19.04.09
21:18
Искам да попитам отзивите за продукта вярни ли са...всеки твърди,че това е най-добрия или един от най-добрите бърнери на пазара. :) На мен ми трябва за долната част на гърдите и долната част на корема,може би малко и отзад(да кажем задника) :) Според вас дали ще помогне :? Ще го комбинирам с ежедневно кардио + силови тренировки(3 пъти седмично) и правилно хранене.Разполагам с 2 месеца... :}
Темата беше редактирана от slavistaaa на 19.04.09 21:19.
19.04.09
23:35
Няма как да се свали само на определени части от тялото.Сваля се отвсякъде.За продукта,който го е ползвал,ще каже.
Дам доста добър фет бърнър (един от челната 3ка). Аз също съм го ползвал и бях останал повече от доволен ! Препоръчвам ти го.
20.04.09
08:40
казано от Траян Атанасов на 19.04.09, 23:35:
Няма как да се свали само на определени части от тялото.Сваля се отвсякъде.За продукта,който го е ползвал,ще каже.
Aми да кажем,че там са ми останали само мазнини,значи от там трябва да сваля...няма от пръстите на краката я.... ;) А за какъв период от време трябва да се взима за да има ефект :))
Мнението беше редактирано от slavistaaa на 20.04.09 08:41.
20.04.09
10:11
Не съм ползвал фетбърнар,но мисля,че за да има ефект поне месец трябва да се взема.
20.04.09
11:26
Миналата година ползвах Файър и съм адски доволен никога не съм пил нещо подобно, добавка чието действие наистина буквално се усеща от организма. Сега пия друг бърнър и немога изобщо да ги сравня. Файър ако не греша е сред най продаваните бърнери в САЩ което е доста показателно за действието му. С негова помощ правих страхотни тренировки от по час и половина до два часа като на един дъх. Миналото лято изпих две опаковки като го пих 2 пъти на ден по две. Най добре е да вземеш една опаковка и ако ти понася добре ако го усещаш ще си вземеш още. В крайна сметка една опаковка е 120 капсули напълно достатъчни за един месец. А това дали ще има ефект и какъв ще е той зависи предимно от диетата и спорта. Вълшебни хапченца не съществуват, ако успееш да го яхнеш и да го ползваш по предназначение със сигурност много може да ти помогне.
20.04.09
17:18
и аз от др понеделник започвам с някой фатбърнер и в крайна сметка май ще е FYRE .... щом без нищо успях от 102 кг да стана 80 кг смятам че сега с бърнера ще ми е още по лесно да сваля още желаните 8 кг от моето тяло :?
20.04.09
17:28
Не няма да ти е по лесно не се заблуждавай. Колкото по малко имаш за сваляне толкова по трудно става особенно след едно подобно екстремно сваляне. Казвам го от личен опит, не се настройвай така. Файър ще ти помогне но бъди сигурен че те очаква много много работа и стриктна диета.
20.04.09
17:51
Незнам,но в крайна сметка ако трябва да се лиша от някои храни и да си взема Fyre + тренировките,които правя...в името на успеха,мисля че си струва :)
Естествено че си струва продукта е уникален... Не подценявай и кардиото прави повечко от него. Ще имаш резултати няма как иначе :)
Успех
Напълно съм съгласен с Иван Шишманов!Единствения бърнър ,който наистина усещам.В момента и аз съм на друг бърнър, който изобщо не ми прави впечатление.
казано от emzo на 22.04.09, 14:38:
Кой е той? Който не ти прави впечатление ?
Genesis - genidrine thermo stack.Наистина го взимам само от няколко дни , но Fyre се усеща 10 минути след приемане.
Освен че е топ фетбърнер FYRE има и друго приложение - силен енерджайзер и стимулатор. В САЩ еднократните дози се продават в много супермаркети и бензиностанции - позват ги примерно шофиори на тирове и изобщо хора които имат нужда от енергия и тонус. Ако се съмнявате как действа продукта в момента имаме безплатни мостри в магазините и може да го тествате и да прецените дали си заслужава голямата опаковка.
казано от kilima7 на 22.04.09, 20:02:
Genesis - genidrine thermo stack.Наистина го взимам само от няколко дни , но Fyre се усеща 10 минути след приемане.
Нормално, нищо не усетих преди години от него.
казано от emzo на 22.04.09, 20:09:
казано от kilima7 на 22.04.09, 20:02:
Нормално, нищо не усетих преди години от него.
Треньора от залата ,в която ходя пи няколко дни мостри Fyre и поне 10 пъти ми каза ,че Дженидринът бил 100 пъти по-добър.Както и да е -излъгах се да си го купя ,сега ще го пия -няма как.Може би ле-е-еко усещам по-добра издръжливост ,но не се знае дали не си внушавам.
Това ,което най-много ми хареса във Fyre е ,че една мостра ти стига ,да разбереш колко силно е действието му. За напред (надявам се да не се налага много) не бих избрал друг бърнър.
23.04.09
04:23
Ами има всякакви хора, например повечето като постигнат определен резултат докато са били на определен бърнер го възхваляят и си бичат на него цял живот. Аз затова и реших сега да опитам нещо различно, но за момента съм разочарован и то доста, невиждам как сегашния ми бърнър ще промени мнението ми освен ако не стане чудо. Тук и цената играе роля.