Man SCORCH vs. Syntrax FYRE

20.04.09
17:50

Искам да попитам кое е по-добро, като разликата в цената е доста голяма, а не ми се дават излишни пари ако с по-евтиното мога да постигна желаните резултати, в момента съм 85 кг 1.78 см, целта ми е до началото на юни да съм около 80-78 кг, спазвам отрицателен калориен баланс, правя кардио 3 пъти в седмицата и ходя на фитнес 4 пъти в седмицата....
При това ми положение кой продукт би ми помогнал най-качествено да постигна резултатите си?

Темата беше редактирана от Даниел Г. на 22.04.09 18:51.

21.04.09
06:55

И двата биха ти свършили работа.

21.04.09
08:24

казано от Finish First на 21.04.09, 06:55:

значи да се насоча към по-евтиния или да взема по-скъпия, файъра има с 40 таблетки повече, май затова е по-скъп(или просто формулата е по-нова и по-добра) или греша?

21.04.09
08:48

според мен вземи си FYRE

ВИ

21.04.09
08:53

казано от Даниел Г. на 21.04.09, 08:24:

казано от Finish First на 21.04.09, 06:55:

значи да се насоча към по-евтиния или да взема по-скъпия, файъра има с 40 таблетки повече, май затова е по-скъп(или просто формулата е по-нова и по-добра) или греша?

Доколкото знам и двата за по 120 капсули.

21.04.09
08:56

168 scorch
120 fyre
:P

21.04.09
11:11

Гледайте ефекта и доволните клиенти от продукта, а не капсулите в опаковка...

Незнам какво е това Man SCORCH не го познавам като продукт, но съм ползвал няколко фат бърнера част от които забранени, ползвал съм и Файър и мога да кажа, че страшно малко бърнери могат да се доближат до това което прави Фаиър не случайно е сред топ продуктите в световен мащаб. И да броя на капсулите няма значение ти си взимаш нещо за да ти свърши работа а не за да ти е за по дълго време.

21.04.09
12:16

Не, по-ефтин е с толкова заради промоцията на единия(иначе Scorch е 89 лв.), а и тези капсули са предназначени за 1 месец, така че ... Незнам дали Scorch-а е V3, но, който и от 2-та да избереш няма да сбъркаш :)

П.П. Иване не може да заключиш толкова бързо, кой е по-добър освен, ако не си ползвал и 2-та ;)

difference хайде недейте с глупостите отново. Къде съм казал кой е по добър?!?! Първото ми изречение е, че не съм ползвал единия просто изразих мнение че Файър сравнение с нещата които съм ползвал част от които забранени е много добър, но кой е по добър не съм казал, защото и незнам.

21.04.09
17:57

казано от Иван Шишманов на 21.04.09, 12:20:

difference хайде недейте с глупостите отново.

Отново ?!? Недей толкова враждебно, просто от поста ти съм разбрал, че предпочиташ fyre. Relax ;)

Мнението беше редактирано от difference на 21.04.09 18:00.

казано от difference на 21.04.09, 17:57:

от поста ти съм разбрал, че предпочиташ fyre. Relax ;)

Да правилно си разбрал, ако аз бях изправен пред този избор щях да избера Фаъйр, когато човек е срещнал нещо от което е бил доволен и е имал резултати, нещо което се е доказало трудно може да се довери на продукт за който няма отзиви, не го познава и незнае нищо. Сега в момента съм на Митотропин, след многото положителни отзиви (такива има дори в този форум), реших да опитам и отдавна съжалявам, че го направих, въпреки, че все още не съм го свършил. Няма как да сравня двата продукта особенно предвид,че единия ми е тотално непознат, просто казвам че аз от Файър останах много доволен. Не казвам, че Файър е по-добър от Man SCORCH , но казвам, че Файър е сред най-добрите. В крайна сметка решението кое да си вземе как да го комбинира за да извлече максимума си е на Даниел Г, той поръчва музиката той определя каква да е.

22.04.09
08:58

Благодаря на всички, мисля да се насоча към Fyre, оставете все пак темата отворена за да може и други които имат въпроси относно някой от продуктите да ги задават тука... :)

22.04.09
09:21

С 1 опаковка почти нищо не става, затова вземи и двата :P

22.04.09
18:51

казано от emzo на 22.04.09, 09:21:

С 1 опаковка почти нищо не става, затова вземи и двата :P

засега нямам възможност да купя и 2-та, след като свърша едната опаковка обаче, ако има ефект, ще си взема втора, това ме подсеща за въпроса, проблем ли ще е ако го приемам 2 месеца един след друг...? чувал съм че след приемането на такъв вид добавки е хубаво да се направи един месец преди да се почне 2-ри цикъл?

22.04.09
19:12

Няма проблеми за 2 месеца.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1