25.04.09
19:55
Хора, днес направих една пълна простотия. Свалих 40 кг щанга от гърди рязко на земята, обърнах китките доста грубичко, чу се едно доста неприятно хрущене и се появи гадна болка,, най-вече в лявата китка. Принципно мога да я движа, но си наболява сериозно. Вертолета като се опитах да си го направя, направо не можах да вдигна щангата на повече от 10 см.Преустанових веднага тренировката. Сега обмислям два дена пълна почивка да и дам и на следващата тренировка да я стегна с бинтове..
Знам че е най-добре да се почине хубаво седмица-две, но не ми се губи времето и добавките. Ако я оставя сега два дни в пълен покой и я сягам преди тренировката дали ще стане работата? И въобще как да я възстановя по-бързо -да я стягам ли с превръзки през цялото време или само докато тренирам?
Остават ми 14 дни до края на цикъла, после ще и дам заслужена почивка..
25.04.09
20:12
Не че разбирам , но според мен трябва да се възстанови напълно , да не направиш някоя беля .
Ако ще и повече от два дни да е. Виж някакви мазила за травми, помагат поне за болка/възпалителни процеси.
Не бързай да стягаш с бинтове и подобни. Изчакай няколко дни с тренировките.
Лично аз съм ползвал - Traumill S (не само него, но от всичките които съм опитвал, смятам че това е било най-ефективно).
“Отиди на лекар” също е вариант. ;)
25.04.09
20:43
..в интерес на истината след два три дни като ида на тренировка ще си покаже ще го бъде ли или няма.. Баси адски ме е яд че така се прецаках като идиот, не ми се хвърля cellmassa на вятъра, ако успея да го избутам до края следващите 2 седмици ще е супер ама..
Сега чета за някакви трибойски накитници?? дали ще помогнат?