23.04.09
10:21
значи искам да сваля малко,но най вече целя изчистване на мазнините най-вече оформяне!!!,имам си необходимата (според мен) ММ. мислех си да си зема сега Л-карнитин,но ми казват че нямам нужда от него,а по скоро от Аминокисилини
въпросите ми са :
1.Л-карнитин или Аминокисилини по добре да взема за оформяне и изчистване на мазнините (предложения)
2.Ако ги взема двете неща добре ли е,зле ли е как ще се отрази
ПП: от вече 10 дена спазвам що годе диета (НВД) като стриктност мога да кажа че не е 100% но към 80%
тренирам си редовно фитнес,бягане+бокс.6 дена в седмицата тренирам 3 фитнес 3 другото :)
10х
23.04.09
10:26
Ако искаш 100% резултат ти трябва 100% диета, иначе за 80% диета най много да имаш 80 % резултат. Иначе тайната на свалянето (поне така съм чел и чувал) си е в диетата, спорта както силов така и аеробен. Като брънери може да си вземеш л-карнитин, файър или нещо друго, но за да работят трябва да се храниш и тренираш правилно.
23.04.09
10:27
казано от Qrosten999 на 23.04.09, 10:21:
значи искам да сваля малко,но най вече целя изчистване на мазнините най-вече оформяне!!!,имам си необходимата (според мен) ММ. мислех си да си зема сега Л-карнитин,но ми казват че нямам нужда от него,а по скоро от Аминокисилини
въпросите ми са :
1.Л-карнитин или Аминокисилини по добре да взема за оформяне и изчистване на мазнините (предложения)
2.Ако ги взема двете неща добре ли е,зле ли е как ще се отразиПП: от вече 10 дена спазвам що годе диета (НВД) като стриктност мога да кажа че не е 100% но към 80%
тренирам си редовно фитнес,бягане+бокс.6 дена в седмицата тренирам 3 фитнес 3 другото :)
10х
Аз съм за двете в комбинация.
23.04.09
16:42
И аз съм за двете в комбинация. Добре ще е, няма да е зле :) Л-карнитина, първото което е, не е бърнър, а съставка на повечето бърнъри, а и щом имаш да сваляш малко, бърнър изобщо не ти трябва според мен