Бирена мая

RN

30.01.05
04:00

Добре ли е да се взима бирена мая и в какви случаи? Тя за какво служи? Как се приема? ;)

MI

30.01.05
09:45

Разбира се че е добре да се взима.В случаи на усилине трениране , взимай ,няма лошо.Приема се така , както пише на опаковката.За всяка марка бирена мая , различно.Иначе служи за набавяне на витамини , минерали , аминокисилини .
успех
по-здрави :)

30.01.05
12:03

а бе незнам за друго ама от нея ми идва ВЪЛЧИ апетит  8)

WO

30.01.05
12:43

според някои хора от бирената мая ти излизат пъпки.щом я ползвате,кажете вярно ли е ?

TH

30.01.05
13:00

wow Точно обратното някои я зимат за да си изчистят акнето.Поне при мен ми изчисти младейките пъпки.Гандото е че постояно сам гладен макар че сам ял преди час например.

WO

30.01.05
13:06

дано си прав, Three`Six`Gang.
а тва за апетита хич не е лошо :)
особено ако искаш да качиш някое и друго килце

MI

31.01.05
08:59

Пии спокойно бирена мая, не се притеснявай за апетита.Все пак маса се прави на маса => няма лошо да имаш по-голям апетит.
успех
по-здрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1