Малко помощ

22.04.09
10:59

Здравейте нямам опит в тея термини и разбирам едва половината информация от форума.
За това бих искал някой да ми каже простичко какъв точно гейнер да си купя за максимално покачване на маса и с какво да го комбинирам дали е добре с глутамин?
Аз съм почти на 18 , 175 и около 60 килограма незнам даже дали итях имам много съм слаб но съм с добро телосложение понеже съм тренирал бойни спортове 4 години.
Та за мен няма значение дали ще качвам чиста мускулна маса защото като се тъпча със всякакви боклуци със много сладко с мазнини месо изобщо не затлъстявам нито пък качвам маса. Имам горе доло изграден хранителен режим който се опитвам да спазвам случвало се е да ям по 7 8 пъти на ден сериозно количество храна и пак да не качвам. Незнам защо е така за това се надявам силно на добавките но немога да се зобам първо защото не искам и второ защото съм карал бъбречни кризи и знам за каква болка става въпрос. Та надявам да ми кажете какво да пия просто да кача колкото може повече килограми без значение дали са чисти мускули аз ще се потя усърдно във фитнеса за да ги направя такива.За сега си тренирам в къщи и имам добри резултати но не съм доволен като не качвам маса ....
Благодаря предварително!

22.04.09
12:01

Гейнара е чисто и просто храна,ако имаш възможност да се храниш у вас няма смисал да си даваш парите за него.Гейнарите са за предпочитане ако си на работа и навън и искаш да си доставиш нужните въглехидрати,калории и протеини.За сега наблягай на яденето,но разбира се с качествени храни
Въглехидрати-ориз кафяв е за предпочитане,пълнозърнести тестени продукти,картофи пак за предпочитане е да са от сладките,бобови култури,зеленчуци и плодове.
Белтъчини-яйца,месо,млечни продукти,риба,ядки(добър източник на калории,протеин и полезни мазнини)
Сладко може да си похапваш най-вече след тренировка и го избягвай вечер преди лягане.
И разбира се освен храна,тренировка трябва и качествена почивка.

22.04.09
12:12

Благодаря за изчерпателния отговор но се случва да нямам апетит и да ям по малко в някои дни и искам да засилвам ефекта с добавки пък и като нямам ефект от яденето се отчайвам и искам да пробвам нещо ново за това попитах какво да взимам а и накрая ще взема да се откажа като нямам стимул защото по принцип съм малко злояд и всичкото това го права на сила само и само да кача за това ви моля да ми кажете определена марка от която се качва най много и с какво да я комбинирам а пък нищо не ми пречи да продължавам да си хапвам

22.04.09
12:54

Друг вариянт е пробвай с добавки за апетит има такива,а като започнеш да тренираш серизно и ще ти се яде повече.Ако можешда си го позволиш взимай гейнар,но този вид добавки не са евтини изобщо,разгледай цените на ON,NOW,Ultimate nutritions това са добри марки или напиши в търсачката горе “гейнър” и ще намериш много подобни теми там има и конкретни предложения.

22.04.09
15:51

Ами добре де кажете точно тоя и тоя гейнър с тоя и тоя глутамин защото има 100 вида и аз като не разбирам гледам като теле а в магазина ако поискам консултация ще ми дадът естествено най скъпия за да си продадат стоката или пък ще ми предложат някой с креатин без да знам че съдържа дайте предложения вие какво сте ползвали като сте били начинаещи и от какво сте най доволни.

23.04.09
14:51

Прочетох в някои теми че е добре за начинаещите да взимат Universal Nutrition BCAA 2000 и Optimum Serious Mass и декстоза ще ви помоля за мение относно тази комбинация добре ли е
и някакъв заместител на Optimum Serious Mass в който да няма креатин

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1