дневника на cowboya

Темата е заключена.

27.04.09
21:45

Здравейте от мен, казвам се Тодор на 23 години, това е първият ми пост във форума :)
Тренирах с много прекъсвания, поради ред причини и проблеми спирах, почвах наново, естествено резултатите бяха плачевни... Но от 5-6 месеца пак почнах, този път по-сериозно, и отбелязвам значителен напредак, бях много отслабнал преди, заради болести и проблеми както казах, но да не ви занимавам излишно, малко инфо беше това :) В момента съм 65 Кг. 178 см.
Тренирам за маса.Малко мерки, знам че не са впечатляващи, но все пак :) : ръка 34, китка 16, прасец 37, гърди 90, талия 75, бедро 55.Доволен съм от новото начало, преди съм бил и по-добре, но след всичко, което ми се стовари на главата и отслабнах, сега пак се дигам на крака и съм доволен :) Почвам нова програма, тренирам 3 пъти в седмицата, както и почнах от 3 седмици подобрение в храненето, нещо като диета :) И Все пак въпреки, че нямам в момента впечатляващи резултати, имам известен стаж, като сметнем общотото ми занимаване с фитнес, знам повечето от упражненията, както и да ги изпълнявам правилно.Този път наистина съм се захванал по-сериозно с нещата... Последната ми програма беше,накратко(до миналата седмица я правех): понеделник - гърди,бицепс;сряда - гръб, трицепс;петък - рамо,крака. От днес почнах нова програма, пак ще тренирам понеделник,сряда и петък.Днес тренировката:
Гърди(за покачване на маса, както и за малко сила)
1во упражнение:дроп серия повдигане на щанга от хоризонтален лег - 1ва серия 8 повторения(60кг),2ра серия 8 повторения(50кг),3та серия - 8 повторения като на изходно движение задържам по 1-2 секунди(30кг) - без никаква почивка,2ма човека ми махат тежестите, аз не ставам от лежанката.Почивка и повтарям,гърдите ще се пръснат.
2ро упражнение: дроп серия повдигане на щанга от наклонен лег 30 градуса - абсолютно по същия начин както упражнение 1,но не повтарям,само веднъж;вече гърдите са много напомпани и стегнати.Килограмите са 55-45-35.
3то упражнение:повдигане на дъмбели от хоризонтален лег - с 15ки дъмбели(вече съм се поуморил);10 повторения,почивка 15 секунди(дъмбелите на коленете),5 повторения,почивка 20 секунди,3 повторения като при последното дъмбелите се задържат в горно положение за 20 секунди
4то :разтягане, с 2 7мици лягам като за флайс,разтеглям максималко и седя 30 секунди в това положение

Мисля, че много добре се получи по тази програма, така го усещам с тялото си.

РАМО :
1во упр.:раменна преса пред врат - тук е нормално,с почивки между сериите,1 загряваща + 3 серии(40,45,45кг) по 8 повторения
2ро упражнение: суперсерия - повдигане на дъмбел в страни(10 повторения) + повдигане на дъмбел напред(9 повторения) без почивка(то се подразбира де нали е суперсерия:) ) Почивка,повтарям,почивка,потретвам.
3то упр.: за задно рамо - повдигане на щанга отзад от стоеж - 3 серии(35,45,50кг) по 8 повторения

с това приключи тренировката.около 1час и 10-20мин.

Храненето(не спазвам кой знае каква диета,гледам да ям повече пъти в деня,и без боклуци;не измервам количествата, горе долу ще обясна)
Лошото беше,че 1вото хранене беше късно в 11:30 - купичка зрял боб,пиле с картофи,филия хляб
2:30 - 2 яйца, 1л. прясно мляко
5ч. - мусака
7ч - суроватъчен протеин(само това взимам като добавка в момента);това е преди тренировката,тя започна в 7:30
9ч- 10 мин след тренировката (докато се прибера) - суроватъчен протеин
9:30ч. - пак мусака :) с 1 филия хляб,доста вода,3 лъжици мед

Когато мога хапвам като 1во овесени ядки,но днеска неуспях да ги включа.

ТОВА Е засега, ако искате нещо питайте или ако съм изпуснал нещо:) Моля за мнения,коментари и компетентни съвети:) мерси за вниманието ,сряда ще напиша пак тренировката + храненето,следва гръб и крака, в петък бицепс трицепс със суперсерии,ще обясна подробно тогава.

PR

27.04.09
22:30

Всичко което си написал тук (като начин на хранене и тренировка) на мен ми допада....Поне на този етап докато навлизаш във форма....След време когато си готов да правиш по тежки тренировки ще е добре да разгледаш хранителня си режим..

П.П. Успех....

Благодаря ти, ще гледам да ставам по-старателен със всяка седмица

Днес храненето беше  сравнително слабичко, защото бях на зъболекар...

11ч. - овесени ядки(с прясно мляко)
12ч. - филия с пастет,100 гр. сирене
2ч. - 2 цели яйца,суроватъчен протеин
път към зъболекара и обратно + престоя там + нужно време без да се храня заради зъба, следващото хранене беше в
7ч. - 500 мл. прясно мляко,100 гр. сирене,ябълка
8ч. - 1 филия хляб,супа със спанак и ориз,скумрия с боб,1 банан
за 10ч. планирам последното хранене - 4 сварени картофа(готови са и ме чакат:) ),200 гр. извара

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1