Креатин + BCAA аминокиселини ???

22.04.09
14:36

Така..
Висок съм 178см тежа 76кг. Тренирам повече от година..
Сега започнах с добавките..
Пих 1 месец гейнър и сега мисля да мина на друго..
Насочил съм се към креатин и аминокиселини..
Като искам да попитам креатин монохидрат ли да пия или креатин фосфат защото съм 76 кг но си имам коремче ии баща ми ии родата в частност са си предразположени към напълняване затова не искам даа стане така че да надебелея на тлъстини..
Мисля за креатин монохидрат и аминокиселини добре ли е ?
Други пък ми казват комплексни аминокиселини+съроватка+глутамин ?

Темата беше редактирана от sashkoo ;] на 22.04.09 14:36.

А защо не Етил Естер?

22.04.09
15:12

казано от Траян Атанасов на 22.04.09, 14:51:

А защо не Етил Естер?

Това пък си нямам на представа какво е ?

СА

22.04.09
16:30

BCAA,при качване не са удачни.Вземи си комплексни.
Етил естер е креатин,който ти покачва силата,без да задържа вода.

Мнението беше редактирано от Сами на 22.04.09 16:31.

И според мен е най-добрата креатинова формула в момента. :)

22.04.09
19:02

Сами,интерисува ме,защо си мислиш,че БЦАА не стават за качване?

СА

22.04.09
19:31

В BCAA-то има само 3 аминокиселини(L-Leucine L-Isoleucine L-Valine),а в обикновенните има много повече(ОН-2222,има 22 аминокиселини).За да ти помагнат толкова добре при възтановяването(BCAA),когато качваш трябва да ги пиеш в огромни дози(30,дори 40 гр.),за да имат същия ефект като обикновновенните аминокиселини,което излиза доста не-рентабилно.

22.04.09
19:37

Момчета, като цяло аминокиселините не стават за качване... а това за БЦАА не е вярно.

23.04.09
05:22

Сами,прав си за 3-те вида аминокиселини в БЦАА,но не си прав,че става само за чистене,според теб сигурно и Глутамина е само за чистене :Д

23.04.09
07:17

Взимаш креатин моно и суроватка и си готов.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1