24.04.09
21:50
Пиша от името на един приятел.Каза че е чувал за диета от чай и ябалки и ми каза да попитам на колко дни са зареждащите дни?Аз до колкото знам е 2 седмици на ябалки и чай и 1 седмица захранка и също така аз съм чувал че със тази диета не е полезна за организма и че имунната система отслабва.верни ли са тези неща или не.Общо взето ми кажете какво знаете за тази диета.
24.04.09
22:29
казано от diablo91 на 24.04.09, 21:50:
Пиша от името на един приятел.Каза че е чувал за диета от чай и ябалки и ми каза да попитам на колко дни са зареждащите дни?Аз до колкото знам е 2 седмици на ябалки и чай и 1 седмица захранка и също така аз съм чувал че със тази диета не е полезна за организма и че имунната система отслабва.верни ли са тези неща или не.Общо взето ми кажете какво знаете за тази диета.
ами братле ако си решил да се самоубиваш диетата е перфектна.....значи тази диета аз съм чувал само жени да я използват и то за кратак период от време...!!!!! Аз лично това не го възприемам като диета неможе да ядеш цялден ябалки и да пиеш чаи..това не е нормално.....да не говорим че изобщо не е полезно за организъма...!!!
странични ефекти: мускулна слабост,умора,главоболие,намаляване на червени кръвни телца ...това са основните....!!!!!
25.04.09
06:40
Ти виждаш ли отгоре какво пише-”Форум за фитнес и здравословен начин на живот”.Е според тебе тази “диета” с ябълки и чай здравословна ли е?
25.04.09
08:30
diablo91 недей се занимава с глупости, има много диети с които ще постигнеш целта си без да излагаш тялото си на здравословни рискове, огледай се почети малко и ще видиш че здравословното хранене няма нищо общо със “здравословното гладуване” (обърни внимание на кавичките). 666_Deni_666 не бъди толкова груб и критичен.
25.04.09
09:13
На ябълки и чай най-много ден, за прочистване, и то през по-дълъг период от време, веднъж или два пъти в месеца. Макар че аз не правя никакви такива дни и се чувствам супер...
И кажи на приятеля си изобщо да не я почва тази глупост. Преди години, с тъпия си акъл, реших да направя седмица ябълки + чай + много кардио (всеки ден) и завърших на системи. Сам прецени дали е ЗДРАВОСЛОВНО !
:)
25.04.09
11:49
+100
пълна глупост е тая “диета”,лошото е че повечето хора това разбират под диета-гладуване.Тая “диета” е пълна простотия хората се заблуждават че е мн ефективна,като гледат кантара,но всъщност се сваля много заради ММ ,ставаш отпуснат и измършавял,и дори пак може да си си мазен и най вече е супер нездравословно.
Въпрос:Твоя приятел наред ли е с главата,ако иска да топи мазнини ,не това е начина,още повече за мъж
25.04.09
14:43
това не е диета,а игра със здравето...
Мнението беше редактирано от newgirl90 на 25.04.09 15:23.
25.04.09
15:46
казано от Иван Шишманов на 25.04.09, 08:30:
diablo91 недей се занимава с глупости, има много диети с които ще постигнеш целта си без да излагаш тялото си на здравословни рискове, огледай се почети малко и ще видиш че здравословното хранене няма нищо общо със “здравословното гладуване” (обърни внимание на кавичките). 666_Deni_666 не бъди толкова груб и критичен.
Аз не питам за себе си.Аз съм си съставил НВД и от понеделник започвам с нея.
25.04.09
15:55
казано от IronFreak на 25.04.09, 11:49:
+100
пълна глупост е тая “диета”,лошото е че повечето хора това разбират под диета-гладуване.Тая “диета” е пълна простотия хората се заблуждават че е мн ефективна,като гледат кантара,но всъщност се сваля много заради ММ ,ставаш отпуснат и измършавял,и дори пак може да си си мазен и най вече е супер нездравословно.
Въпрос:Твоя приятел наред ли е с главата,ако иска да топи мазнини ,не това е начина,още повече за мъж
На ред си е с главата.Аз му казах че има такава диета но не знам много за нея.Аз също никога не бих се подложил на нея най вече защото ще изгубя страшно много ММ а и нямам кой знае какви мазнини но той е дебел(180см 95-100кг)мързелив(не обича да се движи много)и не спортува изобщо и бих казал че няма почти никаква ММ.За това реших че може да му помогне но явно не е така.Благодаря на всички за съветите.
Мнението беше редактирано от diablo91 на 26.04.09 09:26.