27.04.09
14:39
Здравейте,за пръв път пиша във вашия форум,но преди това съм се начел,така да се каже.Имам да сваля 7-8 кила и да стопя телесните мазнини до приличен процент :) Момче на 15 години(и няколко месеца),тегло 70 кг,висок към 168 см,дебеличък съм :( , но съм се решил да постигна нещо!По точна диета немога да се храня,нито всеки ден да ям едно и също.Сега ще ви напиша как се храня а вие ми кажете ще ми свърши ли работа + кой препарати смятам да взема
За Закуска винаги взимам следното : 1 доза протеин(много е добър не ме надува и перфектно се разбива)към 22-26 грама някой път слагам повече,някой път по-малко + 1 купа овесени ядки,точен грамаж немога да кажа почти всеки път е различно,но е към 80-100 грама,някой път не успявам да ги изям всичките + 1 Витамин Центрум(за “Vitality”)
След тая закуска до обяд не ми се яде т.е. нямам втора закуска
За обяд почти винаги разнообразявам но винаги е нещо от тези - чисто бяло пилешко месо към 150-200 грама или повече // Риба пак към 150-200 грама или повече //рядко когато няма нищо за ядене вкъщи си взимам пилешки дюнер само със зеле и краставици(възможно най-чистия и нискокалоричен,без сосове,кетчупи и майонези и тем подобни)
След това 3 дена в седмицата имам тренировка от 19:00 и 4 дена имам тренировка от 17:00.И двете тренировки са силови + кардио биз казал силна интензивност.Преди тях не ям нищо,просто защото нищо не ми се яде.
Преди имах Л-карнитин и взимах преди тренировка,видях ефект,много се потих,но сега свърши.Мисля да си взема препарата Anabolic Xtreme Slim Xtreme за да си свърша проблема веднъж за винаги.
Та,очаквам коментарите и мненията ви :) С това оскъдно хранене(аз и без това повече не искам и немога да ям,не трябва да се тъпча в крайна сметка) и със интензивни тренировки и със мощни препарати(в случая AX-SX) дали ще изгоня тлъстото? А, и без лоши чувства :)
Грешкана ти е точно в това, че ядеш САМО по 2 пъти на ден. Трябва да ядеш по 5-6 пъти на ден, доре може и повече, през около 2-3 часа.
яж повече,та ти ръстеш в момента ,искаш да си останеш 1.68 ли?ИИ о Боже на 15 години anabolic extreme slim extreme?нормален ли си?
извинявам се,че съм малко краен,но който ти дава такива съвети може да му кажеш да си нацели вената
28.04.09
16:52
Ясно пичове,благодаря ви.Значи Slim Xtreme няма да си взема,само един Л-карнитин(обикновен).Ами ако можете да ми помогнете да си изготвя една НВД.Ето данните ми |OКБ - ~2150|протеини - 186 гр|въглехидрати - 72 гр|мазнини - 110-115 гр| @ изчислено от темата на emzo. Четох че въглехидратното хранене трябва да е между 10 и 12 часа,а неможе ли за закуска?
Ето го и режима,помогнете ми заедно да го направим свестен :P
[ 6:40 ] Закуска - Овесени ядки(от 50 до 70 гр) с 0,1% мляко + Протеинов Шейк 22-25 гр протеин ~1 гр въглехидрати и мазнини,богат на BCAA и Глутамин.
[ 9:40 ] Закуска2 - четири белтъка
[ 12:40 ] Преди обяд - 50-60 гр бадеми
[ 13:30 ] Обяд - както казах 150-200 гр или повече бяло пилешко месо без гарнитури или 150-200 гр или повече риба + добро количество зелена салата
[ 16:50 ] 300 гр Кисело мляко Верея 0,1%
[ 19:50 - 20:00 ] Тук е важно да отбележа,че три дена в седмицата НЕМОГА да ям в този час,защото съм на бокс.Когато съм на бокс половин час преди тренировка пия Л-карнитин и последното ми ядене преди боксовата тренировка е това в 16:50.Останалите 4 дена обаче в този час МОГА да ям.Тези 4 дена имам тренировка с тежести и след нея правя кардио.След тренировката в тези 4 дена,яденето в 19:50 - 20:00 е СЪЩОТО като Обяд. <—надявам се ме разбрахте.
И последното ядене е между 21:40 - 22:00 и то е протеинов шеик.
Ами това успях да измисля,вижте го и ми кажете ако греша,къде греша и какво трябва да се поправи.Нахъсан съм да постигна нещо!Пак ще попитам въглехидратното хранене трябва да е между 10 и 12 часа,а неможе ли за закуска?