23.04.09
20:15
Доста съм чел но малко съм от старата школа и от години не съм взимал нищо
Сега започнах малко с добавки сутрин след сън пия доза Scivation Whey
Преди и след тренировка също и преди лягане също общи 4 дневно
А като не трнирам само сутрин и вечер.
Искам обаче да си взема някоя друга мания :)
Гледам CELLMASS NITRIX NO XPLODE е добре да се комбинират но имам някакви проблеми със сърцето от време на време получавам сърцебиене въпреки че КАрдиолога на когото ходя не ми е забранил .Та нещо много си крият съставките тия от BSN Доколкото знам Nitrix помага за напълването с кръв на клетките CellMass е креатин етил естер с Глутамин A NO Xplode e Азотен Буустръ който помага напомпването .
Според мен най безобидно би ми действал CELLMASS и смятам към него да се насоча.Преди години се взимаше много глутамин по около 10-15 грама днесвно гледам в CELLMASS има Глутамин трябва да ли да взимам допълнително или и той като креатина е няква нова формула която с малка доза но действа по добре ?
Какво ще кажете какво да избера ?
А и BCAAS да ми препоръчате ,и не на последно място тоя протеин на Scivation Добър ли е че имам 5 кила от него или да го давам на кучето ? :) сори ако съм писал като индеанец :)
1.Сайвешъна е много добър протеин.
2.Селлмас + Нитрикс + Експлоуд е добра комбинация(стак на БСН)-Дали ще ти понесе - само ти знаеш
3.Глутамин 10-15гр много ? Аз доскоро приемах по 30-35 на ден, за да усетя ефекта.
4.БЦАА - ПРИМАФОРС минимум 20-25гр на ден.
5.Ако вземеш Н.О. Експлоуд не трябва да приемаш глутамин отделно.Този в селлмаса е малко няма да пречи.
Мнението беше редактирано от Владимир на 23.04.09 20:21.
23.04.09
20:39
Имам въпрос.И nitrix и no-xplode главното им действие,че отварят кръвоносните съдове.Разликата,която знам е,че Nitrix ги отваря за много по-дълъг период от време(7 часа),защо се приема no-xplode с nitrix-a при положение,че nitrix свършва цялата работа(да не говорим кво прави с маркуча :D )
Мнението беше редактирано от Сами на 23.04.09 20:40.
Бцаа-то само преди и след трен по 5 грама какво е това 20-25 ?
Глутамина -5грама след и 5 преди лягане
Комбиацията на БСН е мн хубава ..но внимаваи с нея..трябва ти хубав стаж в залата
Нещо не сте ме разбрали искам едно от трите да взема и се чудя кое дали Cellmass или No xplode Защо не ми трябва глутамин ако взимам No xplode то в него няма а в CELLMASS има глутамин ?Просто не мисля че имам нужда да ги комбинирам и трите не съм толкова зарибен а и не ми се дават 600 кинта за добавки просто :)Примерно да си взема CELLMASS дали ще има само с него ефект той си е креатин и глутамин в нови форми ? Е не очаквам чудеса поне 2-3 месеца ще го пия както казват по 2 дози на ден не съм от хората които си мислят че хоп една кутиййка и готово :)
Мнението беше редактирано от visocki на 24.04.09 04:42.
Бцаа и Глутамин трябва да се пие минимум по 15гр,глутамин се пие и след ставане
24.04.09
05:06
Ако аз трябваше да избирам между всичките изброени бих избрал CELLMASS в комбинация с протеин става много добре.
Щом имаш проблем със сърцето най-хубаво е да се откажеш от бустерите не за друго, но не се знае какъв ще е ефекта върху теб /тук имам предвид сърцето/.
Да споделиш след това какъв е напредъка.
Успех.
24.04.09
07:35
И само Cellmass-a би ти свършил работа,
ще те възстановява на макс,
даже ако побързаш, сега е на промоция.
казано от visocki на 24.04.09, 15:16:
А да взимам ли глутамин и БЦАА отделно ?
Да обаче ги приемай в големи дози.Минимум 20-25!
A добри ли са PRIMAFORCE - GLUTAFORM на същата фирма и BCAAS и кое е по добре да си вема половин кило креатин етил естер на същатаат фирма или Cellmass ?
25.04.09
09:00
Отвсякъде Етил Естерът е по-далавера.Ще ти стигне за доста време и ако си го вземеш до 30-ти с промоцията,печелиш много.
Добре значи да уточним
Махам Cell Mass и купувам CEE на мегапро на капсули защото са подобни продукти взима също глутамин и BCAAS на същата фирма и 5 кила имам суроватка на Scivation
Само да споменя че имам 8 години стаж в залата но последните 2 почти не съм тренирал заради сърдечни проблеми сега какрдиолога ми каза че мога дапочна пак от 2 месеца тренирам и се чуствам добре не ми е рано за добавки според мен .Ще ги пия така
Сутрин доза протеин
доза глутамин и доза BCAAS
Преду тренировка същото но добавям кратин
След тренировка същото като преди тренировка
и вечер пак всичко само че без креатина
В ден без тренировка само сутрин пия всичко и вечер всичко без креатина
Трябва ли етил естера да се пие с декстроза таурин и алфа липоева киселина /ALA/ както е при монохидрата ?
Мнението беше редактирано от visocki на 25.04.09 10:55.
Не ти пропъръчвам да взимаш глутамин с азотните бустери на БСН (изрично го пише на етикетите).Няма да усетиш, нито едното нито другото.В Селлмасса се съдържа 2 грама глутамин АКГ,които е доста по-стабилен от обикновеният глутамин и ако пиеш Селлмасса както трябва т.е. 2 пъти дневно ще усетиш ефекта..Относно БЦАА ти препоръчвам новата добавка на БСН Волумейз(Volumaize).В нея нея се съдържа голямо количоство модифицирани БЦАА ще останеш доволен ;)
Да съгласен съм но ако си взема CEE на Megapro на хапчета ,Glutamine 1 кило на Primaforce и 500гр BCAA на primaforce и Taurine на NOW ще ми стригнат за почти 3 месеца тва всичко струва 200 lv.И то има всичко а ако си взема Cell Mass +Volum… за 40дена 220лв
:)
Не че не бих ги дал но не съм чак толкова запален а и на първата комбинация която съм писал има всичко само ALA няма
А трябва ли да се взима Алфа липова киселина и декстроза с Етил естера за по добро усвояване или тва важи само за Монохидрата ?>
А и към POCO Loco къде пише на етикета на BSN за Cell Mass че не трябва да се приема с Глутамин просто питам не се заяждам ?