искам да сваля 5-6 кг.но раката ми да си остане 45 см,

Темата е заключена.

23.04.09
08:30

Здравейте,искам да ми дадете съвет как да сваля 5-6 кг.но мускулите да си ми се запазят /алтернативно да спаднат но  малко/за6тото искам да съм леко изчистен не педантично и да съм в извстен смисал ГОВЕДО хаахахах никога ни6то не съм вземал като препарат а ме насочиха към Винстрол,ОК но неискам да ми опада косата да ми излезнат пъпки и най важното е да не се отрази на ” папагала” -какво да правя?????

Темата беше редактирана от head_hunter на 23.04.09 15:55.

Тук се задава поредния потребител с кандидатура за БАН, дано отново не се окажа лош пророк.

23.04.09
08:39

от Винстрол няма как да ти опада косата,зависи на колко години си де,но тук не е място за такива вещества.БЦаа+протеин+глутамин+много белтъци(3+/кг)

23.04.09
09:15

С разумни дозировки (до 30-40мг/ден на върха на пирамидата), с лека корекция в диетата и правилни тренировки и кардио със сигурност ще успееш.
Орежи малко храната - например махни тестото или сладкото - нее и двете, а само едното. За сметка на това вдигни белтъците, най-добре с риба, ако обичаш.
Тренирай интензивно и кратко, с “напомпваща” тренировка, а не тип “трибойска”.
Кардио всеки ден, като започваш с 10- 15 минути и постепенно вдигаш до 25-30 минути. Като тигнеш 30 минути - само увеличавай темпото.
За два месеца ще си във топ форма.
Успех!

MA

23.04.09
10:41

казано от Иван Шишманов на 23.04.09, 08:38:

Тук се задава поредния потребител с кандидатура за БАН, дано отново не се окажа лош пророк.

Това си ти - нали ?

ГН

23.04.09
12:38

казано от Mamularin на 23.04.09, 10:41:

казано от Иван Шишманов на 23.04.09, 08:38:

Това си ти - нали ?

Ще си позволя да се съглася. Иване, защо пишеш във всяка тема?

23.04.09
14:48

казано от mitaka101 на 23.04.09, 09:15:

С разумни дозировки (до 30-40мг/ден на върха на пирамидата), с лека корекция в диетата и правилни тренировки и кардио със сигурност ще успееш.
Орежи малко храната - например махни тестото или сладкото - нее и двете, а само едното. За сметка на това вдигни белтъците, най-добре с риба, ако обичаш.
Тренирай интензивно и кратко, с “напомпваща” тренировка, а не тип “трибойска”.
Кардио всеки ден, като започваш с 10- 15 минути и постепенно вдигаш до 25-30 минути. Като тигнеш 30 минути - само увеличавай темпото.
За два месеца ще си във топ форма.
Успех!

Митак, имаше горе една тема с един дето искаше да сваля мускули от краката, сега и тоя чешит. Ама ти им пишеш едни такива, че ми идва да падна от смях. Чакай, че се разхилих и не мога да пиша......Сериозно казано, те май не вдяват, че ги пързаляш тънко, тънко.....Познавам те от форума, като доста компетентен и знам, че такива мнения не би дал сериозно, а и всеки, който чете тук редовно би се съгласил с мен. Само не знам тия “гениий” да ли се усещат, че пишат сериозни глупости и то в стил, в който май само твоя отговор би ги задоволи и накарал да престанат.

HE

23.04.09
15:55

Прочети правилата на форума!
Спазвай правилата на форума!
Тук забранени медикаменти не се обсъждат и за това заключвам темата!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1