какво мислите за trec nutrition l-carnitine+green tea

понеже в момента не мога да отделя много пари за добавки а искам да стопя някое килце удачен ли е този вариант на л-карнитин,както и добра ли е тази марка,защото досега несъм ползвал техни продукти?

24.04.09
19:25

Ми използвал съм го, при все че съм пил само него без нищо друго, и съм доволен общо взето... Ефект имаше.

DK

24.04.09
20:32

ползвал съм го. преди доста време изпих към 2 шишенца от него.... не го усетих определено. смисъл нали уж при карнитина трябва да се потиш малко повече... потта ти да мирише някак по странно и тнт особено ако прекалиш с дозата. тези ефекти съм ги имал но не от този карнитин.

потта ти мирише странно ? в смисал лоши ли ? и този ефект на потенето постоянен ли е или само след като си изпил дозата ?

казано от Александър Христов на 25.04.09, 07:40:

потта ти мирише странно ? в смисал лоши ли ? и този ефект на потенето постоянен ли е или само след като си изпил дозата ?

Потта става обилна, лепкава и доста мазна. А също и със силен аромат... направо смрад. Но това е нормално.

Мнението беше редактирано от Веселин Казаков на 25.04.09 17:47.

ами това е доста неприятно понеже сега идват жегите и ако потенето се засили направо ужас

казано от Александър Христов на 25.04.09, 18:26:

ами това е доста неприятно понеже сега идват жегите и ако потенето се засили направо ужас

Е хайде глупости, нали това е идеята човек да се поти да обменя вещества, и в началото на 21 век си има бани навсякъде :). Това е идеята на л-карнитина.

да де ама в моя случай първа смяна на училище къпя се вечер на другия ден да не се размириша там , че ще ми е супер неудобно

25.04.09
18:59

Ставаш преди даскало рано, пиеш л-карнитин, правиш кардио, къпеш се и палиш.

Be hardcore!

казано от morley1 на 25.04.09, 18:59:

Ставаш преди даскало рано, пиеш л-карнитин, правиш кардио, къпеш се и палиш.

Be hardcore!

Абе как тренировка без потене... тва да не е шах! С карнетин, без карнетит, потене си има, ч се стегнете!

26.04.09
06:07

ти без да тренираш няма да се потиш,ако тренираш следобяд си е супер,пиеш сутрин и преди тренировка карнитина и тва е(2гр+)

Пичове маймуни с трици не се ловят, един спортист с добра форма се съобразява със сто неща, и неможе всичките да са ТОП.

въпроса ми беше дали карнитина ще засилва потенето , когато не тренирам примерно от самата жега навън.То е ясно , че по време на тренировка ще се потя много това не ме притеснява изобщо,притеснява ме да не се потя постоянно е така като си седя дори.

26.04.09
07:29

казано от Александър Христов на 26.04.09, 07:20:

въпроса ми беше дали карнитина ще засилва потенето , когато не тренирам примерно от самата жега навън.То е ясно , че по време на тренировка ще се потя много това не ме притеснява изобщо,притеснява ме да не се потя постоянно е така като си седя дори.

Л-карнитина играе ролята на “совалка” като пренася мазнините до митохондриите, а те там трябва да се изгорят - с кардио.От само себе си няма да стане :)

20.08.14
22:36

има много малко л-карнитин 150mg в капсула, за да работи трябва да пиеш по 20 капсули на веднъж а не както пише по 4, иначе ефекта е само психологичен и паричен

20.08.14
22:57

казано от Г. Иванов на 20.08.14, 22:36:

има много малко л-карнитин 150mg в капсула, за да работи трябва да пиеш по 20 капсули на веднъж а не както пише по 4, иначе ефекта е само психологичен и паричен

Темата е на 5 години едва ли ги интересува сегашното ти мнение за продукта.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1