Течен трибестан на крика дайте съвети

03.01.09
21:44

Значи тренирам в залата на Митио крика  и си поговорих с него и ми препоръча разни добавки които сам си взел още отдавна но ми препоръча и неговия течен трибестан.ОБАЧЕ питах го като съм на 16 ще има ли проблем  да го пия съответно някаф ефект дали ще има той каза няма проблем а ефект ще има.Искам да се допитам и до вас струва ли си да си го взема  щото съм чел че нивото на тестостерона в тялото ми на мойте години е голям и няма нужда от трибестан но знам ли може да помогне нещо допълнително ?
А и последно тва трибестана да неми обърка нещо хормоните.... с тоя тестостерон на мойте години по нататак да се получи така че да нямам деца или такива работи ?

03.01.09
21:54

казано от BadAssNigga на 03.01.09, 21:44:

щото съм чел че нивото на тестостерона в тялото ми на мойте години е голям и няма нужда от трибестан

Правилно си чел, само ще изхабиш добавката.

03.01.09
21:57

Трибестан на 16 години?! И чий ... ? Дай си паричките за ядене!

04.01.09
10:31

Значи тренирам в залата на Митио крика  и си поговорих с него и ми препоръча разни добавки които сам си взел още отдавна но ми препоръча и неговия течен трибестан.ОБАЧЕ питах го като съм на 16 ще има ли проблем  да го пия съответно някаф ефект дали ще има той каза няма проблем а ефект ще има.Искам да се допитам и до вас струва ли си да си го взема  щото съм чел че нивото на тестостерона в тялото ми на мойте години е голям и няма нужда от трибестан но знам ли може да помогне нещо допълнително ?
А и последно тва трибестана да неми обърка нещо хормоните.... с тоя тестостерон на мойте години по нататак да се получи така че да нямам деца или такива работи ?

Ще ти кажа следното,КРИКА ще ти препоръча естествено неговото и ще ти каже,че ще има ефект.При хора под 24 години според мен няма смисъл от приемането на трибулус,освен след цикъл с забранени в-ва,ама там вече е друга сфера..НЯМА ДА ПОЧУВСТВАШ ГОЛЯМ ЕФЕКТ,по-добре дай парите за месо и яйца...

ИВ

04.01.09
11:14

Трябва да знаете, че растението трибулус е много чувствително към влага. Ако трибулуът е бил подложен на влага, то неговите качества и свойства могат да бъдат сериозно намалени до нула. Течният трибулус е също толково неефективен колкото и течния креатин. Така че по-добре стойте настрана от всякакви течни форми на трибулус  и не си давайте парите на вятъра. :)

04.01.09
12:02

Мерси за отговорите на всички благодарско.

KR

08.01.09
11:45

Писането на кирилица е задължително.

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 08.01.09 13:39.

ИВ

08.01.09
12:38

Специално билката трибилус не издържа на влага. Надявам се, че можеш да обясниш това на научния си екип :).

Искам да го видя това изследване.

08.01.09
12:59

Не бих ползвал продукти на крика дори и да ми ги подарят!

KR

09.01.09
12:11

Научно е доказано,че течната форма има по-добра усвояемост. Правен е експеримент от доайена на българските щанги Абаджиев с две групи трениращи тинейджъри,първата група е взимала Tribulus, а втората не. В период от два месеца първата група повишила спортните си постижения с 20%, а втората група с 2%, като тренировъчната им система и хранителният им режим е един и същ.....
На моят екип и една фармацевтична фирма ни отне няколко месеца да създадем този продукт,проведохме няколко експеримента върху топ отбори и резултатите бяха отлични. Субстанцията е българска с най-висока степен на качество. Съхраняването и производството, покрива всички критерии за качество и контрол по стандартите на европейският съюз. Това е продукт от нова генерация с най голям процент на усвояемост близо 95%. Искам да благодаря на вас ,че зададохте тези въпроси, ако има някои въпроси, ще се радвам да ви отговоря приятели!

KR

09.01.09
12:30

Специално се обръщам към Иван,неговото твърдение е, че водната среда унищожава билката. Когато пием таблетка трибулус или капсула тя попада в стомаха и там има също водна среда,значи според него и те се унищожават.....?  По логиката на Иван няма смисъл да се пие трибулус  щом се унищожава. Ти успорваш експериментите на учените,които са провеждани през времето....сигурно повече знаеш от тях!!!

KR

09.01.09
12:36

И последно всички биохимични процеси протичат във водна среда!!!!!

KR

14.01.09
13:23

Здравейте приятели! Може би Иван иска да каже,че отварата от “бабини зъби” не е така ефективна? Четох едно изследване,че наистина отварата от “трибулус” не е така ефективна като таблетката,капсулата или спиртния екстракт. Опитите които проведохме в лабораторни условия и в практиката, показа,че спиртният екстракт дава най- добри резултати-тоест най-пълноценно се усвоява....

26.04.09
00:01

zdraveite iskam da vi popitam predlojihami [ ‘’Трибезан” ]-Повишава либидото,Чиста мускулна маса ,Az sum na 14 godini treram ot 10 meseca Fitnes no nesum izpolzval dobavki,i imam nqkolko vuprosa
1-vqrno li e 4e ako piq protein naprimerno 1 godina i spra da treniram efekta 6te e ujasen kato naprimerno 4e tqloto 6te mi stane kato na 70godi6en starec
2-namalqvali broq na spermatozoidite
3-uvreja li bubreci,drobove i t.n.t.
az ve4e go piq ot edna sedmica nqkade,edno hap4e predi trenirovka i edno sled trenirovka i edno predi lqgane<-taka go izpolzvam no ina4e se 4ustvam po dobre sus nego, ama neznam da produljavam ili da spra i ako ne mi e nujen tozi produkt ako moje da mi predlojite nqkakuv drug za (MASA) ,tova ako vi e nujno visok sum 1,76 /teja 64/65kg

26.04.09
07:39

26.04.09
08:13

да и за тва искам да ви попитам да ли ще ми е нужен и да ли е истина че намалява Броя на сперматозoидите ?

26.04.09
08:24

Не ти е нужен.

26.04.09
08:25

Braqn ти луд ли си бе момче , я по-добре се запиши на някакав спорт а остави фитнеса за след година 2.След още 7-8 години може да почнеш да мислиш и за “ТРИБЕЗАН”.

26.04.09
08:43

а някакви други протеини мога ли да пия ???? и исках да знам да ли Вредат ????

03.05.09
12:36

Предлагам Администраторите да направят тема/надпис/ предупреждение което да се вижда в всички раздели и да привлича вниманието на потребителите.Този надпис да е насочен срещу младите които са  между 12-16-17 години , че не им трябват забранени вещества , анимал пакове ,трибестан и още много препарати, защото масово гледам младите да бухат всякакви химий в огромни количества което плюс вредния им начин на живот и хранене няма да доведе до нищо хубаво

казано от cheFo`` на 03.05.09, 12:36:

Предлагам Администраторите да направят тема/надпис/ предупреждение което да се вижда в всички раздели и да привлича вниманието на потребителите.Този надпис да е насочен срещу младите които са  между 12-16-17 години , че не им трябват забранени вещества , анимал пакове ,трибестан и още много препарати, защото масово гледам младите да бухат всякакви химий в огромни количества което плюс вредния им начин на живот и хранене няма да доведе до нищо хубаво

Тема за забранени вещества в този форум няма да видиш. А разликата между забранено вещество и хранителна добавка е ясно. Изобщо предложението ти е тотална глупост. Да ти кажа ако помислиш , ще се осъзнаеш, че в храната която всеки ден си купуваме и ядем има много много повече и по вредна химия отколкото в хранителните добавки. Ако искаш може да предложим  надпис който да забранява консумирането на храна :). Трибестана е едно много добро Българско чудо познато по целия свят, но ти вероятно нищо незнаеш за него. Анимал пак са витамини за теб е вредно да пиеш витамини ли ?
И определено си объркал рейса, темата е за течния трибестан на Димитър Ходжев - Крика. Ако искаш да даваш предложения макар и безумни има си друг раздел.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 03.05.09 12:49.

SP

03.05.09
19:56

Момче, тебе пак те е пекло слънцето.. Чефо много правилно предлага, трибестана квото и прекрасно добро българско чудо да е, то пак не е препоръчително за деца на по 12-16-17 год.

Sparxter не говори глупости има си закони нормативи предписания и те са си спазени отвсякъде.Като не е препоръчително си го пише на опаковката.  Хайде отиди порастни малко и пак ела по въпроса да говорим.

03.05.09
20:47

Ванка, на 16-17 годишни билдери, акъл трудно ще налееш, те хората всичко си знаят...:)))))
дай да си мълчим ние...:))))))))))))

Абе то като решиш да станеш наркоман и сто табели да има и по телевизията да пускат реклами все тая. Ама да сравняваш хранителни добавки и билки  със забранени вещества и стероиди и проява на ....ай да не казвам на какво.

PR

03.05.09
21:47

‘’Боже Боже,Боже’’ какво чета 16год. човек иска да взема **трибестан**  Аз съм без коментар...!!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1