Clenburexin

ГН

27.04.09
15:34

И така, ето че пускам още една подобна тема, простено да ми е. Чувам положителни мнения за този продукт. Същевременно, както казах и преди, търся продукт, по-скоро термогенен, от който да мога да взема малки количества еднократни дози защото цяла опаковка не ми трябва. Не се опитвам да спестя, но цяла опаковка наистина не ми трябва. А ако говорим за 95 лв, като Файър, е тук вече и не ми трябва, и не ми се дават тези пари. Така че се разтърсих какви бърнери се предлагат в единични дози и намерих в моята зала Кленбурексин, което не ме учуди, защото шефа е вносителя на Trek. Както всички останали неща в залата, цената е като от опаковката - 0.50 лв на хапче, или 1 лв еднократната доза. Точно това което търсех. Разбира се, ще го пробвам сам, даже вече си взех 2 хапчета за утре, но все пак искам да чуя мнения. Рекламата му е силна, отзивите също. Ясно, че има и по-добри продукти, по поради горепосочените фактори, в момента съм се спрял на него, да се доверя ли? http://www.fit-factor.com/Trec_Nutrition_Clenburexin.html

27.04.09
16:24

И на мен би ми било интересно, аз също го гледах този продукт преди време.

ГН

28.04.09
07:52

Ех, явно никой не го е ползвал. Според мен щеше да се чуе нещо иначе. Както и да е. След половин час ще изпия 2 хапчета и сам ще преценя.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1