НИКОЙ ЛИ НЯМА ДА ХОДИ НА РЕПУБЛИКАНСКОТО !!!

Темата е заключена.

02.04.04
21:20

НИКОЙ ЛИ НЯМА ДА ХОДИ НА РЕПУБЛИКАНСКОТО !!!

Ако не сте разбрали на 30 април ще има републиканско по културизъм за юноши и младежи. Все си мисля, че като сте млади хора ще се интересувате вашите връстници как се справят и имате ли шанс и вие?!?!

А на Балканиядата ще ходи ли някой??

LE

02.04.04
21:23

Аз лично по грозно нещо от републиканско за младежи не съм виждал! Няма как да ми изглеждаш добре под 80 кг!
Миналата година беше ад!

02.04.04
21:29

Що бе кво е било миналата година?
Я разкажи, че не съм бил??

02.04.04
21:46

Samo Svetomir Andrev ot mladezite mi haresva na mene kato kulturist !
po-zdravi

LE

02.04.04
22:04

Eми аз повечето от победителите ги познавам,тоест двама,защото са от Варна(Тихомир Василев и Росен Михов),не че нещо по особено е станало на самото републиканско просто е грозно,тези момчета още нямат тела.Хората под културист си представят голям висок напращял...а тези момчета са по 1 и 70 и са супер слабички.
Е Росен Михов в основен период е друго и ще е хубаво да се пусне в по тежките категории,против големите категории нямам нищо напротив,там дори има и балкански Венелин Великов мисля че се казваше.А на СветомиР Андреев като му видях ръката щях да падна,много е голям но не е въобще симетричен.

02.04.04
23:13

lesno_nema брато хайде дай много инфо за Росен Михов - колко кг е в основен период и колко в състезателен, какви са му размерите в двата периода? Ако не знаеш разпитай моля те!

Същия въпрос но За Тихомир Василев! Надявам се че ще знаеш като си от Варна и ги познаваш

LE

02.04.04
23:20

Росен Михов в основен е около 80-85 кг в състезателен миналата година стана първи в кат. до 70кг.(юноши)
За Тихомир състезателен 70,основен мисля че е +5-8 кг
Тихомир преди титлата си постоянно е оставал 4,5-ти но има медали от силов трибои,а Росен се занимава от 1 година и няколко месеца иначе е борец със страшна генетика!
За мерки няма как да ти кажа съжалявам!

03.04.04
08:23

Да ти кажа, аз гледах само репортажа във Олимп, но е много малко като материал. Видяха ми е по 60-тина кила всички състезатели. И Росен Михов не ми изглеждаше добре на тая една снимка, която я имаше. За това те питам.

Това е и причината да искам да отида на състезанието тая година

Ha :) ami poznawam i Tihomir i Rosen i Wensi i Stelio i powecheto systezateli ot sporten Klub chani (btw w sajta im ima interwiuta ).Ta minalata godina za syjalenie nemojah da prisystwam Swetomir Andreew ne zaslujawashe pyrwoto mqsto po snimkite kojto gledah (oswen towa go widqh sedmica po kysno na balkanskoto ).Ne beshe dobre izchisten i nikak ama nikak ne beshe simetrichen.Imalo e i mnogo po kompleksni systezateli.Rosen tazi godina otnowo shte se systezawa i 90% sym siguren che otnowo shte wzeme pytrwoto mqsto (ako uspee da wleze w kategoriq poneje w momenta ima problemi s towa).Interesno shte e ako tihomir i rosen se sreshtnat w edna kategoriq :)).Inache po temata Da az shte hodq na republikanskoto.

06.04.04
10:40

на мене ми се ходи...то къде ще е в зала Универсиада ли ?!

Аре ако искате може да се разбереме нещо

14.04.04
19:03

Само знам че няма да е в софия.
Ако някой има инфо да каже къде и кога ще бъде точно.
Идеята ми с тая тема беше да се видим там!

LE

14.04.04
21:07

30 април-1 маи,Разград!
16:00 и  17:00 е тегленето!

15.04.04
16:01

чакай малко!
На коя дата ще са финалите? Или то на 31 април ще са юношите а на 1 май ще са младежите  :(  ?
Много ще е гадно да отидеш да гледаш само едните. А и как така кантара ще е в 16 и 17 часа?!?!

LE

15.04.04
19:06

1 маи са младежите,не знам за юношите!За младежите кантара е в 16:00 часа,а във 17:00 за участниците в квалификацията!

15.04.04
20:03

е добре де, щом кантара е толкова късно, кога ще е самото състезание!!!

LE

15.04.04
20:11

10:00 е състезанието на 1 маи!
Явно кантара е предишният ден!

Takam neka wnesa malko swetlina po wyprosa.Po posledni danni koito az imam ot izkluchitelno siguren iztochnik kantara e obqwen za 18 chasa na 30 april.Systezanieto za mladeji i unoshi e ot 10 na pyrwi a myjete sa ot 13 obqweni.Kojto e hodil znae che grafika nikoga ne se spazwa no towa neoznachawa che trqbwa da nqma drug .Ako nqkoj iska da se zapoznae s men tam da mi pishe na majla ivan.shishmanov@bb-team.org.

27.04.04
16:14

да бе разград тва е на майната си деба жалко -(

GO

23.09.04
17:06

toia rosen ot varna e nai golemia palia4o koito moje da su6testvuva 4ep za zele ne stava ot toia:)))s tva anti tialo da hvane i da po4ne da trenira borba ili ne6to takova tia i fizionomiata mu e za selskostopanski rabotnik.takiva ne triabva da gi dopuskat do sustezania samo opetniavat imeto na sporta.kato go vidiat horata kakvo 6te si kajat? 4e vsi4ki koito trenirat sa oligofreni.za tova takiva individi da si sediat na selo i da si kopaiat nivite i da ne se poiaviavat na ob6testveni mesta :twisted:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1