28.01.05
19:52
Модерирано от Емил http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=34959#34959
—————
нека секи разбирач да каже тук кои са нао добрите протеини за качване на маса и колко струва 2 кг :roll:
хахахах ти не разбра ли вече че от яденето се качва маса :) а не от шибани хранителни добавки .... а па и протеините не са за качване на маса :) а гейнерите :)) тоест същото като протеина само че с по малко съдържание на протеин и по голямо на въглехидрати .... ама кат те гледам колко си опорит в лестното качване на маса нищо нема да стане с теб ... нужно е търпение и много седене на масата ... хляб месо ... треба да почнеж да ги сънуваж ... а да ти се гади от железата в фитнес залата ... тогава ще пожънеж успех :)
28.01.05
20:48
ами аз ям бее но с протеините става по сполучливо качването на маса та да не се отклоняваме от въпроса ми :evil:
На биотех ще ти препоръчам. Въпреки, че е малко против обежденията ми.
по-здрави
28.01.05
21:00
е нали ви казах ако можете да ми кажете точната марка и цената на 2 кг
Aе братле отиди в магазина и виж. Иначе 750 грама биотех струват 35лв. .
по-здрави
28.01.05
21:13
не са ли наи хъбави на МУСАши
28.01.05
21:20
в тоя ред на мисли - кво ще кажете за JC/бившиJK:)/...и за претенцията,че са добри колкото Universal?
28.01.05
21:28
еее няма ли нещу по извесну сички са на различни мнения кажете нещо да си зема моля ви кое е мн добро? се тряя да има нещу по по.............
[quote author=“wow”]в тоя ред на мисли - кво ще кажете за JC/бившиJK:)/...и за претенцията,че са добри колкото Universal?
Кофти ми е мнението. :) Съмняваме да са толкова добри.
по-здрави
28.01.05
22:14
казаха ми че за патите на АВВ 90 лв 2 кг по добре да си земам Проголд 90 протеина само за 35 лв Проголд 90 ще ми свърши работа нали за качването ми на муксулна маса?/да пия от негу 100 гр за 20 дена шми стигне 35 левя няя проблем но ще ми свърши ли работа?/
а бе пич толкова ли те мързи да ядеж здравословно ?
а па и що не си биеж Б12 в гъза 20тина дена ще ти излезе евтино и без странични никва опасност за странични ефекти :)
29.01.05
10:37
не ме мързи но искам малкоо по бързо да стане искам си протеин:) но нз колко струва 2 кг суроватъчен протеин /нали такъв ми тряя?/ на оптиум нали били мн добри ама нз цената :(
извън темата
pioneer каква е тая далавера с Б12 я пиши едно лично съобщение как стоят нещата :D