22.04.09
19:58
Два пъти ми се случва. Прилошава ми, започвам да се потя много, пребледнявам, погледа ми се замрежва и нацяло спирам да виждам. Днес беше вторият път, не се стигна да изключа нацяло. Като почна да ми се премрежва погледа глътнах малко кола легнах с главата ниско и след 10-15 мин бях добре, но се случва за втори път и ме притеснява. Предният беше преди около месец и нещо. Дали някой е имал същият проблем и знае от какво може да е. Не съм тренирал на гладно, нямам проблеми с кръвно мерил съм го и е съвсем нормално. Дали може да е ако си се наял преди тренировка, че така ми се случи, че ядох преди тренировка? Някакви идеи някой?
На колко години си?
Аз имах същия проблем когато бях около 15 годишен.Тренирах 9-10 пъти седмично и се храних лошо.Докторите ми казаха ,че може да е от това , от бързия растеж (нещо което често им е оправдание да не дадат точна диагноза) ,както и от стрес.Миналата година ми се случи няколко пъти от липса на въглехидрат.Бях ял само месо(само пържола без зеленчуци дори) цял ден ,като непосредствено след 2-ро или 3-то хранене ми причерня.Изядох една вафла и 15 минути по-късно пак работех.
Споделям ти моя опит ,ако ти отговаря до някъде на въпроса -добре , но все пак смятам ,че трябва да си направиш пълни изследвания.
казано от freak? на 22.04.09, 19:58:
Два пъти ми се случва. Прилошава ми, започвам да се потя много, пребледнявам, погледа ми се замрежва и нацяло спирам да виждам. .... нямам проблеми с кръвно ....
Това, което описваш, при мен се е случвало, когато ми пада кръвното. Случваше ми се по-често като ученичка - припадала съм даже. Иначе и моето кръвно е нормално.
Изследвания във всеки един случай е добре да си направиш.
Ами ще пусна тези дни едни изследвания и без това писанец е до нас. Винаги са ми били перфекти изследванията само веднъж имах асат и алат повишени и то доста, но така и не разбраха какво ми, пък и се чувствах супер. След един месец пак ги направих и нищо ми нямаше. На 16 почти 17 съм, тренирам 3 пъти седмично нямам някакъв определен хранителен режим. Чудя се дали от май месец да почна 3 седмици НВД, след това 4 РБД и пак НВД, за да вкарам малко ред в храненето, но се притеснявам тъй като знам, че при НВД кръвната захар пада и с тези работи дето ги правя да не направя някоя беля...
Компетентен отговор дали да почнеш НВД немога да ти дам, но те съветвам, тъй като и майка ми и приятелката ми са с ниска захар, постоянно си носи нещо сладко(вафли, бонбони) в теб!
Мнението беше редактирано от Lenks на 23.04.09 11:39.
Аз четох тук статии точно за тези неща... за НВД, кръвната захър и ниското кръвно. Доколкото помня да ти падне кръвната захър и да ти е ниско кръвното са съвсем различни неща. Ако не се лъжа де.
23.04.09
11:11
казано от kilima7 на 22.04.09, 20:13:
На колко години си?
Аз имах същия проблем когато бях около 15 годишен.Тренирах 9-10 пъти седмично и се храних лошо.Докторите ми казаха ,че може да е от това , от бързия растеж (нещо което често им е оправдание да не дадат точна диагноза) ,както и от стрес.Миналата година ми се случи няколко пъти от липса на въглехидрат.Бях ял само месо(само пържола без зеленчуци дори) цял ден ,като непосредствено след 2-ро или 3-то хранене ми причерня.Изядох една вафла и 15 минути по-късно пак работех.
Споделям ти моя опит ,ако ти отговаря до някъде на въпроса -добре , но все пак смятам ,че трябва да си направиш пълни изследвания.
Разтеж ? Какво си тренирал 10 пъти в седмицата ?
Имах предвид ниска захар, извинявайте :) Сутрин и аз не знам какво пиша :)
Мнението беше редактирано от Lenks на 23.04.09 11:40.
казано от mondors на 23.04.09, 11:11:
казано от kilima7 на 22.04.09, 20:13:
На колко години си?
Споделям ти моя опит ,ако ти отговаря до някъде на въпроса -добре , но все пак смятам ,че трябва да си направиш пълни изследвания.Разтеж ? Какво си тренирал 10 пъти в седмицата ?
Тренирах баскетбол , така че не такъв растеж ,за какъвто си мислиш ;)