26.04.09
08:26
Гледам в Youtube няколко щури рецепти на президента на Scivation
http://www.youtube.com/watch?v=73Yhz9J9Fb8
http://www.youtube.com/watch?v=c3KREjvUTzM&feature=related
Пробвах и двете и смея да твърдя че колкото и луди да изглеждат особенно първата се получи добре .Направих ги с Scitec купих си техен протеин супер вкусни са пробвах с Сцижатион но не с еполучи добре .
Ще коментирам само първата защото втората просто слагащ боровинки фъстъчено масло протеин и бъркаш .
Така в първото видео го пробвах така
Една малка лъжица фъстъчено масло има го и в метро и била почти навсякаде
Една доза протеин
Една супена лъжица Нескуик .
Всичко това се смесва и се добавя вода колкото да стане хомогенно като гъст крем не тесто подчертавам крем .
Слага се в Микровълновата за около минута минута и половина докато хване коричка лека отгоре .
След което се слага за малко да изтине в хладилник и полсе се обръща в чиния.
Става като негърче аз дори си взех от метро и формички за кексчета защото като излизам някъде си хапвам кексче и никои не ме занимава с шейкове и такива работи .Идеален е и за деца на родители с комунистическо мислене които си мислят че протеините са Анаболи както майка ми навремето :)
много ми харесва идеята за кексчето със Сайвейшъна. Имам в момента вкус шоколад и определено мисля да го пробвам. Нескуик - какао ли или зърнена закуска, защото може да се направи примерно със зърнена закуска или овес и да стане такъв тип кексче.
26.04.09
17:27
#2
Марк Лоблайнер ( пича от видеотата ) има изключително чувство за хумор ( особено в клипа за beaf jerky ). Ето ви още няколко негови рецепти :
http://www.youtube.com/watch?v=BIIbUB49jJQ - beef jerky ( някой ако може да ми обясни какво представлява това и как така го пече 13 часа на 170 градуса или това е по Фаренхайт ? )
http://www.youtube.com/watch?v=nkrNyBrAvZA&feature=related - безвъглехидратна палачинка
Колкото до 2те дадени - пробвал съм само brownie-то и честно казано хич не ми хареса.. Другото само като го гледам ми е ясно, че няма как да ми допадне :)
Мнението беше редактирано от UltraVisioN на 27.04.09 16:00.
26.04.09
18:22
#3
Правил съм си палачинки, но ми е тегаво да нагодя пропорциите, за да не се получат мекици :)
Тоя марк е президент на Scivation
Значи да обесня BEEF Jerky тва е изсушено месо най вече телешко .В България много трудно би го направил тука нашето телечко няма нищо общо с Американското .Докато бях в USA там си купувах за почти без пари телешко само филе без грам жили за разлика от тукашното.Значи реже телешкото на шайби след което го пече тва са Фаранхайти и то по скоро го суши не пече :) Ако имахме същото месо тук бих си правил ежедневно както казва Марк тва един перфектен протеинов бар.А за Кексчето пич нещо не си го направил както трябва аз Пробвах с протеина на Scivation и стана отврат много сухо но с Скайтек той има аспартам и е по сладак стана почти едно към едно с Негърчето :)
27.04.09
16:08
#5
Ахаа ясно.. защото си викам това, ако е по Целзий.. то няма нищо да остане от месото. Сигурно е наистина перфектният протеинов бар, ако намеря подходящо месо непременно ще го пробвам. Другите му рецепти обаче не ми допадат.
Волтмашин, палачинки аз си правя от 3 цели яйца + на око овесени трици - да речем 2-3 супени лъжици с връхче( повече бият към брашно, отколкото овесените ядки и става по-хубава палачинката с тях ), разбъркваш ги ( първо яйцата, после слагаш триците и пак разбъркваш ), маалко зехтин на тигана за да не залепва, слагаш сместа и като стане златисто от страната, която е на тигана обръщаш и гледаш да не изгори, защото 2рата страна по-бързо става и !!! не е толкова красива на външен вид !!! :)
Съответно, ако искаш по-голяма палачинка си слагаш повече яйца и трици, но аз съм 75 кила и е идеалната закуска + един нарязан банан.. става просто да си оближеш пръстите :) Успех !