23.04.09
17:13
Понеже не можах да намеря тема в която сте го коментирали искам да попитам някои неща за ZMA.Ясно че повишава тестостерона и мускулната сила,ама заслужава ли си да го зема вместо някой протеин или да го комбинирам с нещо,защото аз примерно мога да си ги набавям с храна протеините, и ако си заслужава на коя фирма да търся че намерих някакъв на The Nutrition и нещо не ми изглежда надежден продукта.И другото което забравих да кажа е че мен елта ми е повече да сваля и сам си звзел и л-карнитин.Имам да сваля 4-5 кг обаче мисля да ги чистя докато качвам та за това се чудех как да ги комбинирам несщата :?
Темата беше редактирана от AceHoBrpag на 24.04.09 16:58.
26.04.09
20:09
Ее.. :( няма ли някой поне да ми отговори,всеки поглежда темата и подминава :? :(
НЕ си го замислил много добре. За твоите цели по-добре пропусни ЗМА. Към карнитина добави фетбърнер. Качването на мускули докато чистиш мазнини не е добра идея особено за начинаещи. Има далеч по-добри производители - разтърси се.
27.04.09
07:20
Някаде пропуснах частта в която съм написал,че съм начинаещ.Аз тея 4-5 кг ги качих понеже имах контузия в рамото и не тренирах около 2 месеца преди това ходех редовно около 6 месеца :) и просто исках като почвам наново малко ЗМА за старт-мускулна сила,по бурзо възстановяване,тестостерон.И се чудех с какво мога да го комбинирам да се получи добър ефект.
Извинявам се - просто начина по който беше зададена въпроса ме накара да мисля че си начинаещ. Моя грешка. Но според мен задължително ти трябва протеин.
27.04.09
16:53
А ако реша първо да ги сваля тея кг,ЗМА-то ще има ли някакъв ефект върху това,с покачването на тестостерона или да си пия само Л-карнитина ,а после като изчистя и почна да качвам да си го пия ЗМА-то.
казано от AceHoBrpag на 27.04.09, 16:53:
А ако реша първо да ги сваля тея кг,ЗМА-то ще има ли някакъв ефект върху това,с покачването на тестостерона или да си пия само Л-карнитина ,а после като изчистя и почна да качвам да си го пия ЗМА-то.
Конкретно за да усетиш по така ЗМА трябва да се заредиш с повече опаковки, защото от една най-вероятно ще спиш по-добре.
Можеш да комбинираш на тоя етап Л-карнитин със Протеин, мисля че доста добре ще ти се отрази. Като протеина гледай да няма захар в него и мазнини... А Л-карнитин да е ползвана суровината CarniPure :)
По-здрави.
27.04.09
19:46
Аз малко се разубедих да качвам и докато качвам да ги чиста тея кг,понеже ся имам и бал на 24ти и мислех да смъкна каквото мога до тогава,ама в същото време си може костюма да ми стане голям,че тея 5 кг всички са на шкембе и паласки май :P и да не висне тоя костюм.За това си мислех да качвам и да свалям едновременно,понеже няма да се усети много разликата за 1 месец :) и да кача нещо ще смъкна друго и така,пък после след бала и т.н. така или иначе няма да го облека тоя костюм 2ри път,ще си доизчистя и ще почна да качвам,малко е странно ама имах някакви такива идей.ако може някой да ми даде мнение няма да е лошо :) че си падам малко фантазьор и нищо чудно това дето си го мисля да са пълни глупости :D :)
29.04.09
07:30
Мен мисалта като цяло ми беше тоя месец да си тренирам просто да влезна във форма и след бала да се хвана сериозно като ми минат изпитите да ги изчистя и после да качвам.и мисалта ми беше дали има смисъл ся да ги пия тея неща.
29.04.09
09:11
и последен въпрос има ли някакъв проблем ако пия ЗМА-то вечер със 1 капсула карнитин,до колкото знам само калция пречи,обаче да няма някви странични ефекти вечер на гладно 4 хапа :)
30.04.09
16:29
??