26.04.09
15:31
кой е най-добрият л карнитин?
Най-добрия л-карнитин е този който е с най-добра суровина - LONZA (тя се смята за най-добра в индустрията).
Карнитина на NOW е с тази суровина - CarniPure.
Мнението беше редактирано от tonu на 26.04.09 15:44.
26.04.09
15:48
всъщност бихте ли ми казали каква е разликата м/у бърнъра и карнитина и какво ми трябва на мен. Аз сега ще почвам да тренирам. Като цяло съм много слаб от към мускули, но имам понатрупани подкожни мазнини в коремната област и лицето. Първо ще тичам 1 месец и ще правя само коремни лицеви, лостове и кофички да понавлезна във форма преди да почна с фитнеса. И се чудя с какво да поизчистя?
Аз имам абсолютно същия въпрос,и за да не пускам нова тема ще го задам в тази тема.Трябва ми чист Л-карнитин(всмисъл може с някви комбинации като зелен чай или хром,но не ацетил),който НАЙСТИНА като го пия да видя някакъв ефект.Не очаквам магически резултати,всичко ми е пределно ясно как става,просто искам Карнитин,който да наистина работи,а не да си дам парите за нищо,защото веднъж вече го направих.Да е във таблетна форма и да не е на NOW,защото ми идва прекалено скъп.Трябва ми бърз отговор.Благодаря !!
26.04.09
18:14
казано от pHr34K на 26.04.09, 17:38:
Аз имам абсолютно същия въпрос,и за да не пускам нова тема ще го задам в тази тема.Трябва ми чист Л-карнитин(всмисъл може с някви комбинации като зелен чай или хром,но не ацетил),който НАЙСТИНА като го пия да видя някакъв ефект.Не очаквам магически резултати,всичко ми е пределно ясно как става,просто искам Карнитин,който да наистина работи,а не да си дам парите за нищо,защото веднъж вече го направих.Да е във таблетна форма и да не е на NOW,защото ми идва прекалено скъп.Трябва ми бърз отговор.Благодаря !!
Грабвай този silabg.com/bg/product/detail/bid/39/search_what/carnitine/id/2698/na/BIOTECH%20-%20L-Carnitine%202000mg.%2020amp.
в момента пия на dymatize на добра цена го вземам(475мл-31 дози за 30 лева) и съм много доволен,пота се кат прасе
казано от Aleksandar Marinov на 26.04.09, 18:14:
казано от pHr34K на 26.04.09, 17:38:
Грабвай този silabg.com/bg/product/detail/bid/39/search_what/carnitine/id/2698/na/BIOTECH%20-%20L-Carnitine%202000mg.%2020amp.
Ок,ще го пробвам,дано е добър.Само да те питам как му е дозировката?
27.04.09
16:31
а на моя въпрос някой ще отговори ли? :)
L-Carnitine е една съставка която изгаря подкожните мазнини и работи най-добре когато човек тренира. Фетбърнера е комбинация от няколко съставки които изгарят телесните мазнини по-различен начин. Има и различни фетбърнери - липотропни, термогенни и т.н... понякога една от съставките е и л-карнитин.
27.04.09
17:16
значи бърнърите са по удачни, така ли да разбирам?
27.04.09
17:38
казано от Tobleron11 на 27.04.09, 17:16:
значи бърнърите са по удачни, така ли да разбирам?
... да, според случея!
казано от tonu на 26.04.09, 15:43:
Най-добрия л-карнитин е този който е с най-добра суровина - LONZA (тя се смята за най-добра в индустрията).
Карнитина на NOW е с тази суровина - CarniPure.
nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=99&Itemid=44 за колко време ще ми стигне една такава опаковка ако пия по 2-4 грама на ден