Powerlab креатин монохидрат

23.04.09
19:20

Имам възможност да взема доста изгодно 1кг от този продукт, но преди това искам да попитам дали някой е чувал марката или евентуално ползва такъв, целта ми е да кача малко килограми, като смятам да го смесвам със сурватъчен протеин

23.04.09
19:50

Конкретно марката не съм, но да ти кажа по-добре си купи на някоя хубава марка, защото като цяло креатин-монохидрата не е скъп.
Заложи на нещо сигурно- NOW FOODS, ON…. много са.

24.04.09
06:02

edit
оказа се че мартката е ProLab, моя грешка

24.04.09
07:04

NOW FOODS 600 гр - 50лв
Prolab 600 гр -71 лв
А разликата е от земята до небето ....
Пак ти казвам ориентирай се към друга марка, доказана и утвърдена !

Мнението беше редактирано от tonu на 24.04.09 07:04.

24.04.09
09:03

не бих ти препоручал да си копуваш нещо от Нал фоодс,освен креатина и карнитина....

24.04.09
09:13

казано от ilko на 24.04.09, 09:03:

не бих ти препоручал да си копуваш нещо от Нал фоодс,освен креатина и карнитина....

И защо ако не е тайна ?

24.04.09
09:17

Според мене и микрокреатина на интерактив е изгорен 600гр. за 40 лв.

казано от ilko на 24.04.09, 09:03:

Това мнение е тотална глупост,  ползвал съм няколко от продуктите на фирмата и мога да те уверя че са сред най добрите на пазара както в БГ така и в САЩ.

24.04.09
16:02

Не ги знам тея Нал фоодс, ама тъй като май имаш предвид NOW Foods, подкрепям горните постове, че мнението ти е абсурдно просто...

24.04.09
17:59

всеки си има право на мнение,според мен тази фирма е пъпен т..ак

24.04.09
18:19

Би ли се основал защо според теб една от най лоялните към клиентите и стабилна като продукти фирма е пълен ташак преди някой да е изтрил цялата тема?

Мнението беше редактирано от kao на 24.04.09 18:20.

25.04.09
14:03

казано от tonu на 24.04.09, 07:04:

NOW FOODS 600 гр - 50лв
Prolab 600 гр -71 лв

Точно затова пуснах темата за да разбера на коя марка е по-качествен креатина, почетох малко из нета конкретно за този на NOW FOODS и реших да се спра на него, но от прочетеното в тази тема “Важна: Креатин – всичко за него” малко се притесних от страничните му ефекти:

1.6. Странични ефекти. Има такива, но някои не се забелязват:

-  задържа вода, води до подпухване. Водата се изхърля от организма след спирането на приема му.
-  може да повиши кръвното налягане при някои хора
-  може да предизвика стомашен дискомфорт
-  не точно страничен ефект, но при някои хора просто не действа (аз съм сред тях)

Ще може ли някой да ми обясни малко повече за този ефект - “задържа вода, води до подпухване. Водата се изхърля от организма след спирането на приема му.”
П.С.
Смятам да го комбинирам с сурватъчен протеин ако има някакво значение

Мнението беше редактирано от MemphyS на 25.04.09 14:22.

25.04.09
17:23

казано от MemphyS на 25.04.09, 14:03:

казано от tonu на 24.04.09, 07:04:

NOW FOODS 600 гр - 50лв
Prolab 600 гр -71 лв

Точно затова пуснах темата за да разбера на коя марка е по-качествен креатина, почетох малко из нета конкретно за този на NOW FOODS и реших да се спра на него, но от прочетеното в тази тема “Важна: Креатин – всичко за него” малко се притесних от страничните му ефекти:

1.6. Странични ефекти. Има такива, но някои не се забелязват:

-  задържа вода, води до подпухване. Водата се изхърля от организма след спирането на приема му.
-  може да повиши кръвното налягане при някои хора
-  може да предизвика стомашен дискомфорт
-  не точно страничен ефект, но при някои хора просто не действа (аз съм сред тях)

Ще може ли някой да ми обясни малко повече за този ефект - “задържа вода, води до подпухване. Водата се изхърля от организма след спирането на приема му.”
П.С.
Смятам да го комбинирам с сурватъчен протеин ако има някакво значение

Определено от такава комбинация ще качиш ММ, виж може да си комбинираш креатина с таурин тогава доста ще му подсилиш действието(двата продукта се допълват). Също така взимай креатина с нещо сладичко (бързи въглехидрати).

Колкото до така наречените “странични ефекти”:
1 Задръжката на вода е малко индивидуално, при някои я има при други не. Тази вода си излиза от организма веднага щом привършиш цикъла, също така това не е нещо вредно или пък опасно така работи просто креатина.
2 Кръвното налягане - това е доста индивидуално ако спазваш препоръчаните дози много рядко се наблюдава.
3 За стомашния дискомфорт само ако надвишиш многократно дозата, т.е. някъде над 20гр на еднократен прием.
5 Също индивидуално.
Добра марка си избрал ще останеш доволен !

Мнението беше редактирано от tonu на 25.04.09 17:25.

25.04.09
18:40

използвал съм техен протеин(беше на бучки и не се разтваряше много ,много),карнирин съм пил имаше гаден мирис и вкус а уж беше увкосен,да не говоря ,че въобще не го осетих,може би по голям ефект щеше да има да пия чешмяна вода и да се представям ,че е някъв мощем бърнар

СА

25.04.09
18:44

За PROLAB ли говориш

казано от ilko на 25.04.09, 18:40:

използвал съм техен протеин(беше на бучки и не се разтваряше много ,много),карнирин съм пил имаше гаден мирис и вкус а уж беше увкосен,да не говоря ,че въобще не го осетих,може би по голям ефект щеше да има да пия чешмяна вода и да се представям ,че е някъв мощем бърнар

Абе ти в час ли си ?!?!Какво искаш да направиш с л-карнитина като по всяка вероятност си ял банички и не си тренирал ?!!? Имаш ли представа колко правописни грешки си допуснал което демонстрира нивото ти на ...интелигентност.Нау е фирма със световна репутация една от топ три е в САЩ, а за продуктовата им гама без съмнение са номер 1 в света, така, че моля те недей говори глупости. Аз съм пил сумати техни неща и винаги ги усещам.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 25.04.09 18:51.

25.04.09
19:17

казано от ilko на 25.04.09, 18:40:

Нека запазим добрия тон и да уточним няколко неща.

1. Каза че на тази марка според теб добри продукти са единствено креатина и карнитина - сега пък изведнъж се оказва че не си доволен точно от карнитина? Почвам да си мисля че мнението ти е нагласено и дефакто не си пил нищо от продуктите на НАУ а само говориш глупости и правиш нелоялна реклама.
2. Карнитина на NOW Foods е суровина на LONZA - само ще споделя че суровината на тази фирма се води за най-добра в индустрията и ако от този карнитин не си доволен (LONZA - CarniPure) не виждам от кой карнитин ще си доволен.
3. Коментираш че карнитина има неприятен вкус и мирис? От карнитина който НАУ предлагат - овкусен е единствено течният - ако го беше пил щеше да знаеш че няма почти никакъв мирис, пък камо ли неприятен. След това този продукт е доста сладък на вкус и определено не бих казал че е гаден. Можеш ли да ми кажеш кой точно вкус си пил?
4. Относно протеина и карнитина ще ми кажеш ли на кои други фирми си ползвал карнитин и протеин за да можеш да сравняваш продуктите?
5. Ще споделиш ли колко от този протеин си изпил и какъв е ефекта? Или за теб е по-важно как се разтваря?
6. Мнението ти е крайно некомпетентно и ако наистина си пробвал един от горните продукти щеше да знаеш за техният вкус, разтворимост и ефект. Такива зле аргументирани мнения са крайно излишни за форума и би следвало да се трият. Още повече когато са насочени към една от най-солидните фирми в индустрията. Хората които са пробвали конкретните продукти знаят за какво става въпрос.

Ще те помоля да отговаряш адекватно на въпросите вместо да говориш глупости от типа - по-добре да пия вода вместо този карнитин и т.н.. защото като гледам даже не можеш да напишеш грамотно името на фирмата и постовете са ти пълни с правописни грешки..

Мнението беше редактирано от kao на 25.04.09 19:18.

25.04.09
19:33

Сега след като ти поразгледах и постовете и наистина се убедих че въобще не си запознат с хранителните добавки и начина на хранене и трениранте. Би ли споделил на форума какво точно си приемал до момента като хранителни добавки и от колко време тренираш за да се изказваш така. От това което сам казваш:
“здравейте,на 16год. съм 179см,76кг рака-37см.в4ера докато си тренирах ...”
Та как така почна ти на 16 години да отсичаш че NOW не стават?

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=662779 - Ето ти един линк от най-известният форум за фитнес и спортно хранене за да разбереш за какво ти говоря и какво мислят хората пробвали продуктите!

Мнението беше редактирано от kao на 25.04.09 19:34.

Калоян Георгиев не очаквай някакъв отговор по поставените от теб въпроси още по малко компетентен. То си е в народопсихологията да се правим на можещи знаещи разбиращи, но да нямаме никакво покритие.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1