24.04.09
19:11
здравейте преди време започнах да чистя коремчето което бях направил ... резултати - добри, но съм в застой...опитвам се да спазвам нвд но моята не е толкова строга... не взимам никакви добавки... може ли това да е поради претрениране ? ако не от какво друго може да е ? тренирам 5 дни в седмицата - 2 пъти е корема като след всяка трен въртя велоаргометъра по около 20 мин. лошото е че не мога да ходя да бягам защото съм 1ва смяна на даскало. В галерията ми има снимки с това което сам направил. благодаря още от сега
http://www.bb-team.org/gallery/125368/
24.04.09
19:13
Тази тема маи не е за раздел ДНЕВНИЦИ ? ? ?
24.04.09
19:31
sry объркал съм раздела... все пак ако някой може да помогне поста е добре дошъл...
24.04.09
19:58
Дай повече данни, стаж възраст хранене диета, тренировъчна програма, и мен конкретно ми е интересно какво всъшност ще чистиш ?!! Защо си решил да чистиш вместо да трупаш маса.
Трябва да изчистиш диетата.Зареждащи дни правиш ли?Мини за седмица-две на РБД,може да се отпушиш после пък.
25.04.09
21:33
Възраст - 17 год стажа е почти 2 год преди 4 месеца почнах на чистя диетата не е толкова строга имам средно бърз метаболизъм и съм спрял само тестените храни, сладкото съм намали и мазнините също. Реших да чистя защото корема ми беше в окаяно състочние... Масата не ми е проблем гена ми е такав че качам лесно ръката ми е 40 см, гърба ми е 117 см проблем с масата нямам единствено корема загрозяваше всичко др. Мерси ще пробвам това с РБД, но като увелича въглехидратите няма ли да кача повече килца от колкото е нужно ? ако някой има др предложения да пусне един пост :)