олиото...
5tuza - благодаря, човече ! Поразвесели ме с последния си пост, забавен тип си. Не само вкусовите ти рецептори са притъпени като гледам, ама карай, в крайна сметка то и това си е следствие от начина на живот. Важното е, че забавляваш и околните, и себе си :)
Мнението беше редактирано от G33K на 22.04.09 11:58.
22.04.09
12:24
казано от 5tuza на 22.04.09, 10:50:
Аз знам великите теории за сладкото и невидимата заплаха която представляват сладките удоволствия.Но не се правя нито на интересен,нито съм тъп,просто повечето трениращи хора които познавам и съм сигурен че и вие тука от форома сте същите като тях,четат или някой им казва нещо за фитнеса,спорта,храненето и квото и да е там и новата информация влиза като просветление в мозъка на билдъра.Някой от вас имал ли е истински проблеми със захарта.Щото ако не,откаде знаете че като се набухам със сладко и ще ми е лошо,даже обратното голям кеф ми е и нищо ми няма защото съм сигурен че вие сте 1000 пъти по мързеливи от мен.Физическите ми натоварвания за 1 година съм сигурен че надхвърлят тези на 5 от вас за същия период от време,ако не и на повече.Не знам обаче дали диабета не ме пречаква или друг проблем със здравето,затова питам някой който ЗНАЕ,а не разсъждава по въпроса,да каже нормите които са в границата на безопасното за ядене на сладко.Снощи избухах половината кофичка със течен шоколад,преди 20 мин закусих с другата половина намазана на курабии,ако имаше още нещо и него щях да изям,сега се чуствам добре.Цял живот съм ял сладко,но след 20 год възраст май е друго и затова питам и също така съм имал мнооого гладни моменти в които съм се радвал и на хляб и вода,така че вашите мнения които са насочени към моя милост,а не към темата за захарта за какво са,като се правите на гъзари обяснете кво ще ми стане къв ще е ефекта и да видим ще познаете ли.А ако има някой който мисли че съм лигльо,съм готов да го пробвам на която дисциплина иска:бягане,колоездене(тука съм машина),бокс,борба,уличен бой,издръжливост на жега на студ на мръсотия на глад на ходене на големи разстояни,плуване.
Ти сам си задаваш въпросите и сам си ги отговаряш...егати якото брат
22.04.09
12:32
Издръжливост на мръсотия! Пробвай ме! Какво ли ще е изпитанието!
5tuza, имай малко срам и уважение, аз също ти приемам предизвикателството и то не защото ям или не ям сладко, а защото се отнасяш по невероятно просташки начин. Не бях чел до сега подобни постове! Знам, че пубертета е трудна възраст. И аз като бях на 15-16 ми с е струваше, че знам всичко, а и си мислех, че физически няма на къде да се развия, да не говорим за познанията ми, особено в спорта - те бяха единствените правилни. От тогава мина едно десетилетие и вече знам, че след още толкова имам шанс да си развия поне потенцила ипри късмет да си стигна върха. Мога да те запозная с 2-ма души, род. 1947 и 1950, които много биха се радвали да те пробват на уличен бой, бокс и ОФП. Ще има да се чудиш........Яж си колкото искаш сладко, но не мисли, че яденето и не яденето на сладко ти дават преимущество в каквото и да е било, освен в областта на онанизма.
22.04.09
13:51
На 21години съм от Бургас,Меден Рудник скайпа ми е tanev.i. .Знам че има 1000000 човека способни да ме бият на бокс,борба,бягане и квото и да е,но аз поне имам смелоста да опитам.И спортувам защото това ми доставя одоволствие не да се правя на битка.А покана си важи въпреки че ще интересно как ще се организира :) може да се получи нов вид олимпиада.
22.04.09
14:19
Всичко към което се пристрастяваш е наркотин ти си пристрастен към сладкото,опитаи се да се насочиш към по добри храни по-добре
например плодове . ;-) Нема кво ти кажа повече ще фанеш да ме нокаутираш :-)
казано от 5tuza на 21.04.09, 17:20:
Винаги съм ял по много и не съм дебел,сичко нормално.
Е, още си в 20-те си години.
Призовавам те да продължиш със същото темпо и след 5-6 години да изчетеш отново тази тема :)
22.04.09
18:36
Идеята беше да чуя:
-Няма проблеми,като ти се яде хапвай.
вариант 2:
-Вече трябва дрябва да внимаваш със сласдкото!
вариант 3:
-Сласдкото ще ти ебе мамата пич,никога не прекалявай.
вариант 4:
-Ето ти линк към тази статия www.statiq_za_slasdkoto_i_negowite_negativni_efekti_varhu_organizma.com,тука има квото ти трябва да знаеш.
вариант 5:
-Пукни е куче,няма да ти кажа колко е нормалното количество в рамките на безопасното,яж много и умри от диабет,щото сайта е за хора като мен които са тренирали неправилно,били са ги в училище и са си вкарали аптека и половина в задника през игла.Но знай че сладкото е вредно повече от хаповете,Аз съм химик е знам сичко за бодибилдинга,пък ти сигурно си на 15-16год тъпо лапе(на 15-16 правих серии със 70кила на лежанката),как може да питаш такъв смешен въпрос:дали 150гр. шоколад вечер са нещо опасно,аз знам отговора на въпроса ама няма да ти го кажа нарочно щото аз съм пич ти не си,мишкааааа.
И така нататък...
Мнението беше редактирано от 5tuza на 22.04.09 18:37.
Аз ти отговорих съвсем изчерпателно.
Я се върни нагоре и прочети какво ти писах и после се върни тук.
...
...
...
...
...
всичкото ли изчете?
върни се да дочетеш, че ако изпуснеш някоя мисла пак ще тряа да пиша ...
...
...
Въпроса с кроасаните не съм го засегнал, прощавай - сига шъ го наместя: Кроасаните са зло, ако са с крем шампанско, ама ако са с течен шукулад - стаат. Курабийките са супер, особено тия дето ти ги правят дома.
Като муаш сладко е ти е гот - значи е добре. Ако муаш и ти е зле - начи е зле! (това е цитат от корана)
и новата информация влиза като просветление в мозъка на билдъра.
Да не ослепейш от толкоз мъдрост - чети бавно и дишай ДЪЛБОКО!!!
:)
.
Дали ще се разболееш от диабет - сладкото е фактор, ама гена - повече. Има друга опасност - да получиш свръх производство на инсулин и от там да се освиниш на над 300 кила. Явно имаш нужда от енергия - помисли и за алтернативен източник, който да не е толкова бърз- плавно да качва/сваля инсулина.
Сега сериозно - ям сладко със сигурност повече от теб, повече от 20 години и съм жив и здрав засега (да не чуе дявола). Но и потренирвам относително редовно.
Ако си навит да се пробваш с колело - заповядай на Обиколката на Витоша - само 100км е. Ще се видим на старта и ще те чакам на финала. Пускал съм тема тук - потърси я.
И яж сладкото сутрин, до обед. Вечер не е добра идея, освен до половин час след тренировка и то до 50-60 грама.
Общото количество прости въглехидрати (не тъпи, а моно и ди захариди като захарта, например), което можеш спокойно да приемаш на ден е толкова грама, колкото килограма тежиш. Може и повече, ама гледай да не е двойно и тройно.
И смени чипса с пастърма - и по-полезно и по-вкусно!
Успех!
22.04.09
20:17
ок сега ще потърся темата и ще пиша там.а и да не забравя да отбележа че много забавно вкарваш ирония в постовете ти,направо съм ти фен.първоначално помислих че ще ме поканиш на обиколката на африка,кадето всички състезатели носят впити клинчета и се вижда даже как потта влиза в стегнатите им задници,а тълпи от здрави голи негри приветстват състезателите с невероятна любов,но явно искате да запазите удоволствието само за теб и приятелите ти от великата софия.
Мнението беше редактирано от 5tuza на 22.04.09 20:27.
22.04.09
20:29
абе прегледах всички теми във фитнес за жени но не видях темата ти,каде си я пуснал,дай линк
Ако ти харесва да се ровиш из женските теми на форума - НЕ кликвай на долния линк, а продължавай да търсиш!
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32477/
Има едно прозорче, над което пише : “BB-Team търсене с Google”
Та ако ти тряя нещо из форума - цвъкни го в прозорчето и натисни “ентър” и О-чудо, отговора току-виж излязъл!
Само да вметна, че тази година ще е 100 годишно Състезанието.
Едно от най-старите в света.
От моите приятели само един дойде първия път, а миналата година пропусна. Тази - ще видим, каза че ще идва...
За сметка на това идват доста хора от разни краища на Бг, някои идват с колелетата ...
Това момченце дето счупи всички рекорди и мина за 4 часа и нещо тия 100+км също не е от Сф.
Аз съм към златната среда, ама ако ще идваш - ще се напъна за по-представително класиране!
Чувствай се поканен, даже ще ти платя таксата за участие и ще те черпя бира, ако финишираш!