21.04.09
21:18
silabg.com/bg/product/detail/bid/38/id/1127/na/ULTIMATE%20-%20ULTRA%20RIPPED%20180%20caps/page/
Хм... днес го видях в един фитнес. Това е реномирана марка, и не знам доколко улрра рипт ще те направи, но цената е наистина ултра ниска - при стандартна дозировка би трябвало да не е повече от лев на ден, като опаковката ще стигне за повече от един месец. Отзиви от използвали го? Коментари от разбиращи?
Съвсем скоро ми свърши сета с това нещо. Не очаквай кой знае какви резултати, слабичко е. Аз съм 1.82 висок, бях 93.5кила като го почнах, стигнах 90 в края. С диета, тренировки и кардио всеки трети ден, ходих да играя и баскет. Сам си направи изводите колко е проработило за мен.
22.04.09
08:41
Мерси за отговора. Значи положението не стои по стандартния начин: Купих го, кажете ми моля ви, че е добро. Не, просто питам. Надявам се и на още мнения. А само след 1 час ще получа най-компетентното мнение - ще пия 2 хапчета, защото във фитнеса където го продават, имат и поотделно. Е, с двойна надценка - 45 стотинки, за 90 стотинки ще пия една еднократна доза. Но не знам дали ще го усетя от първия път. Затова питам за мнения. Самостоятелния опит е най-важното, но протеина да речем не го усещам, а работи.
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 22.04.09 08:43.
22.04.09
09:33
казано от emzo на 22.04.09, 08:56:
Спести си парите, нищо в него не си заслужава.
Вярвам ти, разбира се, все пак ще се изръся еднократно с 0.90 лв за да го пробвам. :) Ако не усетя нищо, ще те послушам и повече няма да го купувам. Иска ми се да усетя поне затопляне.
Все пак защо мислиш, че не би действало? Ниски дозировки на съставките? Не-действащи съставки?
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 22.04.09 09:35.
Кофеин, аспирин и синефрин.
гарциниа - е за притъпяване на глада, но е малко като количество.
Зеления чай е антиоксидант.
Абе нищо .... по-добре на МегаПро - silabg.com/bg/product/detail/bid/72/id/1964/na/MEGA%20PRO%20-%20MEGA%20CUT%20FAT%20BURNER/page/2
И ако ти се дават пари и едно Йохимбе пак тяхно, ама като гледам дневника, теглото ти бързо тръгва надолу - според мен и без добавки ще стане номера, метаболизма ти явно е бърз ;)